Akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Larkozss

Üye
Selam ben 17 yaşında 7 ay spor yaptım 90 kilodan 70 e düştüm vücudum toplandı sonra üniversiteye geçtim geçen zaman boyunca salmıştım kendimi şuan 19 yaşındayım 80 kiloyum göbek çıktı yine ama tekrar başlamak istiyorum Kür alıp mı başlasam ? diye düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim boyum 1.73

protein , amino asit, karbon h. kullandım yağ yakıcı tablet kullanmıştım vs ...

Son düzenleyen: Moderatör:
yakınından geçme sadece 7 ay spor yapıp kendimi saldım yazmışın
ilk önce sağlam beslen geliş 3 sene sonra yaparsın bu işler şaka değil

Kür almak? kür nereden alinir? Kür nasil alinir? Kür neden alinir?

Le-testo le-boldenon :D
-----

Bence küre girmene gerek yok,hem daha yenisiniz hemde bilgi sahibi olmadan baslamamak gerek, illa kafaya koyuldu ise belirli bi alt yapu olusturulmali 4 5 sene ve isi bilen birileriyle calisilmali çok iyi arastirilip duzgun kullanilmali,duzenli beslenme antrenman ve dinlenme ilede suanlik gayet iyi yerlere gelebilirsin

Le-testo le-boldenon :D
-----

Bence küre girmene gerek yok,hem daha yenisiniz hemde bilgi sahibi olmadan baslamamak gerek, illa kafaya koyuldu ise belirli bi alt yapu olusturulmali 4 5 sene ve isi bilen birileriyle calisilmali çok iyi arastirilip duzgun kullanilmali,duzenli beslenme antrenman ve dinlenme ilede suanlik gayet iyi yerlere gelebilirsin
sen kür kullanmadın galiba boy kaç senin ? kaç senedir yapıyosun ?

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı