Adonislerim çıktı ama baklavalarda tık yok

cardio yap antremanlarınıda aksatma karın kasların belirginleşecektir

cardio yap antremanlarınıda aksatma karın kasların belirginleşecektir

aksatmıyorum cardio olarak nette gördüğüm bi cardio&abs calısması var onu yapıyorum basketbol oynuyorum zaten o da bi çeşit cardio sayılır kanaatimce ve yüzerim düzenli olmasada haftada 4 saat yüzmeye giderim zaman buldukçada ip atlıyorum

Ama yüzücülerin vücutları nasıl o akdar mükemmel adamların sudan çıktığı yok bu biraz kafa karıştırıcı değil mi ??

dediklerine dikkat edeceğim teşekkürler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:44 ----------

ben zaten çorumluyum leblebi bizim buranın meşhurudur :D da leblebide yağ yok mu ya ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:46 ----------

Ben öyle salonda çalışmadım hiç https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bu-ekilde-ya-yakabilir-miyim-t59168.html programımı buraya yazdım çok hafif bi program uyguladığım program program için de yorum yaparsan ayrıca sevinirim hiç salonda çalışmadım ben tekrar belirteyim :))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:48 ----------

bu form'un çikolatalı bisküvileri var onlar iş görür mü sence?

formun çikolatalı bisküvilerini ben de tüketiyorum küçüklüğümden beri nescafe bisküvi hastasıyım. Body e başlayınca da nescafe ile söylediğin çikolata kaplı form liht üründen yiyorum.Besin değerleri şöyle:
1 paket için enerji:198
protein :4.67
karbonhidrat:16.59
Yağ:9.4
Şeker:1.2
Lif:7

gördüğün gibi güzel bir besin kaynağı ancak şeker oranı düşük olmasına rağmen yağ oranı yüksek geliyor bana benim amacım fazla yağlanmamak olduğu için haftada 1 tüketmeye çalışıyorum böyle bir problemi olmayanlar tabiki daha sık tüketebilirler içeriğindeki lif oranı da cabası zaten.

dediklerine dikkat edeceğim teşekkürler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:44 ----------

ben zaten çorumluyum leblebi bizim buranın meşhurudur :D da leblebide yağ yok mu ya ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:46 ----------

Ben öyle salonda çalışmadım hiç https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bu-ekilde-ya-yakabilir-miyim-t59168.html programımı buraya yazdım çok hafif bi program uyguladığım program program için de yorum yaparsan ayrıca sevinirim hiç salonda çalışmadım ben tekrar belirteyim :))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:48 ----------

bu form'un çikolatalı bisküvileri var onlar iş görür mü sence?

o bisküvilerden bende tüketiyorum içinde 7 gram lif var çok iyi bi değer ama 9 gram da yağ var benim yağlanma problemim olduğu için haftada bir tüketiyorum genelde.

formun çikolatalı bisküvilerini ben de tüketiyorum küçüklüğümden beri nescafe bisküvi hastasıyım. Body e başlayınca da nescafe ile söylediğin çikolata kaplı form liht üründen yiyorum.Besin değerleri şöyle:
1 paket için enerji:198
protein :4.67
karbonhidrat:16.59
Yağ:9.4
Şeker:1.2
Lif:7

gördüğün gibi güzel bir besin kaynağı ancak şeker oranı düşük olmasına rağmen yağ oranı yüksek geliyor bana benim amacım fazla yağlanmamak olduğu için haftada 1 tüketmeye çalışıyorum böyle bir problemi olmayanlar tabiki daha sık tüketebilirler içeriğindeki lif oranı da cabası zaten.
Bide burçağın yulaflıları var onlar nasıldır sence kardeş?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:40 ----------

Forumda anasayfaya girince hata aliyorum ama bu sayfaya girebildim nasıl düzeltebilirim yardimci olabilecek birisi varmi

Bende de olmuştu öyle bişey balka bi yerden girdim oldu ama nasıl çözülür bilmiyorum benimki şansına oldu sanırım :D

peki bir diyetisyene danışıp yağ oranımı ölçtüreceğim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:15 ----------

Söylediklerine üzülerek ve katılmayarak cevap veriyorum ben body yapmıyorum dediğim gibi basketbol oynuyorum kas kütlem oynamak için yeterli çoğu kişiden fazladır bile ayrıca çok yağlısın demişsin inkar etmiyorum yağımın olduğunu ama aşırı bi yağımın olduğunu da düşünmüyorum kollarımı kaldırdığım da 2.35 oluyor çemberin uzunluğuda 3.05 ben çemberi çekebiliyorum yani 70 cm sıçrayabiliyorum (bu kadar sıçrayamazsın diyen arkadaşlar için air alert 3 çalışmasına bakmalarını rica ederim) öyle aşırı bi yağım olsaydı bunu yapamazdım kaldı ki benden yağsız hatta hiç yağı olmayan arkadaşlarım bunu yapamıyor, kas gelişmesi yok demişsin ama şunu belirtmek istiyorum ilk başladığım zaman şınava 60 şınav çekebiliyordum 12lik setlerle şimdik 15lik setlerle 180 şınav çekebiliyorum söylediklerin belki bodyci olsaydım doğru olabilirdi ama ben hiç ağırlıkla çalışmadım sadece vücut ağırlığı ile çalıştım.

ama byrası https://www.bodyforumtr.com :). benim yorumlarım tabiki vücudun ve kas kütlen üzerine olacak.

Kas sistemimizde Adonis adlı bir kas olduğunu bilmiyordum :) Obliklerden bahsediyor olmalsınız . Evet oblikler genelde karın kaslarına oranla daha hızlı gelişebiliyorlar lakin karın kası istiyorsanız diyet her şeyden önce geliyor tabi makul bir kas oranı da olmalı.

Kas sistemimizde Adonis adlı bir kas olduğunu bilmiyordum :) Obliklerden bahsediyor olmalsınız . Evet oblikler genelde karın kaslarına oranla daha hızlı gelişebiliyorlar lakin karın kası istiyorsanız diyet her şeyden önce geliyor tabi makul bir kas oranı da olmalı.

Bende oblikleri ilk defa duydum bilmediğim çok şey var :) diyetten kastınız nedir bi arkadaşımız bana yağlanmaya karşı bi diyet yazabilir mi veya önerebilir mi?

aksatmıyorum cardio olarak nette gördüğüm bi cardio&abs calısması var onu yapıyorum basketbol oynuyorum zaten o da bi çeşit cardio sayılır kanaatimce ve yüzerim düzenli olmasada haftada 4 saat yüzmeye giderim zaman buldukçada ip atlıyorum

merak etme kısa zamanda görünür hale gelir böyle devam et thums:thums:thums:dumbellllsdumbellllsdumbelllls

merak etme kısa zamanda görünür hale gelir böyle devam et thums:thums:thums:dumbellllsdumbellllsdumbelllls

Eyvallah sağolasın inş gelir ya aksatmadan çalışıyorum az bi şeyde kilo verebilirsem mükemmel olacak :D

Back
Yukarı