25.04.2017 Salı
--------------------
Squat : 5x5 97.5 kg
Overhead Press: 5x5 47.5 kg
Deadlift : 1x5 55 kg (Isınma)
1x5 75 kg (Isınma)
1x5 85 kg (Isınma)
2x5 95 kg
Güzel bir antrenmandı program artık hafiften zorlamaya başladı dinlenme süreleri uzamaya başladı ancak ağırlıklar rahat çıkıyor orda pek bir sıkıntı yok.
Ancak overheadpress artık zorlamaya başladı haftaya veya ondan sonraki hafta fail olurmuş gibi geliyor şuan.
Deadlift ise sol bileğim hala biraz sıkıntılı olduğu için biraz ağrı yapıyor ağırlığı kaldırırken ağrıdan dolayıda çok iyi kavrama yapamadığım için biraz zorlanıyorum bugün deadlifti de 2 plate yapıp başka bir hedefime daha ulaşmış oldum.
Zaten sanırım 100kg ya gelince deadlifti de 5er 5er arttırmayı bırakıp 2.5 2.5 arttırmak gerekiyor diye hatırımda kalmış.
Şuan gidişattan gayet memnum hem ciddi anlamda güç kazandım bunun yanında hacimde ekledim vücuduma istediğim görüntüye yavaş yavaş ulaşıyorum.
Hiç ekstradan karın çalışmıyorum zaten squat, deadlift ve overheadpress yeterince çalıştırıyor.
Zaten önceden zar zor belli olan karın kaslarım şimdi ciddi anlamda belirginleşti sanırım bir miktar yağda yaktım %10.5 tu şuan tahminim %9-%9.5 arasıdır kısa zaman sonra bir ölçüm alacağım.
Programa başlamamdan itibaren yaklaşık 3-5 kilo aldım evdeki tartının biraz ayarı bozuk o yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum

Bu miktarında büyük kısmının kas olduğunu düşünüyorum çünkü ağırlıklar artmaya devam ediyor ve önceden yapabildiğim kiloların üstüne çıktığım hareketlerden bunu az çok tahmin edebiliyorum.
Programa başlarken kafamda soru işaretleri ile başlamıştım ancak her acaba şuna yeterli olur mu veya şu istediğim olayı gerçekleştirmeye yeter mi dediğim tüm soru işaretlerini gerçekleştirdim yani aklında program ile ilgili sorunu olan varsa kafasına takmasın düzgün uygulanır ve bunun yanında güzelce beslenirseniz gayet etkili bir program olduğu çok aşikar.
2 yıllık fitness geçmişimde hep split programlar uyguladım az çok bir gelişme yakaladım ancak genelde yerimde saydım gibi oldu hiçbir zaman bu kadar kısa sürede böyle ciddi sonuçlar elde etmedim herkese tavsiye ederim bu programı.