Tebrikler, takip ediyorum. Diğer liftlerinize oranla dips muazzam sayılarda11.03.2017 Cumartesi
Squat: 5x5 60 kg
Bench Press: 5x5 42.5kg
Barbell Row: 5x5 40 kg.
Dips: 12x4 Vücut ağırlığım(78kg) + 10 kg
Pullups: 4x7
Bu hafta günlerim biraz kaydı ama yine aksatmadım haftaya normal düzenimde gideceğim bir aksilik olmazsa.
Antrenmanı yaparken yine zorlanmıyorum ağırlık artışlarında sorun yok.
Zorlanmaya başlamam için daha 3-4 hafta var gibi gözüküyor.
Sadece en sona barfiks kalması biraz sıkıntı oluyordu ona da alıştım ancak bugün dipste kiloyu arttırdığım için biraz zorlandım barfikste genelde 5x7 yaparken bu kez 4x7 yaptım kollarımın içi biraz kasıldı ilk kez böyle hissettim sanki barfiksi çekerken kollarıma kramp girdi tam anladım o yüzden pek zorlamadım.
Dipsinde son setinde biraz zorlandım onun dışında gayet kolaydı.
Teşekkür ederim.Tebrikler, takip ediyorum. Diğer liftlerinize oranla dips muazzam sayılarda
Ben ekstradan karın çalışmıyorum zaten deadlift ve squat karın kaslarını güzelce çalıştırıyor.Bende Haftaya Salı 5X5 in İlk Haftasına Baslıcam Sormak Istedıgım Off Gunlerde Karın Çalıssam Olur Mu ?
arkadaş gerekli cevabı vermiş ama illa birşeyler yapmak istersen plank yapmanı öneririm core bölgesini güçlendirmek için.Bende Haftaya Salı 5X5 in İlk Haftasına Baslıcam Sormak Istedıgım Off Gunlerde Karın Çalıssam Olur Mu ?
Basket oynarken sakatladım aslında bileği ama aynı zamanda bahsettiğiniz sebeplerde bu sakatlığı beslemiş olabilir.Bu ağrı ön kol kaslarının tendonları veya parmak kaslarının tendonlarının kullandığın ağırlığa göre zayıf kalması nedeniyle olabilir. Bence bir uyarı olarak algıla ve bir süreliğine zottman'dan vazgeç, yerine amacına uygun daha ağrısız 1-2 hareket koy. Veya ağırlığı azalt. Bu bölgede oluşabilecek bir arıza 2-3 ay boyunca sana rahatsızlık verebilir.
Merhaba aslında dediğiniz gibi ekstradan calf raise çok gerekli değil.Merhaba bende stronglifts 5x5 başladım size sormak istediğim kalf raise hareketi eklemek istiyorum bende cidden calf raise gerek varmı squat ve barbell de kalfa vurmuyormu kalf kaslarım belirginleşşin çok istiyorum eğet calf raise yapmamı önerirseniz hangi günler yapmalıyım bide son hareket olarakmı yapmalıyım teşekkürler ...