Ackres
Üye
Merhabalar,
Yaklaşık 2 yıl aralıklarla split programlarla çalışıp ortalama sonuçlar aldım.
Şu sıralar daha düzenli olarak spora gitmeye başladım ve tavsiyeler üzerine 5x5 fullbody çalışmaya karar verdim.
Program:
A: Squat, Bench Press, Barbell Row, Dips, Pullups
B: Squat, Overhead Press, Deadlift, Dips, Pullups
Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günleri gitmek üzere 3 gün.
Sırasıyla A,B,A diğer hafta B,A,B şeklinde programı uygulayacağım.
Bugüne kadar hiç 1 Rep Max denemedim bu hafta içinde deneyip ekleyeceğim başlığa gelişimimi daha iyi görmek adına.
Aynı şekilde yağ ölçümü ve mezura ile ölçümlerini de perşembe günü yapıp ekleyeceğim.
Daha önceden bu hareketleri 10-12 tekrar yapıyordum.
Önceki ağırlıklarınızın yarısı ile başlayın denilmiş ona göre başladım bugün programa.
20.02.2017 Pazartesi
Squat: 10x2 boş bar ile ısınma.
5x5 35 kg
Bench Press: 10x2 boş bar ile ısınma.
5x5 35 kg
Barbell Row: 10x2 boş bar ile ısınma.
5x5 30 kg.
Dips: 5x5 Vücut ağırlığım(77kg) + 5kg
Pullups: İlk 5 tekrar yapabildim sonra 4 en son 3te kesildim normalde 10 tekrar çıkarabiliyordum şaşırdım bende en sona bıraktım diye çıkaramadım diye düşünüyorum birde normalde düz tutuş ile çekiyordum .
Bu tutuş ile yapmaya çalıştım kollar çok aralıklı oluyor diye sanırım çekemedim buna çalışmam lazım.
Genel olarak kilolar düşük olduğu için şuan zorlanmadım hatta set aralarında 15-30 saniye arası dinlenmek fazlasıyla yetti çünkü 5 tekrar bu ağırlıklar ile az geldi.
Tam saat tutmadım ama antrenman 40-45 dakika arasında tamamlandı.
Yaklaşık 2 yıl aralıklarla split programlarla çalışıp ortalama sonuçlar aldım.
Şu sıralar daha düzenli olarak spora gitmeye başladım ve tavsiyeler üzerine 5x5 fullbody çalışmaya karar verdim.
Program:
A: Squat, Bench Press, Barbell Row, Dips, Pullups
B: Squat, Overhead Press, Deadlift, Dips, Pullups
Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günleri gitmek üzere 3 gün.
Sırasıyla A,B,A diğer hafta B,A,B şeklinde programı uygulayacağım.
Bugüne kadar hiç 1 Rep Max denemedim bu hafta içinde deneyip ekleyeceğim başlığa gelişimimi daha iyi görmek adına.
Aynı şekilde yağ ölçümü ve mezura ile ölçümlerini de perşembe günü yapıp ekleyeceğim.
Daha önceden bu hareketleri 10-12 tekrar yapıyordum.
Önceki ağırlıklarınızın yarısı ile başlayın denilmiş ona göre başladım bugün programa.
20.02.2017 Pazartesi
Squat: 10x2 boş bar ile ısınma.
5x5 35 kg
Bench Press: 10x2 boş bar ile ısınma.
5x5 35 kg
Barbell Row: 10x2 boş bar ile ısınma.
5x5 30 kg.
Dips: 5x5 Vücut ağırlığım(77kg) + 5kg
Pullups: İlk 5 tekrar yapabildim sonra 4 en son 3te kesildim normalde 10 tekrar çıkarabiliyordum şaşırdım bende en sona bıraktım diye çıkaramadım diye düşünüyorum birde normalde düz tutuş ile çekiyordum .

Bu tutuş ile yapmaya çalıştım kollar çok aralıklı oluyor diye sanırım çekemedim buna çalışmam lazım.
Genel olarak kilolar düşük olduğu için şuan zorlanmadım hatta set aralarında 15-30 saniye arası dinlenmek fazlasıyla yetti çünkü 5 tekrar bu ağırlıklar ile az geldi.
Tam saat tutmadım ama antrenman 40-45 dakika arasında tamamlandı.