Ağrı için ..

1 hafta once 4 kg 2 dambil aldim kafama gore hareketler yaptim.Gecen cumartesi aklimdan yavdedim calisiyom ama kollarim niye agrimadi diye dusundum.Pazartesi metroda sol.gogsume bir agri anlatamam korktum kalp acile gittim ekg, akciger filmi , kan tahlili yok bise cikmadim.Korkum devam etti doktora tekrar gittim kardiyolojiye yine bise cikmadi.Bugun gogus agrim gecer gibi oldu ve yine metroda sol omzumun kurek kismina bir agri ve hala suruyor .. anladim ki sebebi dambil , su anda bu yazilari agrilarimla yaziyorum ve kendime kufrediyorum ..Cektigim agrilara mi salakligima mi ? Yardim edin lutfen ..

2 ihtimal var
-ya hareketleri yanlış yaptınız ve sakatladınız kendinizi ki ağır basan seçenek bu bence tek bi noktadaysa yani göğüsün digerinde yoksa gibi veya omuzun vs..
-ya da ilk defa kas ağrısı cekiyosunuz ve abartıyosunuz kas ağrısı olmadıgını anlayamadınız
Tavsiyem bi süre dinlenmeye devam edin hareketleri doğru formunda yapmaya dikkat edin gerekirse internetten hepsinin videolarını izleyin özellikle omuz cok hassastır dikkat edin

2 ihtimal var
-ya hareketleri yanlış yaptınız ve sakatladınız kendinizi ki ağır basan seçenek bu bence tek bi noktadaysa yani göğüsün digerinde yoksa gibi veya omuzun vs..
-ya da ilk defa kas ağrısı cekiyosunuz ve abartıyosunuz kas ağrısı olmadıgını anlayamadınız
Tavsiyem bi süre dinlenmeye devam edin hareketleri doğru formunda yapmaya dikkat edin gerekirse internetten hepsinin videolarını izleyin özellikle omuz cok hassastır dikkat edin[/quote
İnanin su anda sol kolumu kullanmakta acizim telefon tutamiyorum internete bakim dedim sans eseri burayi bulup hemen kayt oldum.Sol kolum zayifti dambil kaldirirken titreme oluyordu.Agri sol goguse vurmasi beni cok korkuttu smdide kolum ne yapmam lazim hastane icin hangi bolume bilmiyorum.Su anda nane yagi surdum havluyla kapattik.

Biceps omuza 2 kas ile bağlı bildiğimiz gibi şimdi ya sen gittin ısınmadan ani hareketlerle ekleme zarar verdin veya kasların hamlama dediğimiz laktik asitin etkisinde kaldı. 4-5 günlük bir süreç içerisinde geçecektir. Bu durumlarda kol kaldırma göğüs germe hareketlerini fazla yapamayız. Benim sana tavsiyem kaslarını her gün gerdir 3-5 dakika zamanını alır. Böylece laktik asiti yavaş yavaş boşaltırsın. Eğer ki eklemde sorun varsa umarım yoktur 4-5 ay yüklenmemen gerekir çünkü eklem kas gibi kendini hızlı onaran bir bölüm değildir. Dediğim gibi kendine 4-5 gün ver ve vücudunu germe hareketleriyle rahatlat.

Back
Yukarı