Balkaya Texas Method 1. Hafta 3. Gün
BP 85kg 1x5 RPE0. Aşırı kontrollü ve düzgün formda çıkarmaya önem veriyorum. Hafta içinde aşırı yüksek volume'e rağmen baya rahat çıktı. Program sonu 100x5 gibi büyük bir hayalim var ancak nereye kadar gidecek göreceğiz.
Spoto Press 70kg 3x10. Hayatımda ilk defa yaptım ancak güzel bir etkisi olduğuna inanıyorum. Baya zorladı, sıkılığı sağlamayı kafana vurarak öğretiyor adeta.
Sumo Deadlift 115kg 1x5. Forma dikkat ederek baya kontrollü yaptım. Bugün strap siparişimi de vereceğim. Kontrollü yapayım diye uğraşırken yeri sökmek biraz zorladı.

Ancak rahatça ilerler daha.
Row 5x10
Bulgarian Split Squat 12.5'ar kg 3x10. Üstüne BW ile 2x10. Baya güzel hissettiriyor. Bunda da lineer olmasa da progressive overload amaçlıyorum. 25'er kg ile düzgün çıkartabilirsek bunun deadlift'e de faydası olacaktır.
Db Shoulder Press 20'şer kg 3x10. Baya rahat.
Plank
Biceps
İlk haftanın hacmi genel olarak yorsa da final gününde beklediğimden rahat geçti. Haftaya Dahiliye sınavım olduğundan 2 antrenman gecikecek, sonraki hafta kaldığımız yerden devam edeceğim. Şimdilik programın beni adapte ettiği yüksek hacimden ziyadesiyle memnunum.