Ağırlık sonrası cardio hk. yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostlar merhabalar, iyi forumlar. Benim sorum ağırlık antremanından sonra koşmakla alakalı. Göğüs önkol çalıştığımı güzel bir idman yaptığımı varsayalım ardından 15 dakika bir koşu yapıp mekiğe geçmek istesem bunun çalıştığım ağırlık idmanına zararı olur mu. Son olarakta hiit cardioyu koşu bandı üzerinde nasıl yapabilirim net bilgim yok örnekleyerek bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Tekrardan iyi forumlar.

Günaydın kardeşim , hııt kardiyo yapacaksan ağırlık antrenmanını bitirdikten sonra koşu bandında 1 dakika 7 hızında yürü sonra 1 dakika 12 hızında koş veya 2 dakika yürü 2 dakika koş bu şekilde olur hııt kardiyo .

Burak4618, neye daha çok önem veriyorsun, kas yapmaya mı? yoksa sadece formda kalmaya mı? Eğer formda kalmaksa amacın kardioyu önce yap, yok kas yapmaksa hedefin kardiyoyu en sona sakla. Gücünü hedefin doğrultusunda harcamak en doğrusu bence.

Burak4618, neye daha çok önem veriyorsun, kas yapmaya mı? yoksa sadece formda kalmaya mı? Eğer formda kalmaksa amacın kardioyu önce yap, yok kas yapmaksa hedefin kardiyoyu en sona sakla. Gücünü hedefin doğrultusunda harcamak en doğrusu bence.
Haklısın hocam dediğin sebepten ötürü ağırlık antremanımdan sonra yapıyorum cardioyu teşekkür ederim

En basit ve etkili iki örnek vereyim;

Başlangıç seviye: (15 dk ile 25 dk arası)
20 sn. max. koşu(depar) ,1 dk. dinlen

Orta-İleri seviye: (15 dk ile 25 dk arası)
1 dk. max. koşu(depar) ,1 dk. dinlen

http://blog.cacaswag.com/fitness/en-iyi-ve-en-kotu-8-kardiyo-makinesi/
En basit ve etkili iki örnek vereyim;

Başlangıç seviye: (15 dk ile 25 dk arası)
20 sn. max. koşu(depar) ,1 dk. dinlen

Orta-İleri seviye: (15 dk ile 25 dk arası)
1 dk. max. koşu(depar) ,1 dk. dinlen

http://blog.cacaswag.com/fitness/en-iyi-ve-en-kotu-8-kardiyo-makinesi/
Koşu bandı ve kürek çekme mevcut kürek çekmeyi ne kadar yaparım emin değilim fakat koşu bandını değerlendireceğim :D teşekkür ederim

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı