teşekkür ederim cevapladığınız için.Evet var, 250 kg ağırlığında bar taşıyabilen bir sistemdir (üreticinin iddiası) kendisi. En üst racke bar takıp yapabilirsiniz.
Rica ederim, ürünü aktif olarak kullanıyorum başka sorularınız da varsa cevaplayabilirim.[DOUBLEPOST=1419283278][/DOUBLEPOST]teşekkür ederim cevapladığınız için.
Hoşbulduk sağolasın.Sağlık sorunu vs. olmasında gerisi kolay, hoşgeldin tekrar![]()
Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, sürekli bar ile teması olan yerlerin boyası çatlayıp, kararması dışında sorun yok. Ev şartları açısından sağlam bir üründür. Klasik bench masası gibi her yanı ayrı oynayan bir ürün değildir, ama salon tipi kalın profilli yerinden kalkmayan taş gibi ürünlerden de değildir, arası bir ürün.PS2201 SQUAT RACK + BENCH SET urunu lafi geciyor ama kullanan arkadaslar bir yorum yaparsa cok memnun olurum. Siparis verme asamasindayim ama fotolarindan saglamligi konusunda suphe duydum. Sehpasi ile birlikte bu fiyata uygun duruyor gerci.. Bir de Gymholix`in SquatTr urunu var. Cok daha saglam duruyor http://www.gymholix.com/squatr.html..Yer sorunum olmasa Multipress rack almak isterim ama malesef http://www.pasificshop.com/pinfo.asp?pid=1045
Yorum icin tesekkurler hocam. 300kg zaten bir hayalBen yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, sürekli bar ile teması olan yerlerin boyası çatlayıp, kararması dışında sorun yok. Ev şartları açısından sağlam bir üründür. Klasik bench masası gibi her yanı ayrı oynayan bir ürün değildir, ama salon tipi kalın profilli yerinden kalkmayan taş gibi ürünlerden de değildir, arası bir ürün.
SquatTr isimli ürünün daha sağlam olduğuna hiç şüphe yok ama ev içinde 300 kg barı racke koydunuz mu sizi o apartmandan atarlar.Ya 100-150 (hadi 200 olsun) kg aralığında çalışacaksanız zaten size ps2201 yeter...
Merhaba,PS2201 SQUAT RACK + BENCH SET elim de mevcut olup tekrar salona başlamam nedeniyle satmayı düşünüyorum.ilgilenenler özelden ulaşabilir.saygılar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben başlıkta yeni farkettim demek ki...TeşekkürlerMerhaba 8 Ekim 2014 yılında sipariş ettim.
Benimde gözüme direk o çarptı. Ama kalitesi nasıldır ki? İleride squat rack alacağım onunla birlikte gider mi ? Kullanan birine sormak lazım. Sen nasıl ürün kullanıyorsun hocam?delta attractive 7001 fena gelmedi gözüme, diğer deltalar çöp gibi.
Ben ps2201 kullanıyorum, bu delta normalde beş para etmez incecik ürünler yapar ama o hemfikir olduğumuz ürün belli ki bir arge ürünü, hem de full yatabiliyor, extension ve curl aparatlo ve profili de elips profil dayanıklı gibi gözüküyor, imkanınız varsa bir yerlerde test edilip alınabilir.Benimde gözüme direk o çarptı. Ama kalitesi nasıldır ki? İleride squat rack alacağım onunla birlikte gider mi ? Kullanan birine sormak lazım. Sen nasıl ürün kullanıyorsun hocam?
Öyle olacak artık ya da kullananlara soracağım. Yorumlarda boyu küçük diye olumsuz yorumlar yapmışlar benim boyda kısa 168 civarı o yüzden tam olur . Neyse. Hocam kullandığınız aletin squat kısmı nasıl dayanıklı mı? Bütçe olsa onu alacağım ama şuan yok o yüzden bu ürünlere bakıyorum yazın da squat kısmını alırım diye düşünüyorum.Ben ps2201 kullanıyorum, bu delta normalde beş para etmez incecik ürünler yapar ama o hemfikir olduğumuz ürün belli ki bir arge ürünü, hem de full yatabiliyor, extension ve curl aparatlo ve profili de elips profil dayanıklı gibi gözüküyor, imkanınız varsa bir yerlerde test edilip alınabilir.