Ağırlık Sehpası Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cqi9999
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
PS2201 SQUAT RACK + BENCH SET urunu lafi geciyor ama kullanan arkadaslar bir yorum yaparsa cok memnun olurum. Siparis verme asamasindayim ama fotolarindan saglamligi konusunda suphe duydum. Sehpasi ile birlikte bu fiyata uygun duruyor gerci.. Bir de Gymholix`in SquatTr urunu var. Cok daha saglam duruyor http://www.gymholix.com/squatr.html..Yer sorunum olmasa Multipress rack almak isterim ama malesef http://www.pasificshop.com/pinfo.asp?pid=1045

Son düzenleme:
PS2201 SQUAT RACK + BENCH SET urunu lafi geciyor ama kullanan arkadaslar bir yorum yaparsa cok memnun olurum. Siparis verme asamasindayim ama fotolarindan saglamligi konusunda suphe duydum. Sehpasi ile birlikte bu fiyata uygun duruyor gerci.. Bir de Gymholix`in SquatTr urunu var. Cok daha saglam duruyor http://www.gymholix.com/squatr.html..Yer sorunum olmasa Multipress rack almak isterim ama malesef http://www.pasificshop.com/pinfo.asp?pid=1045
Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, sürekli bar ile teması olan yerlerin boyası çatlayıp, kararması dışında sorun yok. Ev şartları açısından sağlam bir üründür. Klasik bench masası gibi her yanı ayrı oynayan bir ürün değildir, ama salon tipi kalın profilli yerinden kalkmayan taş gibi ürünlerden de değildir, arası bir ürün.

SquatTr isimli ürünün daha sağlam olduğuna hiç şüphe yok ama ev içinde 300 kg barı racke koydunuz mu sizi o apartmandan atarlar. :D Ya 100-150 (hadi 200 olsun) kg aralığında çalışacaksanız zaten size ps2201 yeter...

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, sürekli bar ile teması olan yerlerin boyası çatlayıp, kararması dışında sorun yok. Ev şartları açısından sağlam bir üründür. Klasik bench masası gibi her yanı ayrı oynayan bir ürün değildir, ama salon tipi kalın profilli yerinden kalkmayan taş gibi ürünlerden de değildir, arası bir ürün.

SquatTr isimli ürünün daha sağlam olduğuna hiç şüphe yok ama ev içinde 300 kg barı racke koydunuz mu sizi o apartmandan atarlar. :D Ya 100-150 (hadi 200 olsun) kg aralığında çalışacaksanız zaten size ps2201 yeter...
Yorum icin tesekkurler hocam. 300kg zaten bir hayal :) Amac saglam olmasi..

PS2201 SQUAT RACK + BENCH SET elim de mevcut olup tekrar salona başlamam nedeniyle satmayı düşünüyorum.ilgilenenler özelden ulaşabilir.saygılar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Merhaba,
8 Ekimde sipariş etmiştiniz, daha 1 ay olmamış neden satıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar
Boyum 182cm ağırlığım 85 kg
Spora geçen yıl kasım ayında başladım 3 ay gittim.
3 ay iş dolayısı ile ara verdim.Sonra 3 ay devam ettim.
Sonra düğün dernek derken ara verdim 1.5 ay kadar ve şimdi yaklaşık son 3 aydır düzenli bir biçimde devam ediyorum .
Kasıma geri geldik üyeliğim geri bitecek.
Temel hareketleri yapabileceğim evde kullanmak için önerilerinize ihtiyacım var
Ağırlık istasyonu mu önerirsiniz, sadece ağırlık sehpası mı
Ben squatta yapmak istiyorum.
marka ve model önerilerinizi göğüs ve bacak çalışırken ben hariç ağırlık max ne oluyor sizin kullandıklarınızdan tecrübeleriniz buna yanaşma bu iyi şeklinde yorumlarınıza ihtiyacım var .
Şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler. Ağırlık sehpası düşünüyorum, önceden spor geçmişim var. Şimdilik eğimli, mekik şeklinde olan sehpalardan almayı düşünüyorum zaten Bench press ve bacak haricinde çocuğu hareketi böyle eğimli sehpa, ayakta falan yapıyordum. İlerde bench press sehpasını alırım da şuanlık önceliğim bu eğimliler. 200 lira civarı bütçem var. İnternet sitelerinde Delta ürünleri falan var bunlar idare eder mi yoksa daha sağlam bir ürün mü bakayım sizce ?

delta attractive 7001 fena gelmedi gözüme, diğer deltalar çöp gibi.

Benimde gözüme direk o çarptı. Ama kalitesi nasıldır ki? İleride squat rack alacağım onunla birlikte gider mi ? Kullanan birine sormak lazım. Sen nasıl ürün kullanıyorsun hocam?
Ben ps2201 kullanıyorum, bu delta normalde beş para etmez incecik ürünler yapar ama o hemfikir olduğumuz ürün belli ki bir arge ürünü, hem de full yatabiliyor, extension ve curl aparatlo ve profili de elips profil dayanıklı gibi gözüküyor, imkanınız varsa bir yerlerde test edilip alınabilir.

Ben ps2201 kullanıyorum, bu delta normalde beş para etmez incecik ürünler yapar ama o hemfikir olduğumuz ürün belli ki bir arge ürünü, hem de full yatabiliyor, extension ve curl aparatlo ve profili de elips profil dayanıklı gibi gözüküyor, imkanınız varsa bir yerlerde test edilip alınabilir.

Öyle olacak artık ya da kullananlara soracağım. Yorumlarda boyu küçük diye olumsuz yorumlar yapmışlar benim boyda kısa 168 civarı o yüzden tam olur . Neyse. Hocam kullandığınız aletin squat kısmı nasıl dayanıklı mı? Bütçe olsa onu alacağım ama şuan yok o yüzden bu ürünlere bakıyorum yazın da squat kısmını alırım diye düşünüyorum.

tabi rack sonradan eklenir, benim rack 12 rackli olan model, hem squat hem benchde de kullanılabiliyor. Kalitesi optimum diyebilirim, yani spor falonu modelleri gibi ağır ve oturaklı değil ama ev modeli benchler gibi zayıf ve sallantılı değil. Benim işimi çok rahat görüyor.

Back
Yukarı