Ağırlık Antremanı Sonrası Kas Ağrısı OLMAMASI.

ugrpab

Üye
Öncelikle herkese merhaba, forumda araştırma yaptım fakat soruma cevap bulamadım, genelde ağrıdan şikayet edenler var benim sıkıntım ise ağırlık çalışması sonrası ağrı olmaması.Yaklaşık 6 aydır bu sporu yapıyorum, ilk aylarda ağrım oluyordu fakat son 1-2 aydır ya hiç ağrım olmuyor ya da arada bir... Programa mümkün olduğunca yeni hareketler eklemeye çalıştım, sürekli aynı programda değil ayrıca kendimi zorlayabildiğim kadarda zorluyorum ağırlık manasında.Hareketleri yanlış yapıyorum desem hepsini mi yanlış yapıyorum ya da ilk zamanlar doğruydu şimdi mi yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ağrı olmayınca boşuna yapıyormuşum gibi geliyoro_O

Ben de 6. Aydayim ayni durum bende de var. Aci hissetmeyince ister istemez uzuluyorum. Artik agrisin diye dua ediyorum.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

O sorun bendede var sadece bacak antremanı sonrası bacaklarımda ağrı oluyor geri diğer bölgelerde ağrı olmuyor 7. ayımı yapıyorum.

Aynı şekilde bende dua ediyorum desem yeridir.Örnek vermem gerekirse geçen hafta göğüs antremanımdan sonra ertesi gün ciddi manada ağrım vardı ve bu hoşuma gidiyordu fakat dün göğüs çalıştım ve bugün hiç bir şey yok sanki çalışmamışım gibi. Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olacak varsa çok memnun oluruz :)

Gelisme olmasi icin illa agri olmasi gerekmez demekki kaslarınız alismis hamliktan kurtulmuş ama yinede biraz agri olmali program degistirmek lazim, arada yeni hareketler yeni sistemler gerekli bence..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamlıktan kurtulmuş olsa bazen ağrı olup bazen olmaması mantıksız değil mi? Programda olabildiğince yeni hareketler ekleniyor 2 aya bir ama çoğu zaman ağrı hissetmiyorum.

Büyük ihtimal ağır girmek için hareketlerin negatiflerini hızlı yapıyorsunuzdur. Bir antrenman dediğimi deneyip biraz daha hafif kilolarla negatifleri 3 saniye yapın ve hareketin formunu kesinlikle bozmayın. Ertesi gün girdiğiniz bölgede ağrı hissedersiniz.

Büyük ihtimal ağır girmek için hareketlerin negatiflerini hızlı yapıyorsunuzdur. Bir antrenman dediğimi deneyip biraz daha hafif kilolarla negatifleri 3 saniye yapın ve hareketin formunu kesinlikle bozmayın. Ertesi gün girdiğiniz bölgede ağrı hissedersiniz.
Cevabınız için teşekkürler en yararlı cevap sizinki oldu sanırım. Deneyeceğim..

Back
Yukarı