• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

8.ay

Ölçülerini merak ettim

Bel cevren ve omuzlarin gogus hatlari cok iyi cidden dostum kollar geride kalmis sanki genel olarak bakilirsa ama harila vucudun bence basarilar dilerim

boyle bır işletme yerınde gene cok ıyı yapmıssın cunku orda ılgı 0 tarkan abının kımseyle ılgılendıgı falan yok zaten.. bence pekte bırsey bılmıyor bende o mekana gıtmıstım ıyı bılırım kısın belkı orda devam ederım nede olsa ucuz :D bu arada vucudun cok ıyı ozellıkle gogusler muhtesem.. :)

boyle bır işletme yerınde gene cok ıyı yapmıssın cunku orda ılgı 0 tarkan abının kımseyle ılgılendıgı falan yok zaten.. bence pekte bırsey bılmıyor bende o mekana gıtmıstım ıyı bılırım kısın belkı orda devam ederım nede olsa ucuz :D bu arada vucudun cok ıyı ozellıkle gogusler muhtesem.. :)

Salondakilerin ilgilenmesine gerek yok zaten biraz arastirirsan internette hersey mevcut

yenı baslıyanlar ıcın yardımcı olmaları lazım genede. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:10 ----------

kendımden bılıyorum ogrenmek zaman aldı bu yuzden tabı arastırma yapmayınca boyle oldu bu arada bence tek eksıgın ve en zoru karın onuda yaptın mı tamamdır :)

diyecek fazla birşey yok aslında doğru yoldasın....lk resimlere bakarak kanat bölgende eksikler war diyecektim ama son resme bakınca farkında olduğun ve gerekli çalışmalara başladığın gözden kaçmıyor. ince bir vücut yapın war ve oldukca iyi yol almışsın.Karın ince ama şekillenme konusunda galiba eksikleri war.Kollara hacim kazandırman görsel acıdan daha hoş durabilir ama tabiki bu tercih meselesidir..
iyi gelişme sağlamışsın başarılar dilerim.

Hymenalos, herkesin söylediği gibi çok güzel bir vücut. tebrik ederim.

bu arada off-topic olarak; sportbox'a mı gidiyordun? performans mıydı?
yukarıda bir arkadaş ilgisizlikten bahsetmiş, ben de sportbox'un yakınlarında başka bir salona gidiyorum ve sıfır bilgi, buna bağlı ilgisizlik. nedir bu izmir'de salonlardan çektiğimiz yahu :)

ama dediğinde haklısın, ben de internet üzerinden araştırmalarla ve buradan öğrendiğim bilgilerle devam ediyorum.

Hymenalos, herkesin söylediği gibi çok güzel bir vücut. tebrik ederim.

bu arada off-topic olarak; sportbox'a mı gidiyordun? performans mıydı?
yukarıda bir arkadaş ilgisizlikten bahsetmiş, ben de sportbox'un yakınlarında başka bir salona gidiyorum ve sıfır bilgi, buna bağlı ilgisizlik. nedir bu izmir'de salonlardan çektiğimiz yahu :)

ama dediğinde haklısın, ben de internet üzerinden araştırmalarla ve buradan öğrendiğim bilgilerle devam ediyorum.

Performansa gidiyorum ama ortam cok iyi sanirim sen galaxy idesn

kardesım aynı durumdan bende şikayetcıyım ılgılenmıyorlar hıc performansta oyle herkese aynı programı verıyor sonra assagıda sor gosterırler dedı bana
saolsunlar performans salonunda cıdden ortam cok guzel aksam gıdıyordum hep aynı kısıler oluyordu bırlıkte çalısıyordum abılerımle hepsı baya yardımcı oluyorlardı

Hymenalos bende baslıcamda performansa sana sormak ıstedıgım uyguladıgın programı yazarmısın acaba zahmet olmazsa..

Back
Yukarı