7 AYDIR BB YAPIYORUM AMA NE YAPARSAM YAPAYIM GELİŞMİYORUM YARDIM EDİN LÜTFEN :(

7 ay oldu ne yaparsam yapayım bir türlü artık gözle görülür bir değişiklik yok kollarım halen incecik göğüslerim küçük.55kg yim fakat yağlıyım o yüzden bulk yapsammı bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

Bu sorun en yaygın sorunlardan biri ve bence bu sporda gelişmemek mümkün değil. Milim milim de olsa ufacık da olsa mutlaka gelişiyorsundur ancak tabiiki de bu gözle görülebilen bir değişim olmak zorunda değil. Bunun için bence 1 hafta kadar bodyle ilgili kendine tatil ver, çalışma prensiplerini, hareketlerin nasıl yapıldığını, doğru programın nasıl yapılması gerektiği hakkında bilgi topla ve geri dön. Her zaman en önemli olan şey limitlerini zorlamak bunu da kesinlikle unutmamalısın. Yediklerini not almak opsiyonel o çok ileri düzey için ama mutlaka hareketlerinin yanına ne kadar ağirlık girdigini ve o günle o antrenmanla alakalı notlarını ekle. O ağırlıkların altına düşmeden hep yükseltmeye çalış ağırlıkları özellikle son setlerde. Buddy bul kendine bir tane sana hareketlerde destek versin artıramıyorum diyorsan 1 yapamazsın 2 yapamazsın 3. De kendin yapmaya mutlaka başlarsın. Vazgeçme sakın spordan tatili de fazla uzatma derim :D

1.75 boy 55 kiloda kilo alacak oldukça yerin var. İyi çalışarak ayda 1-1.5 kg hızda kilo alırsan kas kütlen epey artacaktır, kas kütlen arttıkça yağ oranın da azalacaktır zaten.
Peki şimdi yapmam gereken temiz bir bulka girmekmi olucak ? Çünki bende bu yaz bulka girmeyi düşünmüştüm.

İdman programını ve beslenmeni yazarsan yanlışları bulabiliriz.

Sabah:yulaf+sğt+muz+2 tane yumurta
Öğlen:Bulgur+Et yada Nohut,Kuru Fasulye
Akşam:Öğlen yemeğinin aynısı
Antreman Sonrası:1 Muz
Gelişememen çok normal , Savaş Hoca'nın antrenman programını uyguluyorsan beslenmen de Savaş Hoca'nın önerdiği beslenme programı(noktası noktasına) olmalı. Ayrıca bu programlar orta vadedeki sporcular için.

Gelişememen çok normal , Savaş Hoca'nın antrenman programını uyguluyorsan beslenmen de Savaş Hoca'nın önerdiği beslenme programı(noktası noktasına) olmalı. Ayrıca bu programlar orta vadedeki sporcular için.
Şu an 8 aya girmek üzereyim nasıl bir yol izlemem lazım ozaman temiz bulka girip klasik bulk antremanını mı uygulayayım ?

Kardesim bulka gir 4*8 program yazdir hacim alman lazim. Beslenmeni agir karbonhidrat uzerine yapmalisin. Basacan makarna pilav tabii proteini unutma. Pro geinner tavsiye ederim. Ayda 3 kilo alsan yvas yavas yeter cunku yazdayiz. Kisin daha da iyi alirsin vucudun toplanir

Sabah:yulaf+sğt+muz+2 tane yumurta
Öğlen:Bulgur+Et yada Nohut,Kuru Fasulye
Akşam:Öğlen yemeğinin aynısı
Antreman Sonrası:1 Muz
Bu konu hakkinda daha fazla konusmak gereksiz. Beslenme aliskanliginda proteinin yeri zayif. Bilincli degilsin.

Sporcu beslenmesi. Vucut gelistirme icin beslenme vs diye internette arastir. Oku. Ancak o zaman konusulabilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı