60 Günlük Diyet Öncesi / Sonrası - Aşamalarla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
programını beğendim ve kendime bir şeyler katacağım. sınav haftasındayım onun dışına çıkınca da diyetini & programını aynen kullanacağım.

bende çok yağ yok ama isteksiz çalışıyorum. isteğim tavan yaptı seni görünce :)

alpbodrum ben şimdi 92 den 68 e indim daha fazla kilo vermeden nasıl vücudu düzene sokarım hacimlenme programını uygulayıp beslenmeye dikkat ederek 1 gün ağırlık bir gün cardio mu çalışmalıyım

Dostum Artık bence kardio yapma yeterince kilo vermişsin eğer kas yapın zayıfsa hacimlenme programı çalışmalısın. Zaten kas kendini gösterince vucutta bulunan biraz yağın sana zararı olmaz.

Selam alpbodrum
ilk sayfada yukledigin programi acamiyorum zahmet olmazsa tekrar yuklermisin
tebrikler bu arada cok iyi olmus vucut

Uploaded with ImageShack.us

merhaba bütün topici bir kaç sayfa dışında üşenmeden okudum..harika bir gelişim olmuş darısı başıma tebrik ederim.. fakat şöyle bir durum var siz kilo vermeye çalışırken kas yapmaya çalışmışsınız, bense zaten aşırı zayıftım, üniversiteye başlayınca 10 kilo daha verdim..abartmıyorum hiç bir diyet uygulamadan 10 kilo verdim nasıl olduğunu bende bilmiyorum..üni evinde ana evindeki gibi çok yiyemiyorsunuz tabi bu da var .. şuan 1,80 boyum var ve 69-70 kiloyum
sizin beslenme ve antrenman programınızı uygulasam bir zararı olur mu ? yoksa kendime ayrı bir beslenme programı hazırlamalımıyım araştırmaya koyularak?

Teşekkür ederim. Kilon çok iyi bence sizinde kardio programı yapmadan. Biraz daha Proteine yönelik beslenmeye yönelin derim. Yağ meselesinide fazla kafaya takmayın zaten o boy ve kiloya göre yağ olması çok zor vucudunuzda. Kolay gelsin hepinize.

Öncelikle tebrikler, senin programa benzer bi program aylardır bende uyguluyorum. Bu işin anahtarı lor peyniri + bol çeşitli sebze ve yeşillik. protein için de bol bol balık ve tavuk ( bi öğünde 200-250gr geçmeden). 100 kilodan 73 e lor ve yumurta ile düştüm. Hydroxycut ve l-carnitin kullandığım dönemler oldu. en az 45dk 12km hızda koşarım ki bence sağlam yağ yakımı için şart gibi. Aşşağı yukarı aynı şeyleri yapıyomuşuz ve aşşa yukarı aynı vücut görünüşüne sahibiz. Yalnız tek fark benim karın bu kadar define değil, biraz daha düz onun da sebebi bazı akşamlar (haftada 2gün) arkadaşlarla eğlenirken geceleri meyve + kahve türevleri tüketmemden kaynaklanıyo ( hatamı biliyorum :D ). ama gün içinde ben de diyetimi asla bozmam, iradeliyimdir bu konuda. Keşke bende öncesi - sonrası fotoğrafları yapsaydım. bi süre görmemiş olanlar şaşkınlıktan ölüyolar resmen :D spor candır hayattır, uzun mesafeli koşular da bu tarz bi yağ yakım sürecinde olmazsa olmazdır bence. Bende işe yaradı, umarım yeterince isteyen ve çalışan herkes hedefine ulaşır.

ben sadece h.içi gidebiliyorum.

ptesi gögüs ön kol
salı cardio+karın+omuz
çarşamba sırt+arka kol
perşembe cardio+karın+omuz
cuma gögüs ön kol

olarak calışmazsam olur mu ?

hocam benim boy 1.78 kilo 67 ama göbek fazla yok ama yağlı göbek belgesi böyle oturunca kat oluyo ve şınav çekerken baya bir yağ sarkıyo çok rahatsız oluyorum napmalıyım 5 kilo fln dahamı yağdan vermeliyim yol gösterirsen sevinirim.

Alp hocam öncelikle azmin ve başarın için tebrikler.seni görünce bende de bir gaz oluştu :)
1-2 sorum olacaktı, verdiğin diyetteki besinleri kendime göre uyarlayıp yapacağım fakat sağlık açısından bir problem olur mu sence?çünkü geçenlerde spor salonuna kahvaltısız denecek kadar az yemekle gittiğim için başıma talihsiz bir olay geldi. son olarak;diyet bu işin yüzde kaçı diyebiliriz çünkü vereceğin cevaba göre kendimi diyete adapte edeceğim diyebilirim.şimdiden teşekkürler başarılarının devamını dilerim...

Son düzenleme:
Öncelikle tebrikler, senin programa benzer bi program aylardır bende uyguluyorum. Bu işin anahtarı lor peyniri + bol çeşitli sebze ve yeşillik. protein için de bol bol balık ve tavuk ( bi öğünde 200-250gr geçmeden). 100 kilodan 73 e lor ve yumurta ile düştüm. Hydroxycut ve l-carnitin kullandığım dönemler oldu. en az 45dk 12km hızda koşarım ki bence sağlam yağ yakımı için şart gibi. Aşşağı yukarı aynı şeyleri yapıyomuşuz ve aşşa yukarı aynı vücut görünüşüne sahibiz. Yalnız tek fark benim karın bu kadar define değil, biraz daha düz onun da sebebi bazı akşamlar (haftada 2gün) arkadaşlarla eğlenirken geceleri meyve + kahve türevleri tüketmemden kaynaklanıyo ( hatamı biliyorum :D ). ama gün içinde ben de diyetimi asla bozmam, iradeliyimdir bu konuda. Keşke bende öncesi - sonrası fotoğrafları yapsaydım. bi süre görmemiş olanlar şaşkınlıktan ölüyolar resmen :D spor candır hayattır, uzun mesafeli koşular da bu tarz bi yağ yakım sürecinde olmazsa olmazdır bence. Bende işe yaradı, umarım yeterince isteyen ve çalışan herkes hedefine ulaşır.

Merhaba açıkçası bende görünümünüzü çok merak ettim paylaşırsanız sevinirim. Karın kası hadisesi diyetten fazla Karın gurubunda kas olup olmaması ile alakalı ben çocukken bile çok zayıf olduğumda Six pack hafiften belli olurdu. Biraz anatomik bir olay.

hocam benim boy 1.78 kilo 67 ama göbek fazla yok ama yağlı göbek belgesi böyle oturunca kat oluyo ve şınav çekerken baya bir yağ sarkıyo çok rahatsız oluyorum napmalıyım 5 kilo fln dahamı yağdan vermeliyim yol gösterirsen sevinirim.

Dostum Boyuna göre kilon azıcık fazla normal insan için çok iyi ama sporcuyum diyorsan azıcık kilo vermelisin 5 - 6 Kilo kadar. Umarım istediğin gibi olur.

Alp hocam öncelikle azmin ve başarın için tebrikler.seni görünce bende de bir gaz oluştu :)
1-2 sorum olacaktı, verdiğin diyetteki besinleri kendime göre uyarlayıp yapacağım fakat sağlık açısından bir problem olur mu sence?çünkü geçenlerde spor salonuna kahvaltısız denecek kadar az yemekle gittiğim için başıma talihsiz bir olay geldi. son olarak;diyet bu işin yüzde kaçı diyebiliriz çünkü vereceğin cevaba göre kendimi diyete adapte edeceğim diyebilirim.şimdiden teşekkürler başarılarının devamını dilerim...

Merhaba soruna şöyle cevap vermek istiyorum. Geçtiğimiz 3 ayda spor ve diyet yapmadım. ve bundan 25 gün önce spora başladım tekrar. (Yaza hazırlık) ancak vucudun biraz toplaması dışında hiçbir değişiklik olmadı. O yüzden diyeceğim o ki diyet ve protein yükleme bu için %75 i ve olmazsa olmazı. Çok teşekkürler.

Arkadaşlar bu programı aynen yağ yakıcı kullanmadan yaptım çok fazla etkisini göremedm kilo vermekte zorlandım fakat lipo 6 yağ yakıcısı aldım aynı burdaki ilerlemeleri görmeye başladım yani olay yağ yakıcıda bitiyor benden söylemesi.

Uploaded with ImageShack.us

Öncelikle merhabalar . Yaşım 17 , Boyum 1.83 , Kilom 75 . Kısmetse bu haziran okullar kapandğı an spor salonuna yazılıcam . Azminize ve gelişiminize gerçekten hayran kaldım . Öncelikle şöyle söylim benim vücudumda yağ oranım bir hayli fazla . Özellikle bel bögelsi , bel yanı vb. Bacaklarda filan aşırı yağlanmam var. Bunları sizin uyguladığınız beslenme programı ve antreman programıyla eriticem ve fit olucam inşaallah. Yaşım daha genç ve bu spora başlanabilecek en uygun yaş olduğunu düşünüyorum ben kendimce :) Şimdi 3 aylık bir aram var yani 3 ay boyunca en yüksek tempoda bu yağları eritip(kas kaybı olmadan) yağsız bir şekilde hacimlenme hedefim .

Şöyle bir sorum olucak size ;
Gerek Bu forumdaki makalelerde gerekse diger forumdakilerde Biceps ile Triceps'i aynı gün çalıştırmamak gerekir diye okumuştum . Ama sizin programınızda bunlar aynı gün. Neden ?
- Ve Biceps le Omuzun yerini değiştirirsek herhangi bi fark olrmu acaba ?
ÖRN: Pazartesi : Göğüs , Biceps -- Çarşamba : Triceps - Omuz .

- SON SORU : İlk sayfada belimizi sarmamız için herhangi bir şey demişssiniz birşey aldığınızı söylemişssiniz ama bunun markasını vb. şeyler belirtmemişssiniz . Onunda cevabını herhangi bi online sitede( hepsiburada vb. )

araştırarak bulursanız ve linkini bana ya burdan yada özel mesajdan atarsanız gerçekten çok mutlu olurum .. Vereceğiniz cevapları dört gözle bekliyorum .

helal olsun reyiz
beslenme programını uygulayacaktım ama ögrenciyiz :(

Yapabildiğin kadarını yap dostum. Hiç yapmamaktan iyidir.

Arkadaşlar bu programı aynen yağ yakıcı kullanmadan yaptım çok fazla etkisini göremedm kilo vermekte zorlandım fakat lipo 6 yağ yakıcısı aldım aynı burdaki ilerlemeleri görmeye başladım yani olay yağ yakıcıda bitiyor benden söylemesi.

Kolay gelsin ne diyelim. Herkesde farklı gelişme olacak.

Öncelikle merhabalar . Yaşım 17 , Boyum 1.83 , Kilom 75 . Kısmetse bu haziran okullar kapandğı an spor salonuna yazılıcam . Azminize ve gelişiminize gerçekten hayran kaldım . Öncelikle şöyle söylim benim vücudumda yağ oranım bir hayli fazla . Özellikle bel bögelsi , bel yanı vb. Bacaklarda filan aşırı yağlanmam var. Bunları sizin uyguladığınız beslenme programı ve antreman programıyla eriticem ve fit olucam inşaallah. Yaşım daha genç ve bu spora başlanabilecek en uygun yaş olduğunu düşünüyorum ben kendimce :) Şimdi 3 aylık bir aram var yani 3 ay boyunca en yüksek tempoda bu yağları eritip(kas kaybı olmadan) yağsız bir şekilde hacimlenme hedefim .

Şöyle bir sorum olucak size ;
Gerek Bu forumdaki makalelerde gerekse diger forumdakilerde Biceps ile Triceps'i aynı gün çalıştırmamak gerekir diye okumuştum . Ama sizin programınızda bunlar aynı gün. Neden ?
- Ve Biceps le Omuzun yerini değiştirirsek herhangi bi fark olrmu acaba ?
ÖRN: Pazartesi : Göğüs , Biceps -- Çarşamba : Triceps - Omuz .

- SON SORU : İlk sayfada belimizi sarmamız için herhangi bir şey demişssiniz birşey aldığınızı söylemişssiniz ama bunun markasını vb. şeyler belirtmemişssiniz . Onunda cevabını herhangi bi online sitede( hepsiburada vb. )
araştırarak bulursanız ve linkini bana ya burdan yada özel mesajdan atarsanız gerçekten çok mutlu olurum .. Vereceğiniz cevapları dört gözle bekliyorum .

1- ) Çünkü Bu Yağ Yakım Programı Burada Amaç Çok Fazla Hacim Değil. O yüzden Aynı gün sonraki Hacim Programlarında senin dediğin gibi Büyük Kas Grupları Farklı günlere bölünüyor.

2 - ) Beline saracağın şey Çok önemli değil önemli olan hava almasını engellemek ve o bölgeyi daha fazla terletmek istersen çöp poşeti' de sarabilirsin. Ben Neopren Bel Korsesi kullandım.
Aynısından Link HepsiBurada ' da Neopren Bel Korsesi yazarak bulabilirsin. 15,00 TL Fiyatı var.

Başarılar Dilerim.

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
Muhteşem bir başarı diyerek başlıyım birkaç sorum olucak :)
1.Ben 105 kilodan 85 sonrada en son 76 kiloya diyet-yürüyüş ve basketle düşdüm tekrar kilo almakdan korkuyorum ama body başlayan herkez tekrardan hacimlenerek kiloyla birlikte kas gelişmiş ancak benım yaglı bir vücuda sahibim sizin ilk fotonuz gibi sizce direk body başlamalıyım yoksa sizin gibi önce karındaki yağ filanmı eritiyim kardioyla birlikte bodymi.
2.Aceba çatlaklar oluştumu kilo verince ve oluştuysa nasıl geçirdiniz.
not:Boy 1,73 kilo(şuanlık 76)

Son düzenleme:
arkadaşlar genetik faktörünü görmezden gelmeyelim. bence bu sporun temeli budur. mesela bazı vücutlar olduğundan daha define ve dolgun görünür ama adam zayıftır ve güçsüzdür örnek arnold...yağ yakan vücutlar daha çabuk gelişir.

Merhaba;
Öncelikle çok güzel değişim tebrikler. Vücudundaki yağları yakmak isteyen arkadaşlara çok faydalı bilgiler vermişssin. Yaz aylarınada girdik bu konuyu canlandırıp 1. sayfaya atayım dedim.

İYİ GÜNLER ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı