• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6 senedir amatör olarak yapıyorum

altyapı çok güzel oturmuş alt mide özellikle yağsız olması dikkatimi çekti.Bana sorarsan fazla büyüme birde alt midede ne çalışıyorsun ?

6 Sene amatör olarak bu sporu yapacağınıza bir salona yazılsaydınız daha süper bir sonuc elde ederdiniz

Amatör olmasına rağmen Doğru yoldasınız sIRT Güzel gelişmiş

göğüsün biraz daha hacim kazanması iyi olurdu
ama bence bu vucutta tamamlayıcı dokunuş trapez olur
tam güzel bir vucut olmuş dostum, zaten bunun üstüne 1 yıl dikkat ederek pro tarzı yaparsan tam ideale yakın bir vucut olur

Neredeyse %90 aynı genetiğe sahibiz.
Göğüsler en zor gelişen bölge.
Çatı geniş.
Kanatlar gayet iyi
Sanki 6-7 ay sonraki halimi gördüm.
Kilo almaya adım adım...

ben çok beğendim ama 6 senenin hakkı mıdır onu bilemem tebrik ederim. başarıların devamı. inşallah bende yakında böyle bir vücuda sahip olurum :)

Bence bu vücudu yapmak isteyipteyapamayan bi sürü bodyci vardır

6 sene için başarısız bir vucut olmuş o yaptığınız vucudu arkadaşlar 6 ayda yapıyor beslenme ve programını tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

6 sene için başarısız bir vucut olmuş o yaptığınız vucudu arkadaşlar 6 ayda yapıyor beslenme ve programını tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

Siz yemin ediyorum boşuna yaşıyosunuz sen hayatında emek verip yaptın mı herhangi bişey de böle bişeyin 6 ayda yapıldığını sölüyosun adamın spora başladığında ne halde olduğuna dair bir fikrin bile yokken ne kadar boş konuşmaya meraklısınız sizin gibiler kür yapıp body ciyim diye gezinmesini bilir anca

Yine Arnold Classic şampiyonu gibi konuşanlar var.Bende 5.5-6 ayda yaptım bu vücudu.Ama emin olun ben hiçbir zaman sen gelişmemişsin,yetersizsin gibi laflar söyleyip karşımdaki adamın spor hevesini kırmadım.
Kolları bence çok iyi.6 sene çalışmakta her yiğidin harcı değil.Arada bir hareketleri değiştirip kasları şaşırtmakta fayda var.

Kolay gelsin :)

resımdekı kısının yagsız olmasından ve kemıklerının ınce olmasından dolayı spora baslamadan once kolları 31 32 belkı daha az oldgunu dusunuyorum . 6 ayda kursuz 10 cm defıne kol olcusu alabılen varsa gercekten ben yarın bırakırım bu sporu demekkı bende bı sorun var

Back
Yukarı