6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
resim geçen sene eylül ayında çekilmiştir. 1 ocak 2012 de 126.7 kg ile diyete başladım

dlb03.jpg
[/url][/IMG]

bu resimler ise 2 temmuz da çekilmiştir. 77 kiloyum

dlb18.jpg
[/url][/IMG]

dlb2k.jpg
[/url][/IMG]

beforeafterfl.jpg
[/URL][/IMG]

benim üye fotograflarındaki ikinci başlığım bu diğeri omuzumdaki çıkıntı içindi. farklı konular oldugu için birleştiremedim. eğer forumda kirlilik yaratıyorsa baslıkları ile birlikte birleştirelim( Forum kirlilği yarattıysam özürdilerim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla Mehmet helal olsun, cok daha iyi olacak bu vucut sen bu kadar azimli ve sabirli olduktan sonra. Cani gonulden tebrik ediyorum.

Valla Mehmet helal olsun, cok daha iyi olacak bu vucut sen bu kadar azimli ve sabirli olduktan sonra. Cani gonulden tebrik ediyorum.

çok teşekkür ederim ibrahim abi benim azmim ve sabrımın yanında senin öneri ve tecrübelerininde etkisi yadıganamaz. herşey için bir kez daha teşekkürler:)

Maaşallah helal olsun

çok sagolun arkadaslar inşallah herkes emeklerinin karşılıgını ganı ganı alır:)

Maşallah hocam bende 35 kg felan vrdim ama fena sarkma oldu vücutta sizde nasıl olmadı hocam:S

Olmaz olurmu cok oldu hemde ama karın ve gögüste genelde 1 ayda sabit kiloda 2 cm inceldim zamanla toplar inşallah olmassa son care ameliyat olacağım.

Bende 25 kilo kadar verdim kendimi birşey sanırdım abi azmin harika :)

Bendede sarkma oldu özellikle alt karında 6 ay 1 yıl süre ver vücuda olmadı ufak bir ameliyatla halledilir tekrar tebrikler.

mayıs basına kadar beklıcem egerkı gözle gorulur ciddi bir düzelme olmassa ameliyatı göze aldım

Merhaba,

Beslenme ve idman programın hakkında bilgi verirsen sevinirim.

Sarkma için ameliyat falan düşünme bence.... çünkü sende hiç sarkma yok gibi.

Saygılarımla,

Merhaba,

Beslenme ve idman programın hakkında bilgi verirsen sevinirim.

Sarkma için ameliyat falan düşünme bence.... çünkü sende hiç sarkma yok gibi.

Saygılarımla,

ilk baslarda yanı ocak ve subat aylarında gunde 1300 kalorı felan alıyordum ve maximum harekete özen gösterıyordum. ne kadar cok kardıyo o kadar kalorı hesabından gıdıyordum. agırlık hıc alısmadım mart ve nisan aylarında artık kosmaya basladım . günde 100 kalorı ve altı alıyordum. hatta gunde 400 kalorı aldıgımı bılırım.mayıs hazıran ayında ıse hafıf agırlıklarla body e basladım bu aralarda ıse gunde 1000 ila 1100 kalori alıyordum. temmuzda basladım bb e agustos ve eylül ayında agır calısmalar yaptım. sımdı 1 ekımde bulk dönemıne basladım 1 nisan a kadar bu sekılde devam edıp 1 nısandan 1 hazırana kadarda define dönemine giricem hayırlısı ıle. son 2 aydır proteın tozu kullanıyorum son 1 aydır amıno+proteın tou sımdı ıse epey uzun bır lıstem oldu :)

ilk baslarda yanı ocak ve subat aylarında gunde 1300 kalorı felan alıyordum ve maximum harekete özen gösterıyordum. ne kadar cok kardıyo o kadar kalorı hesabından gıdıyordum. agırlık hıc alısmadım mart ve nisan aylarında artık kosmaya basladım . günde 100 kalorı ve altı alıyordum. hatta gunde 400 kalorı aldıgımı bılırım.mayıs hazıran ayında ıse hafıf agırlıklarla body e basladım bu aralarda ıse gunde 1000 ila 1100 kalori alıyordum. temmuzda basladım bb e agustos ve eylül ayında agır calısmalar yaptım. sımdı 1 ekımde bulk dönemıne basladım 1 nisan a kadar bu sekılde devam edıp 1 nısandan 1 hazırana kadarda define dönemine giricem hayırlısı ıle. son 2 aydır proteın tozu kullanıyorum son 1 aydır amıno+proteın tou sımdı ıse epey uzun bır lıstem oldu :)

belirli bir yemek listen var mı acaba?
cardio olarak hangi hareketleri yapıyorsun?

belirli bir yemek listen var mı acaba?
cardio olarak hangi hareketleri yapıyorsun?

kardıyo olarak 100 kıloya kadarhep yuruyus yaptım vede cok uzun surelerde ornegın gunde 3-4 saate yakın yapıyordum ve kosu bandından cok egımlı arazılerde uyguluyordum bunu.100 kg den sonra cıdden agır bır kardıyoya gırdım 90 ky ye kadar kosu ve yuyus 90 kg den sonra standart kardıyo programım su sekıldeydı

sabah:
30 dakika eliptik
30 dakıka koşu
15 dakıka yuruyus
30 dakıka eliptik
30 dakıka koşu 30 dakıka yuruyüş,

koşular 9km hızda yürüyüş 5.7 km hızda eliptik ise 5 kuvvette stabıl hızda

aksam
30 dakıka yürüyüş
30 dakıka eliptik
15 dakıka koşu
30 dakıka eliptik
15 koşu
30 yürüyüş

gunde 1 saatte denızde zaman gecırıyordum asagı yukarı 1 saat suda kalsam 20-25 dakıka yuzyordum aktıf kulaclı yanı

-----------------------------------------------------

örnek dıyet ıse kısın baslarda yanı

sabah
50 gram lor
2 dılım ekmek
1 domates 1 salatalık

ara 8-10 fındık

öglen 150 gram tavuk
100 gram yogurt 2 dılım ekmek

ara 2-3 tam cevız

aksam
100 gram tavuk
2 dılım ekmek
1 domates

yatmadan 20 gram lor peynırı

----------------------------------------------------
haftada 5 kg verdıgım ve 4 kg sı yagdan olan hafta ıse

sabah 2 salatalık

ara 2 salatalık
,
öğlen 20 gram lor 1 salatalık

ara 10 gram lor

aksam 50 gram lor
1 salatalık

yatarken ıse 15 gram lor

bu dıyetle yazdıgıma yakın bır kardıyo programı uygulamıstım o zaman cok agır yag yakımı saglamıstım.
---------------------------------

yazın bır zamanlar süreklı proteın dıyetı yaptım

sabah 100 gram lor

ara 25 gram lor

öglen 100 gram tavuk

ara 25 gram lor

aksam 100 gram tavuk

bu dıyetle ıse 1 haftada 2.3 kg verdım ve hepsı yağdan gıttı 0 su ve kas kaybı yasamıstım.

--------------------------------------------
haftda 1 kg verdıgım zamanlarda ise

sabah
100 gram yulaf
200gram yogurt

ara 3 fındık

öglen 150 gram tavuk
2 dılım ekmek

ara
1 cevız

aksam 50 gram yulaf
100 gram yogurt
150 gram tavuk 2 dılım ekmek bu dıyet ılede 80 kusurlerde ıken haftada1 kg gıbı bır sonuc alıyordum.

su anda kılom 77 ıla 79 arasında gıdıyor. kac ve tok karna ve o gunkı yeme durumuma göre değişiyor.

6ay kısa bi süre çok kilo vermişsin
Tebrikler
Ama kısa sürede çok kilo vermek
Sağlıksız olabilir

6ay kısa bi süre çok kilo vermişsin
Tebrikler
Ama kısa sürede çok kilo vermek
Sağlıksız olabilir

haklısınız genelde karacıger ve böbreklerde cıddı sorunlar yaratabılıryor ancak 2 gun önce tum testlerımı yaptırdım hepsı normalın ustunde ıyı cıktılar bende asıldım sımdı supplemente derı sarkması olustu cogu yerde azaldı yok denecek kadar ama alt ve orta karında bıraz kaldı ust karında varla yok arasında. sanırım yaza kadar toparlar gıbı olmassa amelıyat olacagım.

Sanırım anketi bizle kafa bulmak için koymuşsun :) 6 ay da çok çok iyi bir gelişim bu. Azmin için seni tebrik ediyorum :)

ankette basarısız dıen numunelık ınsan kım acaba merak ettım?? cok ıyı bı gelısım yakalamıs 6 ayda cok ıyı bı vucut yapmıssn basarılar

Back
Yukarı