• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

6.ay ve 15.ay - Değişim,

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dsntw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dsntw

Üye
Merhabalar adım numan, bundan 3 ay önce konu açmıştım tekrar uğramak istedim, 15.aya girdim yanlış hatırlamıyorsam artık saymıyorum günleri.. Bundan önceki konumda best model of turkey yarışmasına katıldığımı belirtmiştim , işler iyi gitti finale kadar yükseldim 15 ekimde final olacak umarım hayırlısı olur.. Şimdi ise farklı fotoğraflar paylaşmak istedim bunları açıklamamın sebebi ise 15 ayda fazla kütle alabilirdin az olmuş gibi laflar duymak istemememden dolayıdır... İlk 3 fotoğraf 6. ayımdaki halim ve son fotoğraflar ise son halimdir.. Fotoğraf çekerken ışığın azizliğine uğradım galiba fazla belirginlik gösteremedim :) Ölçüler ise ;

Kol:40
Göğüs:103
Omuz:126
Bel:83
Boy:183
Kilo:75

Eklentiler

• 6.ay 1.jpg
    6.ay 1.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 3.286
  • 6.ay2.jpg
    6.ay2.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 3.446
  • 6.ay3.jpg
    6.ay3.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 2.854
  • aw.JPG
    aw.JPG
    37,8 KB · Görüntüleme: 3.441
  • aw2.JPG
    aw2.JPG
    36,4 KB · Görüntüleme: 2.967
  • aw3.JPG
    aw3.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 3.331
  • aw4.JPG
    aw4.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 2.918
  • aw5.jpg
    aw5.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 3.058
  • aw6.jpg
    aw6.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 3.157
  • aw7.JPG
    aw7.JPG
    16,1 KB · Görüntüleme: 3.336
güzel ve fit bir vücut umarım istediğin yere gelirsin.

Beslenme programın, varsa suplement kombinasyonun merak konusu.

başarılar...

Beslenme programım yok ne bulursam o , ekmek şeker gereksiz olan hiç birşey yemiyorum sadece.. Takviye olarak sadece protein alıyorum fırsat buldukça tabi ama sürekli kullanmadım

Beslenme programım yok ne bulursam o , ekmek şeker gereksiz olan hiç birşey yemiyorum sadece.. Takviye olarak sadece protein alıyorum fırsat buldukça tabi ama sürekli kullanmadım

Bu cumlenizden yola cikarak soruyorum resimler gercekten size mi ait ??

Bir kac ay once 14 yasinda oldugunu iddia eden biri de internetten 14 yasinda bir cocugun (kasli ve atletik) resimlerini kendi adi ile yayinlamisti da..

elbette resimler bana ait, :) daha birçok resim var fakat kötü pozlardan dolayı koymuyorum.. Eskilerden forumda dolanan varsa tanıyan çıkacaktır mutlaka daha öncede açmıştım konu çünkü..

evet sizi hatırlıyorum daha önce forumdan gerçekten iyi yol katetmişsiniz ben de önceden yazdığım gibi beslenme diyeti yapmadığımdan uzun süreli beslenme şeklimi değiştirip ekmek şeker vs kestiğimden bahsetmiştim ama bir kaç arkadaş bunun imkansız olacağını mesja olarak atmıştı sizi görünce bu tezim bir kez daha kabul edilmiş oldu :) bu arada bu sene ben de katılıacağım best model yarışmasına vucudumun en fit zamanını bekliyordum umarım bir derece elde edebilirim size de sonsuz başarılar... derece yapacağınızdan şüphem yok tek tavsiym ağırlıkla karın çalışmanız biraz daha hacimlenmesine yardımcı olacaktır... estetik açıdan

Son düzenleme:
ilk3 aylık gelişiminle ilglide konu açmıssın zamanında, benim merak ettiğim ilk başladığında
göğus çalışması için neler yapıyordun? haftada kac gün hangi haraktler kac dakika set arası dinlenme vs

Model olabilir diyordum içimden son resmi gördüm thums: vücut güzel umarım yarışmada da başarılı olursunuzu

Tebrikler bence iyi yol kat etmisinz.Çalıştığınız programıda yazarmısınız.setler tekrarlar gibi

daha önceki konunuda görmüştüm gelişme gayet güzel olmuş fakat biraz daha karın kaslarını ön plana çıkarırsan daha güzel olacak

Yarışma için çok ideal ve çok fit bi vücut bu konuyla ilgili çok araştırma yapmıştım.Finale kadar yükselmenede çok sevindim ayrıca...Bir de iyi ki bacak kaslarına önem vermişsin yarışmada ekstra puan katacaktır...hem modellik hem spor hayatında başarılar :)

Öneriler ve yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar, beslenme ve idman programı hakkında birşey yazmak istemıyorum çünkü inanın kayda değer birşey yapmıyorum herkesin yaptığı şeyleri yapıyorum.. Suplement konusuna gelince param oldugu sürece protein kullanmaya dikkat ediyorum hepsi bu kadar sağolun..

Süre uzun ama hakkını veren bir vücut cıkarmışsın tebrik ederimm..
Umarım yarışmada da dereceye girersin sonucları bekliyorz. (:

Back
Yukarı