5 aydır kilo verip 2 aydırda ağırlık calısıyorum cheating yapmamıştım düzgün makrolar

arkadaşlar acayip midem cıktı suan fena yemiş gibiyim bunların hepsi piknikte yedim ve tam
30dakka bisiklet sürdüm
voleybol turnuvası yaptık 1 saat sürdü tempolu
ve saatlerde haraketliydim Sizce Bu makrolar sıkıntı yaratırmı ben hep Haftada bir dondurmayla bozdum bugun böyle yapim dedim nolcak
6RzrDP.png

7mG7D5.png

Sikinti olmaz yahu nolacak takma kafana kendini gobekli gibi hissediyosundurda yarin sabah gecer o arada goturmek lazim böyle iyi gelir diyete sıkı devam etmek için :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

soda içtim- sabahda bi güzel savururum onları Sabah lorlu pankek Felan yapim 3 kg tavuk var elimde suan Onlarıda eklim Ormanda Artan tavukları caldım :D ama börek ne sardı abi yaaaaa ful hamura vurdurdum hiç böyle güzel birşey görmedim bidakine böyle yaparsam diğer ay yapcam ve pizza kolayla ölene kadar :D

soda içtim- sabahda bi güzel savururum onları Sabah lorlu pankek Felan yapim 3 kg tavuk var elimde suan Onlarıda eklim Ormanda Artan tavukları caldım :D ama börek ne sardı abi yaaaaa ful hamura vurdurdum hiç böyle güzel birşey görmedim bidakine böyle yaparsam diğer ay yapcam ve pizza kolayla ölene kadar :D
yarasin hepsi kas olsun :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolum 35 cıktı ya baya iyi gidiyorum 80 kiloda 2 ay önce fitness başladım 1 ay kilo vermeyle urastım 33 dü başladıgımda 73 kiiloya inerken baya korudum ve 32 düştü 73 kilo oldum suan 2 ay kol 35 cm Yemin ederim kol mol hikaye abi ya valla Kolum 2-3 ay sonra 38 felan olur kanatlarım ztn cıkıyor omuzlar v.b cıkar abi meme yağlı şimdi bu uyuyormu :D napcam bilmiyorum cok kafama takıyorum bu memeyi Ucu yağlı abi ya kas oluşsada orda Ucu sarkcak biliyorum

Back
Yukarı