Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
msxx, anlıyorum ama 3 set bana çok az geliyor ve kendimi eksik hissettiğim için farklı hareketlerle devam ediyorum sanırım yanlış yapıyorum ama bilmiyorum çok farklı bi durum![]()
yorum için teşekkür ederim, parasal durumlar şu aralar olmadığından bi yere kıpırdıyamıyorumyorum için tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar umarım istediğin gibi olabilirsin.
daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi mükemmel gidiyorsun.
Vakit buldukça, antreman sırasında çekilmiş resimlerini burada paylaşırsan çok sevinirim
basarılar.
Dostum bence iyisin, umarım istedigin vicuda ulasırsın azimle sıcan .....bugün fazla iyi poz yakalayamadım içlerinden en beğendiğim bu çıktı 1 tane![]()
Şunu belirtmek istiyorum, ben bu body sporunu tamamen olmasada %70 psokolojil olarak görüyorum kendi görüşüm tabi bu.. bir de bizim salonda herkeze göre vucudum biraz daha esnek kolay gelişip kolay değişiyor.. Daha önceden hiç birşey yapmışlığım yok.. 3 ay gittim bıraktım 3 ay şimdi toparlamaya başladım. Yani hepsi bu teşekkürler. Birde dediğin gibi gözüm fazla yükseklerde değil fit kalmak tercihim.