4.aya girdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 4.aya girdim. Başladığımda 65 kiloydum şuan 67. 2kilo aldım ama hiç yaglanmadım ve muazzam geliştim. Göguslerim 11 cm büyüdü kollar 4cm. Karın kasların hiç yoktu. Şuan 4 tane çok güzel cikti. Bana gör muazzam tabi zayif olduğum için goruntum kötüydü şuan güzel. Program olarak ne oneririsiniz? Bide kilo almak icin

Bence senin bulk dönemine girmen gerekiyor. Yani yağlanmayı pek fazla kafana takma bu dönemde. Bol karbonhidrata yönelik kilo almaya yönelik besinlerle beslen. Oldukçada ağır basmaya çalış bölgeyi bitirmeye bak.

Yazdiklarina göre cok iyi yoldasin zaten,nicin biseyleri degistirmek istiyorsunki?Gelisimin devam ettigi sürece su anda nasil besleniyorsan ve nasil antreman yapiyorsan öyle devam et,kim ne tavsiye ederse etsin zaten bu yazdiklarindan daha fazla bir gelisim saglaman bukadar sürede cok zor,o yüzden kimsenin ne dedigine bakmadan yazdigin muazzam gelisime devam et derim.Gelisimin duruduktan sonra tekrardan gözden gecirirsin.

Yazdiklarina göre cok iyi yoldasin zaten,nicin biseyleri degistirmek istiyorsunki?Gelisimin devam ettigi sürece su anda nasil besleniyorsan ve nasil antreman yapiyorsan öyle devam et,kim ne tavsiye ederse etsin zaten bu yazdiklarindan daha fazla bir gelisim saglaman bukadar sürede cok zor,o yüzden kimsenin ne dedigine bakmadan yazdigin muazzam gelisime devam et derim.Gelisimin duruduktan sonra tekrardan gözden gecirirsin.
Vaooovv bekci abiiiii hosgeldin seni tekrardan gormek gerçekten cok sevindirici ve yuzde binbesyuz katiliyorum cevabina :))

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı