Olur ya neden olmasın. Ağırlık artar elbet sen beline dikkat et yeterbu bişey değil 120x3 denicektim video açıktı 120 kgyi sırta alıp geri bırakmam 3 sn sürdü yemedidefinasyonda olduğum için şu sıralar çok zor ağırlık arttırmak çok zorlar ama bi gün olucak illa ki
![]()
ağrıları daha tam geçmedi bile aslında 2 3 haftadır farklı farklı hareketler yapıyorum bacak için , bacak demek vücudun yüzde 50 55 i demekHelaaaaluzun zamandır bacak yapmadığını bildiğim için biraz yoğunlaştıktan sonra çok daha iyi olacağına eminim
![]()
tanıdık bir kırık çıkıkçı varsa git usta ben yürüyemicek kadar kötü bir sakatlık geçirdim kırık çıkıkçı düzelttibugün reverse crunch hareketini yerde kablo ile ağırlık ile yaparken antreman sonunda , kötü bir sakatlık geçirdim , yerden iyi destek alamadım ve belimi kötü bir şekilde incittim , 10 15 dk boyunca uzandım ayağa güçlükle kalktım salonda bir kaç kişi saolasun bel için bir ekipman ile masaj yaptırdı azcık , hastaneye gidene kadar ağrıların çoğu geçti , bir iğne vurdurdum şuan az bir ağrı kaldı belimin sağ kısmında, allah kimseye göstermesin
omuzu pek umursamamında verdiği bir etki olabilir oBence tek sıkıntın omuz başlarının keskin hatlı olmaması. Kütlen hacmin iyi düzeyde yağ oranın biraz fazla ama aşırı bi durumda da değil. Daha hatlı omuz başların olsa yağ oranın vs çok göze batmaz diye düşünüyorum. Omuz için 3 başı da izole olarak yüksek hacimde çalışmayı bi süre dene bakalım faydası olursa eğer görüntünde estetik anlamda çok şey değişir fikrimce![]()
78 altı ne usta ya zargana mı olcan sana 100 + yakışırSon 1 ayda gıdım gıdım olan ilermeneden dolayı gözlemlerim sayensinde bir kaç değişiklik yapma gereği duydum, bir çok insanın bulk döneminde aldığı karbonhidratı aldım 300 gr altına hiç düşmedim 200 ün üstüne hiç çıkmamayı hedefliyeceğim bu süreden sonra, antreman programı mı da değiştirip haftada 2 veya 3 gün fullbody 2 3 gün sadece kardiyo odaklı spor yapmayı hedefliyorum, şuana kadar kesinlikle kas kaybı güç kaybı olmadı , hatta 1 barfix bile çekemezken 10 tekrar yapabilecek kadar güçte kazandım yeni spor salonundaki yardımşı barfix makinesi sayesinde, yardımsız 10 tekrar çıkıyor, 84 kilo filanım şuan hedef 78 altı bakalım
dünya ortalmasının üstünde yine kısa sayılmaz ama ben küçük durcama yağlı ama büyük tercih ediom zevk meselesi tabiKirleri atıp temiz ilerlemek için , boy 178 zaten kısa sayılır
Herkes iri olmayı tercih edebilir , bende severim ama bir yerden sonra estetikte önemli , şurda vericeğim bi 6 7 kg yağ var sadec onları başarıl şekilde yok edebilirsem ayda 1 kg yağsız kas kütlesi eklesem bile gayet güzel ilerleyebilirimdünya ortalmasının üstünde yine kısa sayılmaz ama ben küçük durcama yağlı ama büyük tercih ediom zevk meselesi tabi