Created By Loss
Üye
Rica ederim, artik ona yapabilecegim birsey yok [emoji4]Eyvallah dediğini gibi kapak kenarında 2017 yazıyor rahatladım. Ama hala kötü kokuyor )))))))
Rica ederim, artik ona yapabilecegim birsey yok [emoji4]Eyvallah dediğini gibi kapak kenarında 2017 yazıyor rahatladım. Ama hala kötü kokuyor )))))))
sağolasın hocam. alt kısımda az daha yağ var elbiseden görünmüyorCok iyi gercekten tebrikler
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Hocam ikinizde gayet bu adam agirluk calisiyor dedirtiyosunuz,hacim olarak takdirler.iyi calismalar[emoji2] [emoji122]Eki Görüntüle 37882 Eki Görüntüle 37883
Mesutcum bu resimleri de ben ekleyeyim dedim.
Arkadaşlar Mesut'ta acayip sağlam vücut var. Adam bi de diyo ki ben küçüğümyanyana gelseniz korkarsınız valla. Ben onun yanında küçük kaldım. Selamlar Mesut'cum...
Baris selam , pasaportlari almaya gelicem 1 2 ay sonra ozaman tekrar goruselim mutlakasaglam lik konusunda senin benden hicbir eksigin yok fazlan var hatta
beraber bi antreyman yapmayida cok isterdim Baris ya
Mesut madem geleceksin o zaman kesin yapariz antrenman. Hayalet de var.super olurBaris selam , pasaportlari almaya gelicem 1 2 ay sonra ozaman tekrar goruselim mutlakasaglam lik konusunda senin benden hicbir eksigin yok fazlan var hatta
beraber bi antreyman yapmayida cok isterdim Baris ya
Günaydın arkadaşlar
Dün definisyonun 2. haftasını tamamladık
2,5 kg vermişim , yağ oranım 11,9 dan 10,8 e inmiş
Ama kas kaybı 1 kg olmuş % 40 kas %60 yağ
bana biraz fazla geldiği için kardiyoları kesip sadece karbo azltımı ile definisyonu yavaşlatmayı uygun gördüm
Beldende 4 cm kadar vermişim göbeği salınca baya bariz çıkan göbek bayabaya azaldı
Bu arada bizim salonda tamamen sinek avlama poziyonuna geldi haftasonu antremanları gayet rahat bomboş salonda yaptım
Hocam 2 haftada. 2.6 kg. Yani haftalık 1.3 Kg. kilo kaybı .Buda herşeyi nizami yaptığınızı gösteriyor. Yani haftalık 7.000 - 7.500 arası kalori yakımı söz konusu ki benimde programım bu şekilde. Bence başarılı bir diyet tebrikler.Diyette 2 haftayı devirdim,bugün tartı günüydü.görüntüde bi cacık yok,bol bol yağ varhenüz çok erken.
İlerleyen haftalarda görücez fuigo, böyle gidiceğini sanmıyorum,ilk haftalat epey bir su kaybıda oluyor yani bu değerin ne kadarı yağ ne kadarı su ilerleyen haftalarda görücez.Hocam 2 haftada. 2.6 kg. Yani haftalık 1.3 Kg. kilo kaybı .Buda herşeyi nizami yaptığınızı gösteriyor. Yani haftalık 7.000 - 7.500 arası kalori yakımı söz konusu ki benimde programım bu şekilde. Bence başarılı bir diyet tebrikler.
beslenme nasıl programınızda?Hocam kardiyoyu 10 dakikaya düşürüp bunu da eliptik cihazı ile yaparsan daha verimli olacaktır. İdman sonrasıda kesinlikle karbonhidrad al. Yani
Karbonhidradı diyetinden eksik etme proteinden daha fazla al. Buna göre makrolarını dizayn edip kalori hesabı yaparsan bu kadar kas kaybı yaşamazsın gibi geliyor bana.
Şuan bende özel bir diyete girdim. haftalık 1 kg. kilo verme hedefimiz var. Buna karşılık hiç kas kaybetmemeyi düşünüyoruz hocamla birlikte. Umudumuz bu yönde lakin gerçekler farklı olabilir. Ay bitince son durumu analiz edip burada paylaşacağım.
Boy : 186beslenme nasıl programınızda?
Boy : 186beslenme nasıl programınızda?