barış kaptan
Üye
Valla haklısın bende bilmiyorum ne nedir bakicam evdeBaris bey su hareketlerin isimleri ve nasil yapildigina dair gorsel bi dokuman olsa ne guzel olur
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla haklısın bende bilmiyorum ne nedir bakicam evdeBaris bey su hareketlerin isimleri ve nasil yapildigina dair gorsel bi dokuman olsa ne guzel olur
Mesutcum, ben definisyon döneminde antrenman programımı değiştirmedim. Karbonhidratı düşürdüm sadece. bazen kaçırmıyor da değilim ama genel anlamda iyi gidiyor. Bu sabah normal kahvaltım olan 2 yumurta tam, 6 yumurta beyazı, 75 gr. yulaf ezmesi ve 200 ml yarım yağlı sütü evde yedikten sonra işe gelirken dayanamadım 2 simit alıp yedim. 6-7 aydır simit yemiyordum.Barış hayatimda ilk defa define diye biseyler yapiyorumne olmasi gerektigini de tam bilmiyorum acikcasi , BCAA kullaniyorum sadece protein tozunuda bitirmistim. gecenlerde yayinladigim programi yapiyoruz 12 tekrarli 4 er setli cogunlukta . bana bi yol gosterin
bu arada tuzu sekeri kestim, ekmek ister istemez tuketiyorum evlilik hali ama tam bugday tuketmeye ozen gosteriyorum, balik tavuk , badem , muz , lor peyniri gibi seyler tuketiyorum cogunlukla
Eki Görüntüle 36917
Barış o listede iki bacak iki sirt bi on kol ve bi arka kol ikide göğüs hareketi var.ama benim nacizane görüşüm bu kadar hareket ve tekrarin hakkini veeremeyecegimiz.ben hareketleri nizami ve hakkını vererek yapilmasindan yanayim.altindan kalkilamayacak bi program insani antramandan sogutuyo.Valla haklısın bende bilmiyorum ne nedir bakicam evdeaynen kopyaladim bis taslak çıkarıp eklemeye çalışırım
ayrıca 10- 12-15 tekrarlı yaptığın ağırlık çalışmasından hacim alamazsın ki. ben piramit süperset yapıyorum bütün bölgeler için. maksimum noktada 3 tekrar yapabiliyorum kendimi o kadar zorluyorum yani. ilk sete de 8-9 tekrar yapabileceğim ağırlıklarla başlıyorum.Barış hayatimda ilk defa define diye biseyler yapiyorumne olmasi gerektigini de tam bilmiyorum acikcasi , BCAA kullaniyorum sadece protein tozunuda bitirmistim. gecenlerde yayinladigim programi yapiyoruz 12 tekrarli 4 er setli cogunlukta . bana bi yol gosterin
bu arada tuzu sekeri kestim, ekmek ister istemez tuketiyorum evlilik hali ama tam bugday tuketmeye ozen gosteriyorum, balik tavuk , badem , muz , lor peyniri gibi seyler tuketiyorum cogunlukla
Eki Görüntüle 36917
Selam gençler
Full body çalışma iskeleti konusunda bir çalışma şekli var aynen kopyaliyorum
Arnold uzun süre haftada 3 gün bunu çalışmış artık yarışmaya katilmak istediği zaman split çalışma yöntemine geçmiş şuanki bütün kas kütlesinin çoğunu bu dönemde yani full body döneminde bu hareketler ile yapmış öyle yazmislar
Gain-Weight Routine
Squats 5 x 8,8,6,6,6
Bench Presses 5 x 8,8,6,6,6
Incline Presses 5 x 8,8,6,6,6
Wide-Grip Chins 5 x 8-10
Bent-Over Rows 5 x 8,8,6,6,6
Behind-the-Neck-Presses 5 x 8,8,6,6,6
Barbell Curls 5 x 8,8,6,6,6
Lying Triceps Extensions 5 x 8,8,6,6,6
Deadlifts 5 x 3-5 (building up to one max set)
Machine Calf Raises 5 x 10-15
Nasıl uygulanır bişi mi hareketler e bakmadım eve gidince bakicam
Barış hayatimda ilk defa define diye biseyler yapiyorumne olmasi gerektigini de tam bilmiyorum acikcasi , BCAA kullaniyorum sadece protein tozunuda bitirmistim. gecenlerde yayinladigim programi yapiyoruz 12 tekrarli 4 er setli cogunlukta . bana bi yol gosterin
Eki Görüntüle 36917
Hocam gogsu fazla calisinca degil gogusu cok calistirip sirta onem vermeyince oluyor kamburluk. Siz iki bolgeye de onem verirseniz bir sorun olmaz.Yaa göğüsu fazla çalışınca kambur luk yapıyor,sırti fazlacalismanin zararı nedir bilen varmi
TeşekkürlerBu program bu haliyle size pekte uygun degil baris bey, agir bir programdir ve cok iyi beslenme ister, calisma mantigi bu ancak.bu sekliyle yapmanizi tavsiye etmiyorum su an icin, su size daha uygun olacaktir;
Bench press
Chin up
Barbell overhead press
Standing barbell curl
Lying triceps extensions
Calf raise
Squat
Bu egzersizlerin herbiri icin 3 set 8-12 tekrar araligi yeterli su anda, bu program uzerinde zamanla ve sabirla ilerlerseniz ekleme cikarmalarla yillarca fayda saglayarak kullanabilirsiniz...tabi herzaman ki gibi belirleyici ana faktor beslenme.
Mesut bey, definasyon surecinde onemli olan antrenman seklinizden cok yine beslenmenizdir daha onceden bulk evrenizde hesaplanmis olan size ozel makrolariniz uzerinden tekrar hesaplama yaparak bu surecteki makrolarinizi belirlemeniz gerekiyor, temeldeki mantigi karbonhidrat alimini azaltip protein alimini yukseltmektir evet ancak azalan karb ile birlikte vucut sadece egzersiz surecinde degil gunluk aktivite ve zihinsel foksiyon duzeyinde de etkilenir bu nedenle kademeli bir sistem izlenmeli ve bu degerler iyi belirlenmelidir, iyi bir sezon gecirip belirli bir hacme ulasan kisilerde yapilan hatali definasyon surecleri sonrasinda emeklerinin buyuk bir bolumunu cope attiklari zaman zaman hala karsima cikiyor...
Sic Semper Tyrannis
Teşekkürler
Hareketlere bakicam en kisa.zamanda
Bu yazdığın hafta 3 gün hep aynı hareketler değil mi peki kendimi iyi hissedersem eklem yapabilirmiyim yoksa gereksiz mi olur ne bilim mesela onkol için örnek veriyorum
Baris bey,bu programi yaparsaniz salondan sedyeyle çıkarsınız haberiniz olsunSelam gençler
Full body çalışma iskeleti konusunda bir çalışma şekli var aynen kopyaliyorum
Arnold uzun süre haftada 3 gün bunu çalışmış artık yarışmaya katilmak istediği zaman split çalışma yöntemine geçmiş şuanki bütün kas kütlesinin çoğunu bu dönemde yani full body döneminde bu hareketler ile yapmış öyle yazmislar
Gain-Weight Routine
Squats 5 x 8,8,6,6,6
Bench Presses 5 x 8,8,6,6,6
Incline Presses 5 x 8,8,6,6,6
Wide-Grip Chins 5 x 8-10
Bent-Over Rows 5 x 8,8,6,6,6
Behind-the-Neck-Presses 5 x 8,8,6,6,6
Barbell Curls 5 x 8,8,6,6,6
Lying Triceps Extensions 5 x 8,8,6,6,6
Deadlifts 5 x 3-5 (building up to one max set)
Machine Calf Raises 5 x 10-15
Nasıl uygulanır bişi mi hareketler e bakmadım eve gidince bakicam
nerdesin abi yaBaris bey,bu programi yaparsaniz salondan sedyeyle çıkarsınız haberiniz olsun
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
7/24 burdayım.nerdesin abi yaözledik
Gelişime açık bir çalışma sanirim protein karbo dengesini kurduktan sonra belirginlesme devam eder değil mi acelem yok zaten yavaş olsun temiz olsunBirer gun araylarda yapabilirsiniz boylece ayda ortalama 15 antrenmana denk gelir ki oda yeterli, buradaki egzersizler cogunluk compound hareketler yani birden fazla kas grubuyla yapilan hareketler, eklemeyin demiyorum ama burayi gercekten hakkini vererek yaparsaniz uzun bir sure birsey ekleyip cikarmaniza gerek yok.
Sic Semper Tyrannis
Baris bey,bu programi yaparsaniz salondan sedyeyle çıkarsınız haberiniz olsun
Bu tip full body programlari bu spora baslayan herkesin aslinda ilk baslamasi ve uzun sure devam etmesi gereken bir calisma sistemi, ancak ulkemizde kendini antrenor zanneden insanlarin tutturdugu split calisma sekillerinin surekli olarak insanlara empoze edilmesi nedeniyle bunun gibi onemli calisma sistemleri onemini yitirmis ve bircok insan tarafindan onemsenmez hale gelmistir, bu sebeple bu isi yapmaya calisan cogu kisinin sonu husranla sonuclaniyor.Gelişime açık bir çalışma sanirim protein karbo dengesini kurduktan sonra belirginlesme devam eder değil mi acelem yok zaten yavaş olsun temiz olsun![]()
Yaw arkadaşlar bu biceps ölçüsünü nasıl alıyorsunuz?.ben nasıl aldığımı yazıyim.Mesutcum definisyonda napıyorsun? ölçü almayı boşver. hatta düşecek ölçüler. Benim kollar soğuk 40,5 a geriledi. 2 cm düştü yani. kilo da 89 dan 84,5 şu anda. daha da düşer.
Videoyu baştan sona izledim. çok güldüm ben defarklı dünyada yaşayan insanlar da var hem üzücü, hem de komik aslında dimi.[DOUBLEPOST=1426855750][/DOUBLEPOST]
ülkerin % 80 oranlı var.
Olcu kasili yani poz halindeyken alinir BekciYaw arkadaşlar bu biceps ölçüsünü nasıl alıyorsunuz?.ben nasıl aldığımı yazıyim.
Antreman olmayan bir günde yani soğuk ve eller aşağıda hiç kasılı değilken tamamen serbest duruşda ölçüyorum ve bu benim biceps ölçüm oluyor.doğrumuyum sizdemi öyle yapıyorsunuz?yani bu verdiğiniz ölçüler bu şekilde ölçülmüş ölçülermi yoksa biceps pozu verirken mi ölçülüyor? @Mesut AK