Hehehehehe [emoji4] evet 3 haneli iyidir, benim genelde etrafimda en az iki kisi oluyor o konularda rahatim, hic agirlik tak cikar hazirla bosalt derdim yok [emoji4] benim capim belli zaten @
Bekci en iyi sezonumda bile 122.5 kg'yi hic gecemedim acikcasi inan oyle bir derdim de yok, daha agir girmek istemem demek otomatik olarak kilo almam gerekecegi anlamina geliyor bende alma taraftari degilim, yillar icinde kendimde cogu seyi denedim 85 kg ye ciktim tamam iriyim ama cirkinim 70 kgye dustum oda komik oldu, sadece spor olarak dusunmemek lazim olayi, benim aynaya baktigimda mutlu oldugum kendimi begendigim gunluk hayatimda vucudumu cevik ve zinde hissettigim kilo araligi min 75 max 80 ki genelde 80 i gormem 77-78kg.
@
Juiceles, artacak zamanla merak etmeyin, ezik gibi ibare soz konusu bile olmaz buradaki insalarin arasinda, birbirimizle yarismiyoruz yardimci olmaya calisiyoruz, sizde birgun bu rakamlarla calisiyor olacaksaniz, olmasa bile ne onemi var, bu basliktaki insanlarin iyi anlasiyor olmasinin en temel nedeni egodan yoksun olmalari, bu yuzden herbirinize tek tek saygi duyuyorum, ister 250 kg ile calisin ister 25 kg ile...
Sic Semper Tyrannis