barış kaptan
Üye
Bence bir Cheat hamburger ile harcanmamali ☺Ben bu hafta hanima uydum burger king'e gittik ama en az zararli b*k yiyecek nugget vardi onlardan yedim [emoji23]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence bir Cheat hamburger ile harcanmamali ☺Ben bu hafta hanima uydum burger king'e gittik ama en az zararli b*k yiyecek nugget vardi onlardan yedim [emoji23]
abi 1,5 yıldır iki bira içtim.alkol namına başka hiçbirşey içmedim. bu aralar şöyle iki duble rakı içesim var.cheat için hamburger ucuz kalır abi katiliyorum sana hakkını vermek lazimArtık bir Cheat yapmam lazım rakı masası mi olur piza mi nolur bakalm☺☺
Raki balik ile bozalim miabi 1,5 yıldır iki bira içtim.alkol namına başka hiçbirşey içmedim. bu aralar şöyle iki duble rakı içesim var.cheat için hamburger ucuz kalır abi katiliyorum sana hakkını vermek lazim
abi niyetini bozmak istemem tabi ama ben bu aralar kendi adıma bozmayı düşünüyom rakıyla yalan değilRaki balik ile bozalim mi
abi niyetini bozmak istemem tabi ama ben bu aralar kendi adıma bozmayı düşünüyom rakıyla yalan değil
Ewet abi, ben ac gidiyorum idrar felanda ister belki dieÜroloji ye giden arkadaşlar aç gitmek mi gerekiyor bilginiz varmı sabah 10 da randevu kahvaltı etmeden mi gideym
Tamam.saol.ac gitmek mantıklıEwet abi, ben ac gidiyorum idrar felanda ister belki die
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Idrar istemiyorlar, ac gelmenize de gerek yok diyolar ama bazi testler ac karnina daha saglikli sonuclar veriyorTamam.saol.ac gitmek mantıklı
Malicim gittim.yaptirdim ☺☺☺1 hafta sonra çıkacakmis sonuç hep böyle uzun mu sürüyor bide idrar tahlili istedi doldurdum kabı bir dudak payı bıraktım sadece ☺☺☺☺barış abi naptın tahlilleri halk heyecanla seni bekliyor![]()
1 haftamıMalicim gittim.yaptirdim ☺☺☺1 hafta sonra çıkacakmis sonuç hep böyle uzun mu sürüyor bide idrar tahlili istedi doldurdum kabı bir dudak payı bıraktım sadece ☺☺☺☺
Protein kaçağı varmiymis ona bakacakmis
Bende en az halk kadar heycanla bekliyorum 1 hafta sonra Açıklarim burdan
Devlet Hastanesi ne gittim.ben ondandir1 haftamıben öğleden sonra almıştım
bende devlet hastanesinde yaptırmıştım öğleden sonra gittim aldımdı sonuçları.seninkinde farklı birşeymi var acaba sonucu geç çıkan?Devlet Hastanesi ne gittim.ben ondandir
Bilmem kibende devlet hastanesinde yaptırmıştım öğleden sonra gittim aldımdı sonuçları.seninkinde farklı birşeymi var acaba sonucu geç çıkan?
Total bizim icin bir tik daha onemli, senin yasina gore gayet iyi sonuc masaAllahBana 1 hafta dediler ama hastane nin online bölümünde bazı değerler çıkmış serbest testesteron sonuç bekleniyor yazmış ama total testesteron 487 diyor ref aralığı 249-836 bumudur önemli olan üst değere yakın
Ne anlama geliyor acep
![]()