sakcag
Üye
Hangi bilimsel veriye göreBelli bir yaştan sonra vücut geliştirme olmaz
Hangi bilimsel veriye göreBelli bir yaştan sonra vücut geliştirme olmaz
Yok yahu, cogu zaman yazilanlari okuyorum ama basim kalabalik biliyosunuzLossss unutun bizi unuttun![]()
Nereye gidiyosun ve nerden gidiyosun barış abi??Yoldayım izmir e 200 km aksma 2245 ıdo ya yetişmem lazım trafik var baya ☺
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
önüne bak tapatalka bakcağınaYoldayım izmir e 200 km aksma 2245 ıdo ya yetişmem lazım trafik var baya ☺
arada bizide gör loss babaYok yahu, cogu zaman yazilanlari okuyorum ama basim kalabalik biliyosunuz![]()
Moladayiz Akhisar deli trafik ☺önüne bak tapatalka bakcağına[DOUBLEPOST=1468054862][/DOUBLEPOST]
arada bizide gör loss baba![]()
Marmaris ten istanbula donus loss tatil bitti hersey dahil bitti temiz bir sayfa açtım önümde☺☺☺☺Nereye gidiyosun ve nerden gidiyosun barış abi??
Ehhh be abi burnumun dibinden gectin gittin o yuzden sormustun ama artik cok gecMoladayiz Akhisar deli trafik ☺
Aaa hakketen sen buralardaydin tüh unuttum valla seni gerçi çok kalabalığız arabada uğramak zor olurduEhhh be abi burnumun dibinden gectin gittin o yuzden sormustun ama artik cok gec((
Hii onu bilemem tabi, neyse kismet degilmis abi seneye yaza artik [emoji1] [emoji1]Aaa hakketen sen buralardaydin tüh unuttum valla seni gerçi çok kalabalığız arabada uğramak zor olurdu
Bluebay platinum siddetle tavsiye ederim.barış abi marmarisde hangi otele gittin memnun kaldın mı? kurbanda bende kaçayım bir yerlere diyorum kalabalık yerleri hiç sevmesemde doğa ile iç içe olmayı sevsemde daha zamanım var düşünecez birşeyler bir aksilik olmazsa
ekledim yer imlerine gözümün önünde dursun abim sağolasın.Bluebay platinum siddetle tavsiye ederim.
Mali eve gidince detaylı anlatırımbarış abi marmarisde hangi otele gittin memnun kaldın mı? kurbanda bende kaçayım bir yerlere diyorum kalabalık yerleri hiç sevmesemde doğa ile iç içe olmayı sevsemde daha zamanım var düşünecez birşeyler bir aksilik olmazsa
☺☺☺yaw merak edicek bişi yok ben detayci bir adamım ondan dedim rahat rahat anlatayım mola verdik de Balıkesir 60 km ☺☺anlat anlat bende meraklandım, loss un önerdiği otele de baktım güzel duruyor, çoğunluk memnun![]()
tamamdır abiMali eve gidince detaylı anlatırım
loss dediği otelde yorumlar hep olumlu derlendirmek lazım.birde villa kiralama var havuzlu falan[DOUBLEPOST=1468075571][/DOUBLEPOST]kurban bayramı dolu barış abianlat anlat bende meraklandım, loss un önerdiği otele de baktım güzel duruyor, çoğunluk memnun![]()