30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Bu arada bugun if diyetine basladim. Onceki diyetle 97 den 85 e dustum. Bunla nasıl olcak merak ediyorum. Makrolar karbo yağ protein % 40-30-30

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm ben senden başka kimsenin resmini gormedimki kac aydir, ben koymam arkadas birazda hic resim koymayanlar koysun ))

Hayır gayet istikrarlı gidiosun da ondna dedim 97 den 85 e gayet başarılı kaç ay oldu bide boy kaçtı senin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kayinpeder köyden Bir kova Taflan yad karayemis de diyorlar ondann yollamis ne güzel bir meyvedir arkadaş az şekerli lezzetli yararlı Mayhos ☺☺

7 ayda verdim çok yavaş olmasina dikkat ettim. Belki if ile yağ yakimini hizlandiririm diye dusundum. Bide bilen varsa if diyeti yapip antrenman sonuna cardio koymama gerek var mi ?

tam manasıyle if sayılmayabilir belki abi ama ben 3 kilo verdim belden 4cm incelmiştim ramazan ayında.çok yakınlar aslında tek farkı açlıkda sıvı tuketimi yok.üstüne birde hafif iftarla ağırlık çalıştım kardio falan yapmadım.supersetli hafif ağırlıkla bol tekrarlı ağırlık çalıştım.tam benlik definasyon yapacak olsam onu yaparım yine

tam manasıyle if sayılmayabilir belki abi ama ben 3 kilo verdim belden 4cm incelmiştim ramazan ayında.çok yakınlar aslında tek farkı açlıkda sıvı tuketimi yok.üstüne birde hafif iftarla ağırlık çalıştım kardio falan yapmadım.supersetli hafif ağırlıkla bol tekrarlı ağırlık çalıştım.tam benlik definasyon yapacak olsam onu yaparım yine
Henüz başlayamadim spora bişiler cikio habire dün geldik ama yarın Lüleburgaz a gidicez eşimin ablasına cumaya kadar heralde hafta başında anca başlarım. Bu spor yapmadığım günlerde karbo yu azalttım baya başlayınca biraz arttırırim varolan kilo ile kas yapmaya caliscam bakalm becerwbilecek myim

Henüz başlayamadim spora bişiler cikio habire dün geldik ama yarın Lüleburgaz a gidicez eşimin ablasına cumaya kadar heralde hafta başında anca başlarım. Bu spor yapmadığım günlerde karbo yu azalttım baya başlayınca biraz arttırırim varolan kilo ile kas yapmaya caliscam bakalm becerwbilecek myim

olur abi olur bende bu akşam ilk stronglift 5*5 idmanımı yaptım değişik bir duygu diğer idmanlarıma hiç benzemiyor :)

Ah bende ole incelsem. Benim bel sikinti

Amac?
Neye yarıyor bu antreman

güç idmanı abi özünde ama sadece temel hareketler var kas kutlesini artırmak için daha etkili yağ yakımı için daha etkili oldugu söyleniyor.squat,bench press,deadlift,overhead press,bent over row barfix ve dips var.barfix yapaayan lat pulldown dips yapayam close grip bench press yapacak hafatda 3 gun idman.[DOUBLEPOST=1468268927][/DOUBLEPOST]
Ah bende ole incelsem. Benim bel sikinti

deneyerek sendeki en etkili bulursun bence İF dene abi ben çok begendim ramazan ayında bir nevi if sayılır asında.definasyon yapacaksam kesin İF yaparım başka birşey yapmam[DOUBLEPOST=1468269124][/DOUBLEPOST]http://agirsaglam.com/blog/item/55-gorevimiz-agirsaglam-yea
bu abi benim yaptıgım 3 aylık. splitten sıkıldım buna geçtim peşine wendler 5-3-1 yapacam o 5 aylık program toplam 8 ay bunlara takılacam

Back
Yukarı