30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Kesinlikle beni de mutlu ediyor hem psikolojik olarak hemde kendime baktıkça ayna gormeyeyim biryerde hemen kontrol☺neyse geçmiş olsun bilader umarım daha ciddi sakatlıklar olmaz hepimizde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler :) sakatlık oluyor yav alıştım yılın 6-7 ayı spor 2 ayı sakat 2 ayı sakat bölgeyi güçlendirme :) Allah çözümsüz bi dert vermesinde gerisi halloluyor :) kolay gelsin iyi çalışmalar ...

Bayramda marmaris e gidicez kismetse gönül isterdi ki definasyon yapıp yaldir yaldir dolaşayim ama.daha definasyon kıvamına gelemedim 73 kilo da def olmaz ki seneye artık ☺ Kolsuz tshirt giyer im bende napim

☺☺☺
Hakketen insanlar kendi yapamayınca sanki kotu bişi yapiomusuz gibi dalga geçiyorlar ya extra enteresan saklamak zor ama ben beceremem yok sen 40 tan sonra azdin kesin bişiler var falan ☺☺zormuş bu işler
Ayakkabı bağlarken hafif göbek cikio demişsin ya bende baya çıkıo geçen Squat yaparken bel kemeri takayim dedim takmaz olaydım pört diye çıktı yukarıdan göbek igrendim
Lipo saction mi yaptirsam acaba ☺☺☺

Olabilir aman aman bi operasyon degil, uzun vadede kendi imkanlarinla eririm diyorsan gerek yokda eriyemiyorsan olabilir, hem bizde tekrar eski haline donecekmisin diye bakariz :)

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabilir aman aman bi operasyon degil, uzun vadede kendi imkanlarinla eririm diyorsan gerek yokda eriyemiyorsan olabilir, hem bizde tekrar eski haline donecekmisin diye bakariz :)

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim için kendini feda et diosun yani ☺
Milletin dilinden kurtulamam be ameliyattan daha kötü ☺☺

Zaten şuanki planım seneye kadar allah sağlık verirse bulk nisanda definasyon sonra koruma daha fazla bulk yapmicam he nasıl korucam ona bakicam bakalm henüz araştırma yapmadım pek koruması da ayrı dert ☺

kedi ulaşamadığı ciğere mundar der abi banada diyorlar göbek neden gitmiyor falan filan :) göbek lazım bana deyip geçiyorum.o kadar kolay olsa bu iş herkes yapar abi onlar bizim gösterdiğimiz azmi sabrı gösteremiyolrar kendilerini avutma adına bize kulp takıyorlar.yaş faktörünü göz ardı etmemek lazım abi.yaşımıza göre iyiyiz biz iyiyiz spor yapmayan herkesden bir adım öndeyiz ;)

30 yas gurubunu takip ediyorum.bir suredir.ne kadar mutevazisiniz.ne kadar anlayisli.hayran kaldim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes birbirini tanıyor gibi artık bu grupta şaka yapsak Alınmıyor seviyeli bir biçimde muhabbet edip birbirimizin moralini düzeltiyoruz ☺

Herkes birbirini tanıyor gibi artık bu grupta şaka yapsak Alınmıyor seviyeli bir biçimde muhabbet edip birbirimizin moralini düzeltiyoruz ☺

Valla supersiniz.peki yas gurubu hep 30 yas üstümü.bende eylül de 30 yasima giriyorum☺ama 23 yasimdan beri fitness la ugrasiyorum.ayni zamanda antrenörlüğünü yaptim bu süreçte. nacizane benimde katkim olsun isterim.sormak istediginiz birsey olursa.bildiğim kadariyla seve seve cevap veririm.

Valla supersiniz.peki yas gurubu hep 30 yas üstümü.bende eylül de 30 yasima giriyorum☺ama 23 yasimdan beri fitness la ugrasiyorum.ayni zamanda antrenörlüğünü yaptim bu süreçte. nacizane benimde katkim olsun isterim.sormak istediginiz birsey olursa.bildiğim kadariyla seve seve cevap veririm.

Eyvallah saol hoşgeldin
Genelde 30 üstü tabiki mesela ben 41 benden Büyüklerde var gerçi pek görünmüyor son zamanlarda abiler ama arada yazıolar bişiler

Millet, bu is herzaman boyledir, size negatif birsey soyleyen insanlari umursamamayi ogrenin, bunu icin de tek yapmaniz gereken sabah evden cikip isinize giderken kafanizi kaldirip sadece etrafiniza bakmak...herkes yalnizca kendinden sorumlu.

Back
Yukarı