30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

sakatlıktan sonra ki 5. idman günüm, 28 haziran, göğüs +biceps+triceps antrenmanım, 88. dakika son set + superset, ölmeden hemen önce ki görüntülerim :)
salonda beni çalışırken gören liseli genç arkadaşlar yaşına göre çok iyisin abi iyi çalışıyon diyorlar.seni görseler intihar ederler maşallahın var abi nefes alış verişinden belli oluyor o vucut yağ yakmasından ne yapsın :)
9fd91615c6db177964d3d71411f93e76.jpg

Evet beyler olay bu kilo 73 Bu sekilde karbo yu kessem azaltsam pek verimli olmaz gibime geliyor ayrıca göbeği içime çektim. ☺☺☺
Hadi bakalım fikirleri bekliyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi uğraşma devam bulka ye iç çılgınlar gibi 85 lere gel bakarsın definasyon işine diyerek cevap hakkımı kullanıyorum :)

Evet beyler olay bu kilo 73 Bu sekilde karbo yu kessem azaltsam pek verimli olmaz gibime geliyor ayrıca göbeği içime çektim. ☺☺☺

Barış yavaş yavaş kilo almaya devam et bence, belli bir yaştan sonra daha sabırlı olmak lazım, mesela 1 yılda 80 kg ol sonra definasyon yap. hızlı alıp, çabuk yağlanma ve yağları yakmakta (benim için) inan çok zor, aha ben hala uğraşıyorum, valla billa çok zor )) yavaş yavaş gidiyoruz işte acelemiz ne :)

Barış yavaş yavaş kilo almaya devam et bence, belli bir yaştan sonra daha sabırlı olmak lazım, mesela 1 yılda 80 kg ol sonra definasyon yap. hızlı alıp, çabuk yağlanma ve yağları yakmakta (benim için) inan çok zor, aha ben hala uğraşıyorum, valla billa çok zor )) yavaş yavaş gidiyoruz işte acelemiz ne :)
Saol alper cim haklısın çok yavaş oluyor bu işler bizlerde

Hızlı almamak için kardio destekli antreman yapıyorum zaten

Yaw bu bimden aldığımiz tam bugday makarnasi mi çakma acaba ona yüklendim belki göbek ondan erimio dün bir arkadas salonda Makarna niye yiyosun tam bugday da olsa kilo aldırır direk bulgur pilavı ye makarnayi bırak farkını gorcen dedi

Yaw bu bimden aldığımiz tam bugday makarnasi mi çakma acaba ona yüklendim belki göbek ondan erimio dün bir arkadas salonda Makarna niye yiyosun tam bugday da olsa kilo aldırır direk bulgur pilavı ye makarnayi bırak farkını gorcen dedi

bunyeden bunyeye farkeder belki bilmiyorum abi ama ben bir zararını görmedim yada anlayamadım ben çok yiyorum yaa :):):)

Bence yeme duzenini degistirme, antrenman duzenini degistir, full body yapiyorsan bu aralar split e don hafta 3++3 6 gun git, niye bole diyorum yaz ayindayiz 6 gun antrenman yaparsan zaten acayip kalori harciyacaksin bolelikle vucudundaki yaglar sen istemesende eriyecek hatlarin keskinlesecek bu yazi benim dedigim gibi gecir, 3 ay alti ustu eylul ekim gibi gene istedigini yaparsin

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yeme duzenini degistirme, antrenman duzenini degistir, full body yapiyorsan bu aralar split e don hafta 3++3 6 gun git, niye bole diyorum yaz ayindayiz 6 gun antrenman yaparsan zaten acayip kalori harciyacaksin bolelikle vucudundaki yaglar sen istemesende eriyecek hatlarin keskinlesecek bu yazi benim dedigim gibi gecir, 3 ay alti ustu eylul ekim gibi gene istedigini yaparsin

tabi bunun yanında su tuketimini de artırmayı unutmamak lazım abi

Eyvallah burak saol
Zaten split çalışıyorum bide haftada 3 gün gidiyorum 4 güne bile çıkarmam mümkün değil hem iş hemde özel hayat açısından
Biraz daha kilo almaya caliscam ama em temiz şekilde yapıcam bakalm becerirsem zor işler zor ☺
Yarın kismetse marmaris e gidiyoruz 1 hafta hersey dahil de biraz Temiz beslenmeye bilirim ama gelince devam inşallah

Ne acayip insanlar var hala anlayamiyorum gerci artik anlamayada calismiyorumda neyse...makarna yeme kilo aldirir bulgur ye ultra sacma bir cumle, abim mesele miktar, tabi ki isin dibine kadar inersen daha neler neler var ama makarnayida kalori ihtiyacinin ustunde alirsan kilo alirsin bulguruda, gidalarin kalite vb farklari illa ki var ama aldigin kalori harcadigindan fazlaysa her kosulda kilo alirsin.

Eyvallah burak saol
Zaten split çalışıyorum bide haftada 3 gün gidiyorum 4 güne bile çıkarmam mümkün değil hem iş hemde özel hayat açısından
Biraz daha kilo almaya caliscam ama em temiz şekilde yapıcam bakalm becerirsem zor işler zor ☺
Yarın kismetse marmaris e gidiyoruz 1 hafta hersey dahil de biraz Temiz beslenmeye bilirim ama gelince devam inşallah

Tamam ozel hayat yada is guc kattiliyorum, ama splitde 3 gun az birde limitleri gormen lazim ondan dedim 3 ayi ole gecir diye ayni rutinde gitme, iyi tatiller buarada iyi eylen

aynen abi tatilin tadını çıkarsın 1 hafta takıl kafana göre adı ustunde tatıl spor falan takma kafana yok illa duramam sporsuz dersen zaten yuzme yapacan tum vucut çalışacak :)
Teşekkürler herkese
Tesiste spor salonu varmış ufak antreman atarım.
Hanıma söyledim kafayı yedin sen dio ☺☺☺☺☺

Ramazan bitti bitecek kilo veya kas kaybı olmadı en azından öyle düşünüyorum.
Sahura mutlaka kalktım bol protein ve sağlıklı karbo ile yağ tükettim.
İftara hiç dikkat etmedim tatlıyada öyle
Deli gibi yedim. Bir sefer 10 dilim naklava yediğimi bilirim.
O tatlıları yemeseydim yağda yakardım

ben elimden geldiğince dikkat ettim kas kaybı varmı bilmiyom ama guç kaybı oldu %20 gibi.az iftarla idmana gittim hafatda 3 gun :)
dun akşamda son idmanımı yaptım bol proteinli beslenmeye çalıştım.tatlı abur cubbur ara ara yedim ama abartmadım.belim 98den 94e kilomda 85 den 83e geldi :) temmzu ayınıda split idmanlar eski gücme gelirim diye düşünüyorum ağustos ayından itibaren stronglift geçmeyi düşünüyorum 3 ay farklılık olsun biraz :)

Back
Yukarı