inşallah sporsuzluk zor geliyorGecmis olsun mali, heryer cok acitir ama dis baska, tahmin edebiliyorum sikintini. Iyiles bomba gibi don [emoji123][emoji123]
Sent from my iPhone using Tapatalk
tanıdık markalardan uzaklaşmamak lazım abi bence.şahsen o markayı ilk defa duydum.fiyat olarakda çok büyük fark yok tanıdık markalarla aksiyon aramaya gerek yok diye düşünüyorum.Ya bu muscle needs in urunleeini kullanan varmi.nasil kalitelimi.glbide glutamin ve kreatin bana iyi geliyor.tavsiyesi olan varmi.
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ramazan ayında tuketeceksen casein protein bir araştırsana abi.uzun süren emilmi ile kasları koruma adına faydalı olur diye düşünüyorum.idman yapacaksan bcaa buna ilave edilebilir bence.creapure ve mıcronize arasında ne fark var bende bilmiyom abi ama piyasaya pomplama geliyor bana böyle nuans farkları.universal creatin var bende şuan memnunum sadece idmandan önce kullanıyorum.Gecmis olsun mali.kgt faydali gelmisti bana,ama fayda kreatindenmi glutanindenmi emin olamadim.complekx degil saf creatin ve glutamin alicam.ramazanda off um sadece glutamin kullanicam.ya hammadde acisindan inceledim ama net bisi soyleyen yok,hep laf kalabaligi.creapure ile micronize creatin arasinda fark varmi fayda acisindan.birde glutamin icin japon firmasi var hammadde ureten onunkini dusunuyorum
bir kutu kullandım abi ama neye yaradıgını anlayamadım şahsen.Casein kullandim bende gobek yapiyor.glutamininde emilimi yavasmis.kas agrisi birakmiyor.onu bi denicem
Valla loss hocam o balon bende ise yariyor.kgt kullandigimda sonraki gun agri olmuyor.ve baska faydalarinida gordum.ama kreatinmi etkili glutaminmi onu cozmem lazim.2 haftadir kullanmiyorum agrida var,yorgunlukta,agirliklarda dusmedeDayanamadim, konuya bulasayim azicik..., glutamine,nin bahsi gecen faydalarini dogrudan kanitlayan bir arastirma yoktur olanlar da bu konuya kesin isik tutacak kadar etkili degil. Kisacasi fitness dunyasinda mucize gibi bahsedilsede balon olmaktan oteye gecmis bir urun degildir...
Ya diger idman kalitesini dusuruyor.arti kilo aldim,91 kg sabit,kisa bir bulk daha yapip 96 da sabitlicem.yani baris bu bana faydali olan supp bulup iyisinden onla devam edeyim derdim buİdman ağrısı candir ☺☺☺
Niye engelleyelimki
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Creatine monohidrat formunda kullanilabilir ancak glutamine anlatildigi gibi bir urun olmadigi gibi genel olarak hissedilenler buyuk oranda placebo diyebiliriz, mesela genelde servis basina 5gr glutamine aldigimiz iddaa edilsede buyuk oranda bagirsakta cozulen bir amino asit oldugu icin (%60) aldiginiz glutaminenin ise yaramasi adina cok yuksek dozlarda alinmasi gerekiyor. Neyse uzatmadan, bilimsel olarak anlamsiz ancak kisiden kisiye degisen psikolojik etkileri vardir [emoji4]Valla loss hocam o balon bende ise yariyor.kgt kullandigimda sonraki gun agri olmuyor.ve baska faydalarinida gordum.ama kreatinmi etkili glutaminmi onu cozmem lazim.2 haftadir kullanmiyorum agrida var,yorgunlukta,agirliklarda dusmede
Kendinde faydasini gördüysen kullan tabi ben kullanma anlamında demedim ben idman ağrılarını seviyorum da ondan çalıştığım gün gece ağrılar başlayınca hoşuma gidiyorYa diger idman kalitesini dusuruyor.arti kilo aldim,91 kg sabit,kisa bir bulk daha yapip 96 da sabitlicem.yani baris bu bana faydali olan supp bulup iyisinden onla devam edeyim derdim bu
weider hiç kullanmadım abi pahalı geliyor ama memnuniyeti yuksek ürün yorumlardan o mana çıkıyorWeider whey konunda nasıl iyimi
Bana 900 gr lik paket lazım optimum da var 900 gr 30 servis 2,5 ay yetio bana sonra ara veriyorum hem evde saklaması kolay))
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine optimum mu alsam acabaweider hiç kullanmadım abi pahalı geliyor ama memnuniyeti yuksek ürün yorumlardan o mana çıkıyor![]()