barış kaptan
Üye
Kendilerini rahatlatiyorlar dimi ☺İnsanlarin cok para verdikleri seylere ovgu yagdirmasi genel bir davranis bicimi maalesef![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendilerini rahatlatiyorlar dimi ☺İnsanlarin cok para verdikleri seylere ovgu yagdirmasi genel bir davranis bicimi maalesef![]()
maalesef öyleİnsanlarin cok para verdikleri seylere ovgu yagdirmasi genel bir davranis bicimi maalesef![]()
geçen hafta kampanya vardı 4540gr 330tl optimum aldım benYine optimum mu alsam acaba
Valla mali haftada 3 gün 30 servis 2.5 ay gidiyor bana ondan 900 gramlık olanı alicam 129 tl suan sonra yine 1.5 ay ara vercem böyle devam hem büyük kutuyu saklayamiyjrum evde ☺maalesef öyle
geçen hafta kampanya vardı 4540gr 330tl optimum aldım ben![]()
ben haftada 4 idman 11 servis harcıyorum ortalama 2 ay gidiyor 2,2kglık kutu.o zaman al gitsin abi hiç yorma kendini.Valla mali haftada 3 gün 30 servis 2.5 ay gidiyor bana ondan 900 gramlık olanı alicam 129 tl suan sonra yine 1.5 ay ara vercem böyle devam hem büyük kutuyu saklayamiyjrum evde ☺
Antreman dışında almıyorum zaten He bide bcaa var yine xtend mi alsam acababen haftada 4 idman 11 servis harcıyorum ortalama 2 ay gidiyor 2,2kglık kutu.o zaman al gitsin abi hiç yorma kendini.
xtend al abi piyasada en çok satan o.Antreman dışında almıyorum zaten He bide bcaa var yine xtend mi alsam acaba
Tamam Karpuzlu harika soğuk soğuk karpuz yemiş gibi oluyor insan hehextend al abi piyasada en çok satan o.
aynen abi zaten 1lt suya karıştırınca tadı daha guzel oluyor diğer türlü çok yoğun oluyor.ben öyle kullandım daha doğrusu abi.Tamam Karpuzlu harika soğuk soğuk karpuz yemiş gibi oluyor insan hehe
Bkz: planch, bu gercegine gore biraz daha basit egimden dolayi. Calisthenics de ileri seviye hareket, omuz, bilek, kol, lats, core cok cok iyi olmasi lazimhttps://www.instagram.com/p/BF9b1s-w2j4/
Beyler nasıl bir hareket denemedim ama yapılabilir gibi kas tan çok tutuş şekli ile alakası var gibi
Ha ha ha Barış bu hareket bu sporun Nirvanası,bu hareketi yaptınmı Nirvana ya ulaşmışsın demektir.:https://www.instagram.com/p/BF9b1s-w2j4/
Beyler nasıl bir hareket denemedim ama yapılabilir gibi kas tan çok tutuş şekli ile alakası var gibi
Abimm birak hareketi nerelerdesin Sen yawHa ha ha Barış bu hareket bu sporun Nirvanası,bu hareketi yaptınmı Nirvana ya ulaşmışsın demektir.:![]()
Niye bıraktın hayırdır bir sağlık sorunu yoktur umarimUzaktan takipteyim.,bu sporu bırakınca yazmayada utanıyo insan he he
Anladım abi geçmiş olsun yani belli bir yaştan sonra toparlanma da uzun sürüyor sakatlık sonrası ne diyim zorlama ozaman yada belini zorlamadan bişiler yapmaya çalışabilirsin belki benc te 165 mi buarada maşallah zirvede bıraktım bu işi diyorsun ☺☺☺Yaaa iyyi gidiyordu aslında çokda iyi formdaydım,sonra sanırım beli sakatladım,nasıl olduğunu anlamadım bile yani bişiy farketmedim,zamanla belimde kasılma oldu sabahları her kalktığımda sanki bel bloke olmuş gibi çorap bile zor giyiyordum ama sadece sabahları,açılana kadarda 1 saat felan geçiyor,ağrı yok sadece bloke.hani kuyruk sokumu dediğimiz yer varya oralarda.teraphi masaj felan fayda etmedi,antreman ertesindeki günler daha yoğun yaşayınca bende bıraktım antremanları,ara verdim diyelim 2 aydan fazla oluyor antreman yapmıyorum.
En son bıraktığımda bencde 165 ded de 220 yi gördüm,çok iyi formdaydım.darmadağan oldum ,bilmiyorum geçermi,geçersede çok yavaş bir iyiyleşme mevcut,çok şükür daimi bir ağrı yok sadece sabahları kalkınca ve aşırı ayakta kaldığımda bel bloke oluyor.