30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Ben sebze olayında zayıfim baya bizde hanim yogun çalıştığı için sebze pek pişmio kayinvalide de takılıyoruz hafta ici :) makarna pilav et balık tavuk arada brokoli falan takılıyorum hatta suan haslaniyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bezelye ye konserveler var onlardan al iyice yıka, sonra at mikroya tavuğun veya pilavın yanına ye, gayette besleyici

Ben sebze olayında zayıfim baya bizde hanim yogun çalıştığı için sebze pek pişmio kayinvalide de takılıyoruz hafta ici :) makarna pilav et balık tavuk arada brokoli falan takılıyorum hatta suan haslaniyor

hazır konservelere yönelmek en güzeli abi çok şükür o konuda rahatım evde olmazsa dayımın lokantası var oradan yiyom :)

ben mantarda tüketirim her hafta akşam sadece tavuk salata yoğurt olursa bi kase mantar yiyorum karnım doyuyor, kaloriside çok düşük.
o resimleri daynın lokantasından çekiyordun yani, iyi şansılısın :D
mantar candır abi :) hele birde kanlıca mantarını ızgarada yaptımmı et gibi tadı olur elinde ye yanında başka birşeye gerek yok.canım çekti valla olsada yesek.evet şanslıyım canım ne çekerse oluyor orada.sebze, kurubakliyat, et :) bazen 3 unden ortaya karışık yapıp yiyom her vitaminden almış oluyom :)

mantar candır abi :) hele birde kanlıca mantarını ızgarada yaptımmı et gibi tadı olur elinde ye yanında başka birşeye gerek yok.canım çekti valla olsada yesek.evet şanslıyım canım ne çekerse oluyor orada.sebze, kurubakliyat, et :) bazen 3 unden ortaya karışık yapıp yiyom her vitaminden almış oluyom :)
ohh afiyet olsun, bir dayımız yokki şu memlekette lafının çıkışına iyi bir örneksin mali :)

Mantar olayını unuttum ya bende alırım büyük boy ızgara da firinda harika oluyor pazardan alıyorum genelde büyüklerden
Mali valla lokanta işi kıyak olmuş yok Yakınlarda ev yemeği yapan yer hele de akraba :) en yakın restoran kayinvalide :)

ohh afiyet olsun, bir dayımız yokki şu memlekette lafının çıkışına iyi bir örneksin mali :)
eyvallah abi sağolasın.benim dayı senin dayı farketmez yolun düşerse bakar bize.
Mantar olayını unuttum ya bende alırım büyük boy ızgara da firinda harika oluyor pazardan alıyorum genelde büyüklerden
Mali valla lokanta işi kıyak olmuş yok Yakınlarda ev yemeği yapan yer hele de akraba :) en yakın restoran kayinvalide :)

zaten sulu yemek olan lokanta kalmadı memlekette hep hazır pratik şeyler.insan özlüyor böyle şeyleri abi.sen birde kanlıca mantarı dene daha çıkmadı onlar bulunmaz şimdi.başka mantar yiyemezsin abi yediklerim mantar değilmiş dersin.kastamnoda olan juciles abi bilir onu

Vaybe şu konuda 6666. yorum (:
Izgarada ölmüyomu abi mantar nasıl yapıyosun?

Bu mantar lezzetli birsey de, hep merak ederim, hic arastirma firsatim olmadi, bunda ne vitaminler var, ya da besin degeri nedir, sanki bana vasifsiz birseymis gibi geliyor

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

uploadfromtaptalk1460223010308.jpg

Yine bir haftasonu ve barış bey yine mutfakta üstüme yapıştı artık kimse orali olmuyor barış yapacak nasılsa :)

barış abi maşallah çok hamaratsın seni alan yaşadı :D
birazdan bende atacam bir resim bekle beni :):):)[DOUBLEPOST=1460224902][/DOUBLEPOST]barış abi aklıma gelmişken mantarın üstüne kaşar rendelesene süper oluyor.şimdi geç kaldım belkide bir dahakinde öyle yap.

Nasıl tepsi oglm bu :) maşallah
böyle iki tepsi vardı birini hanımla çocuklar yedi birini ben yedim yaklaşık 600gr hamsi vardı onda.hatun beni artık gözünde nasıl canlandırıyorsa bu tepsi senin dedi :):):):)
yapılmış şimdi israfmı olsun abi gunahdır :D
Mutfaga gonul verenler olarak degistirin konu basligini, yada maliyi banlayin yoksa herkesin yag orani artacak [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
sporda beslenmenin önemi yapalım abi şunu :) dun 240gr protein 150 gr karbo 60gr yağ almışım. 2100 kalori yapar az bile almışım idman günleri 2500leri zorluyom abi :D:D:D:D
Hakkaten ya o nasıl tepsi öyle duble yol gibi [emoji4] [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
hatunu karayollarına mutahit yapacam abi :D:D:D

böyle iki tepsi vardı birini hanımla çocuklar yedi birini ben yedim yaklaşık 600gr hamsi vardı onda.hatun beni artık gözünde nasıl canlandırıyorsa bu tepsi senin dedi :):):):)
yapılmış şimdi israfmı olsun abi gunahdır :D

sporda beslenmenin önemi yapalım abi şunu :) dun 240gr protein 150 gr karbo 60gr yağ almışım. 2100 kalori yapar az bile almışım idman günleri 2500leri zorluyom abi :D:D:D:D

hatunu karayollarına mutahit yapacam abi :D:D:D
Yaw 240 gr protein fazla mali tamam carbo ve yağ macrolari güzel ama ihityacindan fazla protein de yağ oluyor biliyorsun haybeye bukadar protein alma bence 150 gr o geçmene gerek yok bama göre

Yaw 240 gr protein fazla mali tamam carbo ve yağ macrolari güzel ama ihityacindan fazla protein de yağ oluyor biliyorsun haybeye bukadar protein alma bence 150 gr o geçmene gerek yok bama göre

normalde 150-200 arası oluyor bende abide dun öğlen arkadaş ızgara et ısmarladı.akşamda hanım hamsi yapınca öyle oldu :)
proteinin fazlasımı yağ olur yoksa gunluk alınan fazla kalorimi yağ olur abi bu konuda ihtilaflar var aslında.bence gunluk kalori aşımı olmadıkdan sonra nasıl yağ olacak ki?

Back
Yukarı