30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Ben artik 15 tekrar isinma seti yapmadan baslamiyorum hicbir harekete, biktim sakatliklardan [emoji1]
aynen ben omuzları ısıtmadan idmana başlamıyorum.omuzlar sakatlanmaya en elverişli yerler en çok dikkat isteyen yer.[DOUBLEPOST=1459893170][/DOUBLEPOST]
Ben genelde kardio ile başladığım için ısınmis oluyorum genelde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardio ile ısındıgın zaman omuz bölgesi yada çalışacagın bölgeyi ısınmış saymamak lazım bence abi.

aynen ben omuzları ısıtmadan idmana başlamıyorum.omuzlar sakatlanmaya en elverişli yerler en çok dikkat isteyen yer.[DOUBLEPOST=1459893170][/DOUBLEPOST]
kardio ile ısındıgın zaman omuz bölgesi yada çalışacagın bölgeyi ısınmış saymamak lazım bence abi.
Sınav falanda çekiyorum veya kol hareketleri falan açma kapama
Bu arada protein 7 den bişi aldınız mı güvenilir mi

12
12 zorluyor dediğin gibi soba doğru şekil nizam kayıyor 8 ile yapıp yavaş yavaş yanana kadar kollar zorlamak lazim

bencede cok fazla ben 6 kilo ile yapıyorum[DOUBLEPOST=1459920488][/DOUBLEPOST]
Ben artik 15 tekrar isinma seti yapmadan baslamiyorum hicbir harekete, biktim sakatliklardan [emoji1]
her harekette mi ısınmak lazım ?
ben çalıştıracağım kas grubunun temel hareketinde ısınma yapıyorum geri kalan hareketlerde yapmıyorum ısınmayı[DOUBLEPOST=1459920670][/DOUBLEPOST]
Pahali :)

:) hangi marka tavsiye edersiniz[DOUBLEPOST=1459921390][/DOUBLEPOST]http://******/Amp-Gold-Whey-Protein-Advanced-Double-Rich-Chocolate_4529.html
bu ürün çokmu pahalı sizce ?[DOUBLEPOST=1459921513][/DOUBLEPOST]http://******/GOLD-STANDARD-WHEY-DOUBLE-RICH-CHOCOLATE_4218.html
birde bu var[DOUBLEPOST=1459921691][/DOUBLEPOST]
12

bencede cok fazla ben 6 kilo ile yapıyorum[DOUBLEPOST=1459920488][/DOUBLEPOST]
her harekette mi ısınmak lazım ?
ben çalıştıracağım kas grubunun temel hareketinde ısınma yapıyorum geri kalan hareketlerde yapmıyorum ısınmayı[DOUBLEPOST=1459920670][/DOUBLEPOST]
:) hangi marka tavsiye edersiniz[DOUBLEPOST=1459921390][/DOUBLEPOST]

http://******/GOLD-STANDARD-WHEY-DOUBLE-RICH-CHOCOLATE_4218.html
bu ürün çokmu pahalı

http://******/Amp-Gold-Whey-Protein-Advanced-Double-Rich-Chocolate_4529.html
birde bu var

Son düzenleme:
@AliEskişehir
ben lateralde falan genelde önden yormalı takılıyom ağır giriyom sonra hafifle tukenişe gidiyorum.verim aldıgıma inanıyorum.
her harekette ısınmaya gerek yok bence çalışan bölgenin temel hareketi ile ısınmak özellikle omuzları iyi ısıtmak yeterli
piyasada çok marka var ama genelde yoğun satılan piyasaya hakim markalar belli onlardan ayrılmamakda fayda var bence.protein tozundan mucizeler beklememk lazım sadece gunluk protein açığını kapatacak.içindeki bcaa ve glutamin oranları aşağı yukarı birbirine yakın zaten.o yazdıklarınızdan birini alacak olsam optimum gold alırdım double çikolatalının tadı kullananlar memnun genelde.zatenm o urun piyasada en çok satılan ürün.
bu cuma gunu bimde indirimli dardanel ürünleri var arkadaşlar.faydalanmak isteyenler olabilir.
adsız.JPG

Gunaydin lar herkese
Yaw dün bacak sonrası omuz yaptım süper Setler falan kaldiramayacak hale gelene kadar ama hiç bir sızı yok omuz kaslarin da anlamadım gitti .bacaklar falan güzel güzel sızlıyor başka biyer yok

Selamun aleyküm.
Kandiliniz mübarek olsun :)
Omuzlarda ya da başka kas gruplarında ertesi gün olmasa da bi sonraki gün misal; pazartesi çalışıldıysa çarşamba da hissettirebilir kendini. Sadece durduğu yerde değil o kas grubuna elle bastırıldığında veya sıkılıp kasıldığında da anlaşılabilir. Bu kadarı da olmuyorsa bilmiyorum.

Selamun aleyküm.
Kandiliniz mübarek olsun :)
Omuzlarda ya da başka kas gruplarında ertesi gün olmasa da bi sonraki gün misal; pazartesi çalışıldıysa çarşamba da hissettirebilir kendini. Sadece durduğu yerde değil o kas grubuna elle bastırıldığında veya sıkılıp kasıldığında da anlaşılabilir. Bu kadarı da olmuyorsa bilmiyorum.
Yarın da omuz günüm var bakalm nolcak :)

Gunaydin lar herkese
Yaw dün bacak sonrası omuz yaptım süper Setler falan kaldiramayacak hale gelene kadar ama hiç bir sızı yok omuz kaslarin da anlamadım gitti .bacaklar falan güzel güzel sızlıyor başka biyer yok

herkese gunaydınlar.
boşver abi fazla takılma birkaç ay içinde belli olur gelişip gelişmemesinden ağırlıkların artmasından.sen idmanın hakkını verdiğini düşünürsen mesele yok gerisi beslenme ve dinlenme.benim ptesiden kalma ön omuz ağrım hala devam ediyor hala nasıl göğüs girdiysem :):)
dun akşamda önkol arkakol girdim 4er hareket 4er setten kollarımın hala gucu yok :):)

herkese gunaydınlar.
boşver abi fazla takılma birkaç ay içinde belli olur gelişip gelişmemesinden ağırlıkların artmasından.sen idmanın hakkını verdiğini düşünürsen mesele yok gerisi beslenme ve dinlenme.benim ptesiden kalma ön omuz ağrım hala devam ediyor hala nasıl göğüs girdiysem :):)
dun akşamda önkol arkakol girdim 4er hareket 4er setten kollarımın hala gucu yok :):)
Euvallah mali :)

Benim sağ bacakta bir sıkıntı var yani yürürken merdivende vs ağrı falan yok ama mesela bacak bacak üstüne attığımda yada bağdaş kurup mesela yere oturduğum da ilk düzelme anında bikaç sn basamiyorum sağ dizimin dışa bakan tarafı anlamaidm neden kardiyo yaparken koşu bandı yapmış olabilir son 2 haftadır Koşmadan kardio yapıyorum ama geçmedi haftaya gostercem bakim

Bazen söyle düşünüyorum biz bu sporu niye yapıyoruz güzel gözükelim hem kendimize hem dışardan bakanlara aynı zamanda sağlık ve sıhhat için vücudumuza nekadar iyi bakarsak o da bize okadar uzun sorun çıkarmaz
Oramimiz buramizi sakatlayip agritiyoruz bazen misal Bacağim işte bahsettim demin umarım bu tarz sorunlar ilerde daha kötü soru lar yaratmaz kas yapalım derken göz cikarmayalim da

Bazen söyle düşünüyorum biz bu sporu niye yapıyoruz güzel gözükelim hem kendimize hem dışardan bakanlara aynı zamanda sağlık ve sıhhat için vücudumuza nekadar iyi bakarsak o da bize okadar uzun sorun çıkarmaz
Oramimiz buramizi sakatlayip agritiyoruz bazen misal Bacağim işte bahsettim demin umarım bu tarz sorunlar ilerde daha kötü soru lar yaratmaz kas yapalım derken göz cikarmayalim da

işleyen demir paslanmaz abi.bunu bence sen düşünme sağlıksısz beslenen sürekli alkol tukenetenler sürekli hareketsiz hayat yaşayan insanalr düşünsün.sen en azından hayat kaliteni artırmak için çaba sarfediyon onlar hiç uğraşmıyorlar.adamlar birşey çıkacak diye korkudan doktora gidip tahlil bile yaptıramıyor :) spordur illaki sakatlıklar olur aksaklıklar olur.seni öldürmedikden sonra o sakatlıklar seni güçlendirecektir abi.tıpkı vucuda giren mikroplarla savaşarak vucun bağışıklık kazanması gibi.
allah dermansız dert vermesin.bu arada herkesin kandili mubarek olsun.

Back
Yukarı