30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

:):) abi ben hergun iki çorba kaşığı tuketiyorum.100gr falan tuketilirmi gunluk bilmiyom :)
bimde bu hafta makarnalarda indirim var bu arada :) tam bugday makarna değerlendirilebilir ben en son 2,45e almıştım :) yarın alırım bolbol.bime ortagım sanki bim haberleri bende :):):):) oba makarna evde tuketiyorum ben zaten normaldede gayet guzel makarna bence.[DOUBLEPOST=1454596616][/DOUBLEPOST]site sessiz zaten abi.
Bizim bimde yok tam bugday makarna bem pastavilla alıyorum oda 4.5 tl bulmam lazım dahq uygun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lokasyon a göre değişiyor galiba bim de satilanlar o chia falan da hiç gelmedi mesela bizim buraya

allah allah sanmam abi değiştiğini.gazetede çıkan bir reklam bu yerel falan olsa gazetede rekalmı çıkmazdı.bu arada siz neredesiniz abi?[DOUBLEPOST=1454598047][/DOUBLEPOST]
Bizim bimde yok tam bugday makarna bem pastavilla alıyorum oda 4.5 tl bulmam lazım dahq uygun

abi bu hafta cuma başlayacak zaten bu kampanya sürekli olmuyor bunlar.chia tohumu gibi arada kampanya falan oluyor.sürekli olmuyor zaten.

allah allah sanmam abi değiştiğini.gazetede çıkan bir reklam bu yerel falan olsa gazetede rekalmı çıkmazdı.bu arada siz neredesiniz abi?[DOUBLEPOST=1454598047][/DOUBLEPOST]
abi bu hafta cuma başlayacak zaten bu kampanya sürekli olmuyor bunlar.chia tohumu gibi arada kampanya falan oluyor.sürekli olmuyor zaten.
İstanbul kağıthane seyrantepe de oturuyorum gelmio buraya exantrik ürünler :)

Arkadaşlar bu ara forumda bi başlığı takip ediyorum.yas itibariyle bizi çok ilgilendiren bi konu testosteron oranlarıyla alakali fırsatıniz olursa bir göz atın.ayrica ölçüm yaptırıp burada paylaşarak tartissak faydali olur diye düşünüyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi konu linkinide atabilirsen çok iyi olacak.
Cigkofte nasil olur antrenmandan 2-3 saat once

Sent from my iPhone using Tapatalk
kendi adıma sonu hüsran oluyor onun :):):)
antrenman dan önce iskender künefe bile olur devammm
künefe şeker oranı çok yuksek abi buyume hormonu salgılanmasını azaltır zaten yaş oldu 36 zor salgılanıyor önünü kesmeyelim:):):)
Atistirmalik arnavut biberi yiyen biriyim, aci ile sorunum yok ama antrenmanda mide ne tepki verir yarin ogrenicem bakalim :)

sorun yoksa ye çünkü acı biber yağ yakımına faydası olur bence.cayır cayır yanar yağlar :):):)
dikkat edersen abi termojenik yağ yakıcıların bazılarında piperin var karabiberle iligli birşey o.[DOUBLEPOST=1454604918][/DOUBLEPOST]
İstanbul kağıthane seyrantepe de oturuyorum gelmio buraya exantrik ürünler :)

:):) cumadan cumaya oluyor abi yarın fırsat bulursan bir sor bakalım olmazsa şikayet edelim :)

abi konu linkinide atabilirsen çok iyi olacak.

kendi adıma sonu hüsran oluyor onun :):):)

künefe şeker oranı çok yuksek abi buyume hormonu salgılanmasını azaltır zaten yaş oldu 36 zor salgılanıyor önünü kesmeyelim:):):)

sorun yoksa ye çünkü acı biber yağ yakımına faydası olur bence.cayır cayır yanar yağlar :):):)
dikkat edersen abi termojenik yağ yakıcıların bazılarında piperin var karabiberle iligli birşey o.[DOUBLEPOST=1454604918][/DOUBLEPOST]
:):) cumadan cumaya oluyor abi yarın fırsat bulursan bir sor bakalım olmazsa şikayet edelim :)

Cok makale okudum acinin metabolizmayi hizlandirmasi hakkinda umarim dogrudur :)

Antrenman gunleri ya bulgur yada makarna yiyodum 3 saat falan once, yarin cigkofte deniycem bakalim nasil olucak.

Faydasi oluyo mu bilmiyorum ama 2 yemek kasigi nescafe iciyorum antrenmandan 1 saat once

Back
Yukarı