actual1985
Üye
180 boyum var kac kilo olmaliyim
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim bimde yok tam bugday makarna bem pastavilla alıyorum oda 4.5 tl bulmam lazım dahq uygunabi ben hergun iki çorba kaşığı tuketiyorum.100gr falan tuketilirmi gunluk bilmiyom
bimde bu hafta makarnalarda indirim var bu aradatam bugday makarna değerlendirilebilir ben en son 2,45e almıştım
yarın alırım bolbol.bime ortagım sanki bim haberleri bende
oba makarna evde tuketiyorum ben zaten normaldede gayet guzel makarna bence.[DOUBLEPOST=1454596616][/DOUBLEPOST]site sessiz zaten abi.
allah allah sanmam abi değiştiğini.gazetede çıkan bir reklam bu yerel falan olsa gazetede rekalmı çıkmazdı.bu arada siz neredesiniz abi?[DOUBLEPOST=1454598047][/DOUBLEPOST]Lokasyon a göre değişiyor galiba bim de satilanlar o chia falan da hiç gelmedi mesela bizim buraya
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi bu hafta cuma başlayacak zaten bu kampanya sürekli olmuyor bunlar.chia tohumu gibi arada kampanya falan oluyor.sürekli olmuyor zaten.Bizim bimde yok tam bugday makarna bem pastavilla alıyorum oda 4.5 tl bulmam lazım dahq uygun
İstanbul kağıthane seyrantepe de oturuyorum gelmio buraya exantrik ürünlerallah allah sanmam abi değiştiğini.gazetede çıkan bir reklam bu yerel falan olsa gazetede rekalmı çıkmazdı.bu arada siz neredesiniz abi?[DOUBLEPOST=1454598047][/DOUBLEPOST]
abi bu hafta cuma başlayacak zaten bu kampanya sürekli olmuyor bunlar.chia tohumu gibi arada kampanya falan oluyor.sürekli olmuyor zaten.
Etli ise güzel olur benceCigkofte nasil olur antrenmandan 2-3 saat once
Sent from my iPhone using Tapatalk
Etli olmayan cigkofte, bulgur komplex karbonhidrat sorun olmaz diye dusundum ama bilemiyorum baharati antrenman sirasinda sorun olur mu mide icin ?Etli ise güzel olur bence
Atistirmalik arnavut biberi yiyen biriyim, aci ile sorunum yok ama antrenmanda mide ne tepki verir yarin ogrenicem bakalimOlmaz eger baharata karsi duyarliligin yoksa ben bazen yer giderim iyi de oluyor
Antrenmandan 2 saat once tuketsek sorun olmaz heraldeHicbi tepki vermez emin ol o zaman hatta erir o zamanatuvalete cikarsan gitmeden sorun sıfır
abi konu linkinide atabilirsen çok iyi olacak.Arkadaşlar bu ara forumda bi başlığı takip ediyorum.yas itibariyle bizi çok ilgilendiren bi konu testosteron oranlarıyla alakali fırsatıniz olursa bir göz atın.ayrica ölçüm yaptırıp burada paylaşarak tartissak faydali olur diye düşünüyorum.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kendi adıma sonu hüsran oluyor onunCigkofte nasil olur antrenmandan 2-3 saat once
künefe şeker oranı çok yuksek abi buyume hormonu salgılanmasını azaltır zaten yaş oldu 36 zor salgılanıyor önünü kesmeyelimantrenman dan önce iskender künefe bile olur devammm
sorun yoksa ye çünkü acı biber yağ yakımına faydası olur bence.cayır cayır yanar yağlarAtistirmalik arnavut biberi yiyen biriyim, aci ile sorunum yok ama antrenmanda mide ne tepki verir yarin ogrenicem bakalim
İstanbul kağıthane seyrantepe de oturuyorum gelmio buraya exantrik ürünler
abi konu linkinide atabilirsen çok iyi olacak.
kendi adıma sonu hüsran oluyor onun
künefe şeker oranı çok yuksek abi buyume hormonu salgılanmasını azaltır zaten yaş oldu 36 zor salgılanıyor önünü kesmeyelim
sorun yoksa ye çünkü acı biber yağ yakımına faydası olur bence.cayır cayır yanar yağlar
dikkat edersen abi termojenik yağ yakıcıların bazılarında piperin var karabiberle iligli birşey o.[DOUBLEPOST=1454604918][/DOUBLEPOST]
cumadan cumaya oluyor abi yarın fırsat bulursan bir sor bakalım olmazsa şikayet edelim
![]()