30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Merhaba arkadaşlar herkeze iyi sporlar

f65b10d55eb97b2f73dfcf4b283e8e8b.jpg
Cok guzel estetik bir vucut olmus
Yag orani da dusuk
Form cok iyi bence
Tebrikler[DOUBLEPOST=1454508272][/DOUBLEPOST]
servet hocam damarlar böyle çok bariz belli olunca allah göstermesin herhangi bir kaza anında sanki korumasız gibi kazada çok kolay hasar alacak gibi oluyor.yağ oranının çok düşük olması sıkıntı olmuyormu?
Damarlar antreman esnasinda boyle yani icine kan pompalaninca..
Yag oraninin dusuk olmasinin dezavantajlari var tabi,antremanda cok agir kilolarla calismaya engel
Ama avantaji da var yil boyu fit gorunumle gezmek:)

Cok guzel estetik bir vucut olmus
Yag orani da dusuk
Form cok iyi bence
Tebrikler[DOUBLEPOST=1454508272][/DOUBLEPOST]
Damarlar antreman esnasinda boyle yani icine kan pompalaninca..
Yag oraninin dusuk olmasinin dezavantajlari var tabi,antremanda cok agir kilolarla calismaya engel
Ama avantaji da var yil boyu fit gorunumle gezmek:)
Servet hocam yağ oranı 5 e düştüğünde uykuda sıkıntı çekiyo musunuz

bu akşam ilk defa front squat denedim boş barla bile barı dengeleyemedim.zaten barı oturtacak yerde tutamadım durmuyor orada :) düşecek gibi oluyor.
kısa barla formu oturtmaya çalışsam mantıklı olurmu?

servet ağa ve cancazlar yani ollaki ağırlik şartmi daha hafif tekniği daha güzel yapip kass olmuyor mu 40 geldik gelcez bitkinlik veri

servet ağa ve cancazlar yani ollaki ağırlik şartmi daha hafif tekniği daha güzel yapip kass olmuyor mu 40 geldik gelcez bitkinlik veri
valla abi benim bildiğim ağır girmeden kaslar yırtılmıyor ve gelişmiyor.kasların alıştığı ağırlıkla kaslar yırtılmaz diyorlar.yırtılmazsa gelişmez diyorlar.yırtılmak derken ne demek istediğimi anlatabildim inşallah.

Chia cilar Sesiniz cikmio :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:):) abi ben hergun iki çorba kaşığı tuketiyorum.100gr falan tuketilirmi gunluk bilmiyom :)
bimde bu hafta makarnalarda indirim var bu arada :) tam bugday makarna değerlendirilebilir ben en son 2,45e almıştım :) yarın alırım bolbol.bime ortagım sanki bim haberleri bende :):):):) oba makarna evde tuketiyorum ben zaten normaldede gayet guzel makarna bence.[DOUBLEPOST=1454596616][/DOUBLEPOST]site sessiz zaten abi.

Eklentiler

• aaa.JPG
    aaa.JPG
    89,5 KB · Görüntüleme: 382
Back
Yukarı