30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Tam niyetleniyorum içmeye aman yarın başım agricak şimdi boşver diyorum ama aradan Geçio 1 ay falan ooo yemisim ağrısını alırım apranax keyfime bakarım diyorum. İşte o noktada güzel oluyor agrimasi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin 2 antrenmanim 5 dersim var, anlariz yarin [emoji4] [emoji6]
hayırlısı olsun bakalım izleyelim görelim.bizide bilgilendirirsin artık duruma göre arada bizde alkollu cheat yaparız :):):):)

Bende de var baş ağrısı alkolden sonra ama.bazen seviyorum ağrımı eğer başım hic ağrimasa daha çok içerdim heralde stopper benim için o ağrı ":)
2011 senesinden beri alkol tuketimi baya azalttım hatta spora başladığımdan beri hiç içmedim daha.spor yapmak frenliyor beni o konuda emeklerim terlerim çöp olmasın diye. ama yalan değil görünce canım çekmiyorda değil şöyle buz gibi 2 duble yeter :)

Tam niyetleniyorum içmeye aman yarın başım agricak şimdi boşver diyorum ama aradan Geçio 1 ay falan ooo yemisim ağrısını alırım apranax keyfime bakarım diyorum. İşte o noktada güzel oluyor agrimasi

Abi ne zaman oldugunu bile hatirlamiyorum, ben bir ara yine 1 kadeh raki fotografi koymustum hatirlarsan sayfaya, o zamandan bu zamana ilk iste...

Alkol u fazla abartmadiktan sonra kalori hesabını dengeledinizmi bi sıkıntı çıkaracağını sanmiyorum.cogul konusmayayim ama bende olmuyo.neticede boş da olsa oda bi kalori.ayrica bu olayı bu kadar kendinizi kasar ve sitres duzeyinde takıntı yaparsaniz bence o daha zararli.

8f7636789b48559a83f825fbb7b91867.jpg

Bu benim salondaki Zula

Yani kısaca hergün et tavuk nereye kadar.ara sıra vucudun baligida ihtiyaci var.tabi baligin da rakiya. [emoji4] konu nereye geldi bizi okuyan gençler varsa vay hallerine.

En iyisi hiç içmemek ne alkol ne sigara zararlı olanın azıda çoğuda aynı

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
tamamen haklısın diyemem abi.şöyle ki babam 40 yıl sigara içti gunlk ortalama 1-1,5 paket. diş yaptıracak ameliyat yaraları iyileşsin diye bahaneyle en son bırakdı.peder doktora gitti ciğerler ne halde diye merakdan.film falan çektiler baktılar ciğerler tertemiz.peder şok tabi bekliyorkı ciğerler bitmiş desinler.doktor babama demişki amca sen kendine iyi bakıyon galiba sebze meyve et bal tereyagı sofradan eksik değil heralde demiş.peder eksik etmezdi ama.bakım sağlamsa abi pekde sıkıntı olmuyor.içkide bir nebze oyle bir süre tuketip ara verince vucut kendini amorti ediyor..

En iyisi hiç içmemek ne alkol ne sigara zararlı olanın azıda çoğuda aynı

Çok haklısın ben bu konuya tamamen manevi bakıyorum azıda aynı çoğuda aynı manevi yönden bu tarz şeylerin ölçüsü yok benim için yani alkolün ölçüsünde içildiği zaman zararı olmaza katılmıyorum benim için önemli olan maneviyattaki ölçüdür tabi bu benim görüşüm herkese saygı duyarım tabi aynı şekilde banada saygı duyulmasını isterim.

Sent from my iPad using Tapatalk

Çok haklısın ben bu konuya tamamen manevi bakıyorum azıda aynı çoğuda aynı manevi yönden bu tarz şeylerin ölçüsü yok benim için yani alkolün ölçüsünde içildiği zaman zararı olmaza katılmıyorum benim için önemli olan maneviyattaki ölçüdür tabi bu benim görüşüm herkese saygı duyarım tabi aynı şekilde banada saygı duyulmasını isterim.

Benim içinde aynı ben dile getiremedim ama sen tercüman oldun bizim için ölçü bu olmalı [emoji4]

Benim içinde aynı ben dile getiremedim ama sen tercüman oldun bizim için ölçü bu olmalı [emoji4]

Herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım bende kendi görüşümü dile getirdim tabi bu forumdaki amaç sağlıklı bir şekilde bu işi Nasıl yapmamız gerektiğini bilgi sahibi olan arkadaşlarla istişare etmek konuyu farklı yerlere taşımamak lazım.

manevi boyutu benim açımdanda tartışmaya açık değil abi.ben olaya direk maddi yönden bakdım :)
Herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım bende kendi görüşümü dile getirdim tabi bu forumdaki amaç sağlıklı bir şekilde bu işi Nasıl yapmamız gerektiğini bilgi sahibi olan arkadaşlarla istişare etmek konuyu farklı yerlere taşımamak lazım.
istişare candır abi.[DOUBLEPOST=1452458717][/DOUBLEPOST]bu arada bende hamam sefasından geldim az önce :) şimdi çay keyfi yapıcam.hamam büyük keyif ayda bir duzenli gitmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
göğüs önkol idmanımız bitti evin yolunu bulduk :) geçen haftaya göre bazı hareketlerde ağırlık arttırdım.bazılarında ağırlık artmadı onlardada set sayısı artırdım.geçen haftaya göre toplamda set sayısı ve ağırlık artışı oldu yaklaşık %50 civarında :):) 1,5 saat sürdü idman.verimli bir antremandı.şimdide yumurta haşlama yiyecem 3 tane sarısıyla beraber :):):) yetim kalmasın sarıları ağlarlar arkamdan bizi yemedi diye:)

Back
Yukarı