30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Afiyet olsun yemek paylasan arkadaslara guzel gorunuyor yemekler
Bende son formumu
20151221_065816.jpg
paylasayim

Hakketen Bekci abi 1 ay yesen o sixpack ler kaybolur valla büyük azim masallaj

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne bir ay ı barış bir hafta dikkat etmesen form kaybı yaşarsın.
servet i takdir etmek lazım ama 40 yaş üstü için bu kadar yağsız kalmanın sakıncalı olduğunu okumuştum

Note 3 den tapatalk ile gönderildi
belli bir yağ oranının aşağılarına düşmek sağlık açısından zararlı olduğu doğrudur fakat bu sadece 40+ için değil herkez için geçerli.
Profesyonel bir sporcuyla bizim gibi amatörleri ayıran farkda onların bu dengeyi çok iyi kurabilmeleri.

O paylaştığımız yemeklerin üstüne buda bize kapak olsun arkadaşlar:)
Fena kurumuşsun Servet,onu bırak aylardırda aynı formu koruyorsun.gıpta etmemek elde değil.
Saol abi
Yil boyu böyle korumak zor oluyor ama guzel taraflari da cok[DOUBLEPOST=1451299409][/DOUBLEPOST]
Bu hale gelmek ayrı bir meziyet bu formda kalmak ayrı meziyet söyleyecek bişi bulamadım valla Tebrikler

Teşekkürler

Hayırdır abi bir sıkıntı mi var da test e gerek duydun

Yok Barış rutin bir kontrol,geçen ay yaptırttığım kan testleri chek -up v.s nin devamı niteliğinde.
Cok şükür bişiy yok herşey oldukça iiymiş,hem ultrason ile bakıldı hemde efor testi yapıldı,oda ne efor ya 9 dakika bisiklette pedal çeviriyosun ısınmadan bittibende interval kardio felan yapıcaz nabzı 150-160-170 lara felan çıkartıcaz diye bekliyorum,bittiğinde nabız 120 lerdeydi.
Haaa tek negativ olan kilo çıktı malesef
Kilonuz fazla dedi,benc dedim,squad dedim içimden ama anlatamazsın kilo fazla 10 kilo vercen dedi.adam ultrasondan gördü yediğim pastaları yauuuvvv:):)
Vayyyyyy dedim ordadamı görülüyor:):)[DOUBLEPOST=1451318612][/DOUBLEPOST]
1.80 kilo 88 su an
Yag orani 8-9
Hayyy maşşallah bu kiloda bu yağ oranı,ayrıca resimler yağ oranını 6-8 arası diyor.

Yok Barış rutin bir kontrol,geçen ay yaptırttığım kan testleri chek -up v.s nin devamı niteliğinde.
Cok şükür bişiy yok herşey oldukça iiymiş,hem ultrason ile bakıldı hemde efor testi yapıldı,oda ne efor ya 9 dakika bisiklette pedal çeviriyosun ısınmadan bittibende interval kardio felan yapıcaz nabzı 150-160-170 lara felan çıkartıcaz diye bekliyorum,bittiğinde nabız 120 lerdeydi.
Haaa tek negativ olan kilo çıktı malesef
Kilonuz fazla dedi,benc dedim,squad dedim içimden ama anlatamazsın kilo fazla 10 kilo vercen dedi.adam ultrasondan gördü yediğim pastaları yauuuvvv:):)
Vayyyyyy dedim ordadamı görülüyor:):)[DOUBLEPOST=1451318612][/DOUBLEPOST]
Hayyy maşşallah bu kiloda bu yağ oranı,ayrıca resimler yağ oranını 6-8 arası diyor.
Demek pastalar göründü ultrason da :) :) :)
Türkiye de mi yaptırdın abi bu testleri bende gayet sene yaptırmıştım dediğin gibi ısınmadan bitio efor testi ben haftada 3 gün 15 dk kardio yaparken nabzı 160 a çıkarıyorum allah şükür bende de bir sıkıntı yok
Sevindim abi adına selamlar

Back
Yukarı