Mesut AK...
Üye
günaydın arkadaşlar
merhaba winston123,Selamlar. Seneye ben de muay thai ya da mma dusunuyorum. Ancak pek bilgim yok. Kulaktan dolma birkac bilgi ile internetten arastirdigim seyler var. Biraz bahseder misin. Tavsiye eder misin.
Ayıp amaaa,günlerce bağırdım burdan Antalyadayım varsa burdan arkadaşlar buluşalım antreman atalım diye,şimdi antalyada yaşadığınızı yazıyorsunuz[emoji4][emoji106][emoji15]merhaba winston123,
ben muay thai ve kickbox'tan epey keyif almıstım ama o donem beslenme konusunda cok bilgili olmadıgım için kilo vermis ve kas kaybım olmustu. belli bir yastan sonra 'sokakta adam doveyim' modundan cıktıgı icin insan bu tarz savas sanatları/dovus sporları daha keyifli hale geliyor. ben antalyada yasıyorum ve cok degerli hocalarımız,iyi salonlarımız;musabık yetistiren emektar arkadaslarımız var. istanbul'da yasıyorsan eger Kalamıs fenerbahce spor okulunda bildiğim ve birebir calısma fırsatı buldugum Enes hoca var. benim tanıdıgım kadarıyla mukemmel bir insan,neyzen,Tayland da musabık olmus iyi bir sporcu.
bence birgun onlara veya herhangi bir salona misafir ol. antrenman periyotlarını,duzenlerini gor
ote yandan crossfit disiplin ve komunite ruhuyla son donemde benim ilgimi cok daha fazla cekti. esim, kız kardesim ve bazı gunler oglumla birlikte cok keyifli wodlar yapıyoruz. guc ve dayanıklılık konusunda en az muay thai/kickbox kadar faydaları var
umarım cevabım faydalı olmustur
saygılarımla
bekci hocam merhaba,Ayıp amaaa,günlerce bağırdım burdan Antalyadayım varsa burdan arkadaşlar buluşalım antreman atalım diye,şimdi antalyada yaşadığınızı yazıyorsunuz[emoji4][emoji106][emoji15]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tabiiki sitemim şakadan,[emoji4],kurbanda ordayım inşallah.tatil amaçlı geçici bulunmuyorum antalyada,kendim Antalyaliyim.bekci hocam merhaba,
inan ki okumadım yoksa mutlaka yazardım. hakkını helal et.
yolun duserse tekrar veya hala buralardaysan mutlaka beklerim.
tanyeri, cevap için çok teşekkür ederim. Ankara da yaşıyorum, İstanbul da olsaydım Enes hocayı bulurdum mutlakamerhaba winston123,
ben muay thai ve kickbox'tan epey keyif almıstım ama o donem beslenme konusunda cok bilgili olmadıgım için kilo vermis ve kas kaybım olmustu. belli bir yastan sonra 'sokakta adam doveyim' modundan cıktıgı icin insan bu tarz savas sanatları/dovus sporları daha keyifli hale geliyor. ben antalyada yasıyorum ve cok degerli hocalarımız,iyi salonlarımız;musabık yetistiren emektar arkadaslarımız var. istanbul'da yasıyorsan eger Kalamıs fenerbahce spor okulunda bildiğim ve birebir calısma fırsatı buldugum Enes hoca var. benim tanıdıgım kadarıyla mukemmel bir insan,neyzen,Tayland da musabık olmus iyi bir sporcu.
bence birgun onlara veya herhangi bir salona misafir ol. antrenman periyotlarını,duzenlerini gor
ote yandan crossfit disiplin ve komunite ruhuyla son donemde benim ilgimi cok daha fazla cekti. esim, kız kardesim ve bazı gunler oglumla birlikte cok keyifli wodlar yapıyoruz. guc ve dayanıklılık konusunda en az muay thai/kickbox kadar faydaları var
umarım cevabım faydalı olmustur
saygılarımla
Selamlar. Seneye ben de muay thai ya da mma dusunuyorum. Ancak pek bilgim yok. Kulaktan dolma birkac bilgi ile internetten arastirdigim seyler var. Biraz bahseder misin. Tavsiye eder misin.[DOUBLEPOST=1438631440][/DOUBLEPOST]
Savunma ve dövüş sanatları kişiye özgüven, güç, esneklik, kondisyon verir.. Doğal antidepresandır... Şu an ağırlık çalışmalarına başlasam da ilk fırsatta yine mücadele sporlarını yapacağım.Aşağıdaki fotoğraf aktif spor yapmadığım dönemde -2 yıl önce- bir arkadaşımın verdiği muay thai dersine katılmamda çekildi. (maviliyim) Geçmişte yaptığım çalışmaların hala üzerimde etkisi olduğunu söyleyebilirim.. Bu sporları her zaman tavsiye ederim.
![]()
Bir dönem c4 kullandim, bir olcekle hicbir ise yaramadi iki olcek kullanmaya basladim, performansi benim uzerimde etkiliydi ancak ellerimde ve dudaklarimda asiri uyusma yapti daha sonra 2 olcekte yetmemeye basladi bende bu dozun surekli artmak zorunda olacigini dusundugum icim biraktim..tabiki dedigim gibi bu benim vucudumda boyle oldu.Merhaba,
Protein tozu bca glutamin vs vs vs vs. kullanmama kararı aldım. Bu kararım tek sebebi diyet programımdaki protein oranının gelişimime yeteceği mi yoksa yetmeyeceği mi sorusunu deneyimlemektir. Zaten definasyon sürecinde olduğum ve yaptığım yoğun idmanının kas gelişimi için değil vermem gereken 10 kg. için olduğundan böyle bir karar aldım. Doğruluğunu tartışmak istemiyorum idman programımdaki gibi. Benim zevk aldığım şey deneyimlemektir.
Bu alanda çok üst düzey analiz yapan hocalarımız var. Bu gerçekten bu spor için muazzam bir nimettir. Ben 33 yaşında bir arkadaşınızım. Spor geçmişim 11 ay oldu olacak. Gördüğünüz gibi bu sporda çok yeniyim. Kimseye bu konuda hoca olsun yada olmasın bir hadsizliğim olmamıştır. Olamazda. Herkesin bilgisine saygım vardır. Aynı şekilde istediğim gibi yazma ve faaliyete geçirme özgürlüğüm vardır. Bunun için belli kalıpları gözetmek zorunda değilimdir.
Burada deneyimlerimi paylaşmamın sebebi sizinde kafanızda birşeylerin oluşması içindir. Eğer tartışılmasını düşündüğüm bir fikrim varsa bunu zaten beyan ederim ve istenildiği gibi tartışmaya açık olur.
Saygı ve sevgi çerçevesinde birbirimize aynı eşit mesafeden bakmak dileğiyle şöyle bir sorun olacak. Şimdiden alaka gösterip cevap verme nezaketini gösterenlere teşekkür ederim.
İdman öncesi etkili olduğunu düşündüğünüz preworkout ürünler varsa görüşlerinize ihtiyacım var.
( Bsn no xploit 2.0 2 hafta oldu kullanalı ilk 1-2 pump hissettim sonra mantara bağladı. İdman öncesi 2 kepçe alıyorum. İşe yaradığını düşünmüyorum. )
cevap için teşekkür ederim. Evet benimde tedirginliğim var ama pump etkisi falan iyi hissettiriyor gibi. Ama dediğiniz gibi böyle bağımlılık yapacaksa hiç gerek yok.Bir dönem c4 kullandim, bir olcekle hicbir ise yaramadi iki olcek kullanmaya basladim, performansi benim uzerimde etkiliydi ancak ellerimde ve dudaklarimda asiri uyusma yapti daha sonra 2 olcekte yetmemeye basladi bende bu dozun surekli artmak zorunda olacigini dusundugum icim biraktim..tabiki dedigim gibi bu benim vucudumda boyle oldu.
selam,İdman öncesi etkili olduğunu düşündüğünüz preworkout ürünler varsa görüşlerinize ihtiyacım var.
( Bsn no xploit 2.0 2 hafta oldu kullanalı ilk 1-2 pump hissettim sonra mantara bağladı. İdman öncesi 2 kepçe alıyorum. İşe yaradığını düşünmüyorum. )
cevap için teşekkür ederim. Evet benimde tedirginliğim var ama pump etkisi falan iyi hissettiriyor gibi. Ama dediğiniz gibi böyle bağımlılık yapacaksa hiç gerek yok.
Rica ederim ne demek, ona bagimlilik demeyelimde fuigo psikolojik tatminsizlik daha dogru olur, bunlari kesinlikle kotulemek icin soylemiyorum kullanan kullansin ama ben yillar icinde sunu gordum, bu urunler egzersiz sirasinda kendinizi gercekten iyi hissetmenizi sagliyor daha sonra bu duyguyu ariyorsunuz ve daha fazlasini istiyorsunuz. Benim benzer birsey kahvede de basima geldi, bildiginiz uzere antrenmandan once kavhe genel kabul gormus bir olgu, bende herkes gibi iciyordum farkinda olmadan etken maddelere olan toleransimizi oyle bir yukseltiyoruz ki.., bir sabah kahve icmeye hazirlanirken bir baktim ki ben bir bardaga 10 cay kasigi kahve atar olmusum ve banamisin demiyor, o gun kahveyide bir sure birakma karari aldim vucudum bir sure unutsun diye...
Yaklasik bes aydır suplement kullanmiyorum hic bir sekilde. Ve inanin hic eksikligini cekniyorum. Hem ant. performansimda hemde j
kas kazaniminda bir eksisi olmadi hatta sanki daha iyi hacimlendim beslenmeye daha fazla onem verdigim icin.
ancak yakin zamanda zma veya glukozamin kullanabilirim. Oda eklem rahatsizliklarimdaki artis yuzunden denemek amacli.
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi