30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Abi bende burali degilim :) dogma buyume ankaraliyim esimin gorevi icabi 2 yildir buradayiz yoksa kastamonu ile bir baglantimiz yok ama hepimiz akrabayiz hz. Ademin cocuklari olarak ;) her zaman beklerim cok guzel buralar tam yasancak yer sakin sessiz ben cok begendim

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saolasin inşallah birgün geliriz ☺

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süt cukulata gusel de damardan verilen şey ne o sakat

adını demişti abide unuttum damar yollarında geziyor tıklaı ise orada kalıyormuş belli oluyormuş böylece tıkalı yer
Burak benim Dedemin babası da cide doğumlu babam dedem istanbul doğumlu ama sonuçta cideli Sayılır hemşeri sayılıriz hehe ☺
Hiç gelmedik oralara tanıdık var mı yokmu bilmiyorum ama oralara gelip gezesim var çok güzel diyorlar kısmet belki birgün geliriz görüşürüz orda

cide bana yakın sayılır abide bir gitmek nasip olmadı 250km yolu aslında bir hafta sonu burağın başına ekşimek lazım abi :) kime sorsam çok güzel yerler diyorlar ama daha gidemedik tek gun yetmez git gel abi cumadan gidecen pazar akşam dönecen en temizi
Sen yaptirmismiydin sintirafi mali

ben sırf onun için gittim abi diğerlerini devlet hastanesnde bedava yaptırmak kolay sintigrafide gun veriyorlar hatta ay veriyorlar sıra çok
Abi bende burali degilim :) dogma buyume ankaraliyim esimin gorevi icabi 2 yildir buradayiz yoksa kastamonu ile bir baglantimiz yok ama hepimiz akrabayiz hz. Ademin cocuklari olarak ;) her zaman beklerim cok guzel buralar tam yasancak yer sakin sessiz ben cok begendim

LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bekleriz dedi barış abi duydun zilin sesini :p

inşallah ben zonguldakdayım gelmeyi çok istedim ama bir türlü denk gelip gidemedim bakarsın denk gelir birgun geliriz.bu tarafa yolu düşenide ben beklerim
Duydum duydum neden olmasın hemde tanışma bahanesi çok da güzel olur kısmet bakalm
Bu sintirafide verilen şey seni rahatsız etti mi ağrı mide bulantısı vs ?

ben kullanmıyorum abi eczaneden alıp denenebilir aslında kendi zmanı yapmış olursun :)
En son 11 mayısta whey ve bcaa aldım cuma yine başlayayım diyorum 35 gün yeter heralde ara vermek için whey olarak 30 servis var elimde buda hafta da 3 gün 1 ölçek 2.5 ay yetecek bana sonra yine 1 ay Ara veririm
Bugün kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında yarın alicam değerleri gitmişken magne zinc ve B12 yazdirdim biraz alayım bakim

En son 11 mayısta whey ve bcaa aldım cuma yine başlayayım diyorum 35 gün yeter heralde ara vermek için whey olarak 30 servis var elimde buda hafta da 3 gün 1 ölçek 2.5 ay yetecek bana sonra yine 1 ay Ara veririm
Bugün kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında yarın alicam değerleri gitmişken magne zinc ve B12 yazdirdim biraz alayım bakim

abi değerler ne oldu?

Barışcım yanlış anlama da niye bu kadar sık değerlere baktırıyorsun ki, sürekli bir kontrol ettirme endişen var, rahat ol, yanlış birşey yapmıyoruz ki spor yapıyoruz, ha aldığın supplementlere güvenmiyorsan kullanma abi, onun dışında en temiz beslenen adamlar biziz, ne olacak yani, zaten bir şey ters gitse vücut sinyal verir. bence kullandıklarını daha çok incelesen daha faydalı olur, mesela o ohhhh mis gibi karpuz suyu dediğin litrelerce içtiğin xtend, propan 65 içeriyor, yani kanser riski taşıyor. link vercem aşağıda incele, türkiyede görünmüyor çünkü üzerini bantlıyorlar. bu kadar endişe edip sonra bu kanser riski taşıyan şeyleri içmen bana garip geldi yazayım dedim, hem bilmiyorsan da arkadaşımı uyarayım dedim, yanlış birşey yapmadım yane :D yoksa kan senin vücut senin banane dostum :)
bu linkide incele:
https://www.bodyforumtr.com/threads/scivation-xtend.18543/page-32[DOUBLEPOST=1466378047][/DOUBLEPOST]
Ben bu sene definasyon falan yapmamaya karar verdim allah sağlık sıhhat verirse inşallah seneye bahara kadar yemeye ve calismaya devam 73 suan kilo 77 lere falan çıkıp 3 aylık bir definasyon ile yaza giricem kismetse

ne güzel bende kilo vermeye çalışıyorum hala, 97 den 85 e düştüm ama hala birşey anlamadım :) 78-80 i falan görüp hacme geççem

Son düzenleme:
Barışcım yanlış anlama da niye bu kadar sık değerlere baktırıyorsun ki, sürekli bir kontrol ettirme endişen var, rahat ol, yanlış birşey yapmıyoruz ki spor yapıyoruz, ha aldığın supplementlere güvenmiyorsan kullanma abi, onun dışında en temiz beslenen adamlar biziz, ne olacak yani, zaten bir şey ters gitse vücut sinyal verir. bence kullandıklarını daha çok incelesen daha faydalı olur, mesela o ohhhh mis gibi karpuz suyu dediğin litrelerce içtiğin xtend, propan 65 içeriyor, yani kanser riski taşıyor. link vercem aşağıda incele, türkiyede görünmüyor çünkü üzerini bantlıyorlar. bu kadar endişe edip sonra bu kanser riski taşıyan şeyleri içmen bana garip geldi yazayım dedim, hem bilmiyorsan da arkadaşımı uyarayım dedim, yanlış birşey yapmadım yane :D yoksa kan senin vücut senin banane dostum :)
bu linkide incele:
https://www.bodyforumtr.com/threads/scivation-xtend.18543/page-32[DOUBLEPOST=1466378047][/DOUBLEPOST]
ne güzel bende kilo vermeye çalışıyorum hala, 97 den 85 e düştüm ama hala birşey anlamadım :) 78-80 i falan görüp hacme geççem
Alper im benim ben seni yanlış anlarmıyim hiç teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın nedemek
Bcaa dan cok protein tozu için tahlil yaptiriyorum malum protein ağırlıklı besleniyoruz böbrekleri fazla zorlamak sınırlarda çalıştırmak istemiyorum amaç o bide kronik kolesterol sorunum var onu kontrol ediyorum 3 ayda bir falan yaptiriyorum
Propan 65 olayina gelince hiç araştırmadim açıkçası yani popüler olan en çok kullanılan ve sevilen ürünleri almayi tercih ediyorum ama kıllandım şimdi keşke 2 gün önce yazsaydin kutuyu yeni açtım geri götürüp değişim yapardım ne bilim
Verdiğin linke bakicam saol uyarı için

Back
Yukarı