barış kaptan
Üye
Kasın yok diye kiskanma ☺☺inşallah malicim, o arada spor yapma dinlen
barış abin kas yaptıktan sonra etrafla geçinmez oldu, bir artistik patinaj falan![]()
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasın yok diye kiskanma ☺☺inşallah malicim, o arada spor yapma dinlen
barış abin kas yaptıktan sonra etrafla geçinmez oldu, bir artistik patinaj falan![]()
şimdide kasları detaylandırıyorsun abi.Hanima yazıkoldu dün bana amma huysuzsun diyo
![]()
huysuz değilim detaylara önem veririm
şaka dedim abi zaten demiştin ailemle gidecez diye.Alına bişi gelmesin yorma kendini ailecek gidiyoruz
Bak bak bak gaz a bakİnsan yapacak olduktan sonra aile bağlamaz onu [emoji4]
Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
orası öyle abi kasları olsun yeterİnsan yapacak olduktan sonra aile bağlamaz onu [emoji4]
nazar edip kaslarını söndürecek abi allah muhafazaKasın yok diye kiskanma ☺☺
Belli bi yaştan sonra insan duruluyor zaten [emoji4] unumu eledim eleğimi astım misali [emoji4] [emoji4]Bak bak bak gaz a bakben her halti yedim gemilerde içim rahat yasanmamislik yok ☺ artık isim olmaz
bekarken yaşamak iyi abi evlendikten sonra görürse conta yakıyorlarBak bak bak gaz a bakben her halti yedim gemilerde içim rahat yasanmamislik yok ☺ artık isim olmaz
Öyle valla evlendikten sonra hiç bulaşmadim o islere bulaşmam dabekarken yaşamak iyi abi evlendikten sonra görürse conta yakıyorlar
insan için dediğin doğru abi ama insanlıgından çıkmış vicdanını yititrmiş için öyle birşey yok.yaşı olmuyor bu işin haram her zaman tatlıdır abi.[DOUBLEPOST=1461756663][/DOUBLEPOST]Belli bi yaştan sonra insan duruluyor zaten [emoji4] unumu eledim eleğimi astım misali [emoji4] [emoji4]
yakışanda budur abi.Öyle valla evlendikten sonra hiç bulaşmadim o islere bulaşmam daKasımi yapar akşam hanima sorarım nasıl olmuş diye ☺☺☺☺☺
Evet doğru onlara ne desen kar etmez zateninsan için dediğin doğru abi ama insanlıgından çıkmış vicdanını yititrmiş için öyle birşey yok.yaşı olmuyor bu işin haram her zaman tatlıdır abi.[DOUBLEPOST=1461756663][/DOUBLEPOST]
yakışanda budur abi.![]()
nefis vicdanın önüne geçtimi artık olay bitmiştir haramda helalı geçecektir.hatta haram helali geçerken bunu meşru hale getirmek için insan kendine bile yalan söylemeye başlar.bu tipler genelde kendi kendini kandırırlar abi.Evet doğru onlara ne desen kar etmez zaten
Bizde gelisioz diye kendimizi kandiriyoruzİyi geceler arkadaşlar omuz ant sonu . Bugün ku pump çok iyidi .
![]()
Fst 7 denedim bugun, cok guzel bi sistem deltoidler icin. Pressler bittikten sonra antrenman sonuna koydum deltoidlerihay ağzına sağlık barış abi bende omuzlarım gelişiyor diyom![]()
her hareketin sonunamı ekledin abi 7 seti.yanlışım yoksa bir hareket seçiyon normal seti bitiriyon en sonuna 7 set yapıyon aralarda fazla beklemedenFst 7 denedim bugun, cok guzel bi sistem deltoidler icin. Pressler bittikten sonra antrenman sonuna koydum deltoidleri
Pressleri ve upright row bitirdikten sonra yan ve arkayi 7'ser set yaptim 30 saniye dinlenerekher hareketin sonunamı ekledin abi 7 seti.yanlışım yoksa bir hareket seçiyon normal seti bitiriyon en sonuna 7 set yapıyon aralarda fazla beklemeden
deneyecem ilk fırsatta .barış abi omuzlarda ağrı yok diyordun dene bakalım sende neler olacak.Pressleri ve upright row bitirdikten sonra yan ve arkayi 7'ser set yaptim 30 saniye dinlenerek