30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hanima yazık :) oldu dün bana amma huysuzsun diyo :) :) huysuz değilim detaylara önem veririm
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdide kasları detaylandırıyorsun abi.
Alına bişi gelmesin yorma kendini ailecek gidiyoruz :)

şaka dedim abi zaten demiştin ailemle gidecez diye.
şaka bir tarafa fazla detaya takılmak senide yorar çevreyide yorar abi.detaydaki takıntılar zamanla saplantılara dönüşür.hayatı çekilmez hale getirir.

Belli bi yaştan sonra insan duruluyor zaten [emoji4] unumu eledim eleğimi astım misali [emoji4] [emoji4]

Pes Etmek İçin Bahane Çok Ama Asla Pes Etmek Yok
insan için dediğin doğru abi ama insanlıgından çıkmış vicdanını yititrmiş için öyle birşey yok.yaşı olmuyor bu işin haram her zaman tatlıdır abi.[DOUBLEPOST=1461756663][/DOUBLEPOST]
Öyle valla evlendikten sonra hiç bulaşmadim o islere bulaşmam da :) Kasımi yapar akşam hanima sorarım nasıl olmuş diye ☺☺☺☺☺

yakışanda budur abi.:cool:

İyi geceler arkadaşlar omuz ant sonu . Bugün ku pump çok iyidi .

a32b887871da4e9e5f189e2f35de0d7d.jpg

25 20 15 12 10 10 10 tekrar yaptim ve havluyu kaldiramadim iki hareket bittiginde :)

Soylemeyi unuttum, cable yapiyorum deltoidleri, cok memnun kaldim cable'dan tavsiye ederim

Pressleri de machine'de yapiyorum, arka taraf icin ters oturarak, on icin duz oturarak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gemide çalıştığım zamanlarda bir gemide bur yer vardı bir kapalı alan kendime raket ve tenis topu almıştım orda squash oynuyordum varya öyle bir ter atiyordum ki kardio nun kralı bir spor yarım saat oyna hafta 2-3 göbek falan kalmaz buralarda bulamadım bdaha squash yapacak yer büyük spor salonlarinda var ama çok pahalı üyelik falan

Back
Yukarı