3 Hafta sonucunda almam Kilo almam gerekirken verdim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neguin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neguin

Üye
Merhaba Arkadaşlar Üniversite öğrencisiyim okula ilk başladığım hafta kampüsteki spor salonuna gittim. yaklaşık 1 ağırlık antremanları yaptım ben kilo almamı beklerken 500gr vermiş olduğumu fark ettim. Hemen öğünlerimi yazıyım ; sabahları 2 yumurta 400gr beyaz peynir ,çay Öğlen; her gün münü değişiyor fakat gennellikle protein ve karbon hidrat ağırlıklı Akşamları; 1 porsiyon pilav ve o gün yemekte tavuklu hangi yemek varsa ondan :)
Bu şekilde yaklaşık 1 hafta beslenmeme rağmen kilo verdım. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

2 yumurta 400gr beyaz peynir nereden baksan 70gr protein yapar ve bunları bir öğünde alman 30-40gr civarı proteinin kullanılmadan atılmasına neden olur.İlk önce kahvaltıda yediklerini değiştirmelisin.

Yani daha az protein mi almamı öneriyosun kardeşim yada bunlardan birisini azaltmam mı gerekiyor. yapım gereği zayıf olduğum için az kilo versem bile moralim bozuluyor ki ben 6 7 ay devam ediceğim ağırlık antrenmanlarıma ilk haftalardan böyle olunca insan bazen acaba istediğim vücüd olmucakmı diyor

Toplam aldgin kalori harcadigindan az ise kilo verirsin. Beslenmen kotu, beslenme bolumunu hatmet derim.

SCHWARZXXL Abinin yazdığı programı daha önce görmüştüm fakat üniversite öğrencisi olduğum ve sadece 3 öğün yemek yiyecek zamanım olduğu için programın bana uymayacağına kanaat getirmiştim. Yani benim bu yemek programıyla kilo alma şansım yok mu

Malesef bu program ile kilo almanız çok zor , abur cubur yiyerek yağ olarak kilo alabilirsiniz buda sağlıksız birşeydir . Sağlıklı şekilde kilo almak istiyorsanız günde en az 6 öğün yemelisiniz . Forumda birçok öğrenci mevcut arama yaparak onların yemek listelerine göz atın

Malesef bu program ile kilo almanız çok zor , abur cubur yiyerek yağ olarak kilo alabilirsiniz buda sağlıksız birşeydir . Sağlıklı şekilde kilo almak istiyorsanız günde en az 6 öğün yemelisiniz . Forumda birçok öğrenci mevcut arama yaparak onların yemek listelerine göz atın

Illa 6 ogun yenecek demek belki tam dogru degil.

Soyle anlatayim' Toplam alacagin kaloriyi gunluk bolumlere bolmek lazim bu 3 olunca bunun sindirimi ve sentezi zor oluyor, istenen verim alinamiyor. Eminim ara ogun olarak okulda bile fistik findik meyve yenebilir.

Bahane cok, siz bahanecilerden olmayiniz.

Tabiki fındık fıstık meyve suyu içecek zamanım oluyor. bu şekilde kantinden alınabilecek şeyler varsa alabirim.

Tabiki fındık fıstık meyve suyu içecek zamanım oluyor. bu şekilde kantinden alınabilecek şeyler varsa alabirim.

Meyve suyu demedim meyve dedim, eger bunlari yapacak zamaniniz varsa, birkac tane beslenme programi inceleyip ek ogunler koyunuz.

Ben şimdi diğer arkadaşlara uygun görülen besinlerden alabileceklerimi seçip bunları karışık olarak yesem harhangi bi sakıncası olur mu. Hem bide kilo alarak vücüt yapmayı istiyorum bu yüzden konuyu beslenme bölümüne açmadım

Kilo almak istiyorsanız günlük en az 6 öğün yemelisiniz ben sizin beslenme listenizde 3 öğün saydım.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-beslenme-tekni-t8692.html

Bu linkte örnek bir beslenme programı var .

Kilo almak istiyosanız günlük en az 6 öğün mü . Ben bu dediğini kilo vermek için yapıyorum . Mükemmel de sonuçlar aldım. Az ve sık yemek kilo almak için değil vermek içindir diye düşünüyorum metebolizma sürekli çalışır ve yanar yiyecekler fazla tutulmaz vücudda bu da kilo vermeyle sonuçlanır . O dediğini almak degilde vermek isteyenler için ben tavsiye ediyorum :) mülakatlara hazırlandıgım 1 ayda yaptım bunu ben 8 9 kilo kadar vermiştim ne kadar sağlıklı gerçi ayda 9 kilo vermek ama istedigim oldu mülakatı geçmiştim :)

Kilo almak istiyosanız günlük en az 6 öğün mü . Ben bu dediğini kilo vermek için yapıyorum . Mükemmel de sonuçlar aldım. Az ve sık yemek kilo almak için değil vermek içindir diye düşünüyorum metebolizma sürekli çalışır ve yanar yiyecekler fazla tutulmaz vücudda bu da kilo vermeyle sonuçlanır . O dediğini almak degilde vermek isteyenler için ben tavsiye ediyorum :) mülakatlara hazırlandıgım 1 ayda yaptım bunu ben 8 9 kilo kadar vermiştim ne kadar sağlıklı gerçi ayda 9 kilo vermek ama istedigim oldu mülakatı geçmiştim :)

Ne yediğine sonuçta amacına göre değişir.Kilo almak için de uygun bir yöntem hemde yağlanma olayını minumum da tutarak.

Doğrudur hiç öyle bakmadım :D Yani ben diyet olarak uyguladıgım için o programı herkes öyle uygular herhalde diyerekten .. :D Yoksa kimse ölümüne lor ve salata ile geçirmiyodur o diyeti :D

Back
Yukarı