3 aydır yapıyorum ama gözüken bir şey yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lisra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana şöyle söyliyim lisra boyunu bilmiyorumda kilon neden 50 ve neden gelişemiyorsun? bi düşün bakalım. kediler ve köpekler etçildir. dünyada etçil bir sürü canlı var. eğer knedine bir evren veya ötesini yaratmak istiyorsan yarat orda canlı hayatınıda sen kontrol et ve etçiliği yasakla :)

senin yemediğin ineği ölünce bakteriler yiyecek. senin bakteriden farkın var mı? sivrisinek? kanını emiyor ve sana birsürü hastalık bulaştırıyor odamı vegan olsun?

ya bitkiler onların canı yokmu niye yiyoruz. beni yeme diyemediği veya iç organları kısmen olmadığı için mi? bunlar için bizi suçlama anneni suçla neden beni böyle bir dünyada doğurdun diye.

İnsanlarin secimini yargilamayi birakinda az yardim edin. Ben oyle cok tecrubeli degilim ama tavsiyem sut urunleri ve en cokta yumurtayi bolca tuketebilirsin ve gecenlerde duymustum frank medranoda vegan mis hacim olarak bisey diyemem fakat insanustu gucu var

Hesap Makinesi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnsanlarin secimini yargilamayi birakinda az yardim edin. Ben oyle cok tecrubeli degilim ama tavsiyem sut urunleri ve en cokta yumurtayi bolca tuketebilirsin ve gecenlerde duymustum frank medranoda vegan mis hacim olarak bisey diyemem fakat insanustu gucu var

Hesap Makinesi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sende yazmadan önce diğer yorumları okumayı bir dene.

Tamam kardeşim tebrik ediyorum bitkiler de canlı biz bilmiyorduk tüm veganlar kararından vazgeçsin.
Bitkilerin canlı olduğunu söylemek sizin için bir savunma sebebi değil cahillik göstergesidir. Bitkilerde sinir sistemi yoktur acıyı hissetmezler ama hayvanlar da insanlar gibi acıyı hissedebilir.
Sırf benim vücudum gelişmemesi ise tüm veganlara *** atmani gerektirmez bir sürü et yiyen insan da yanlış Program antreman yüzünden gelişmeyebiliyor.
patrik baboumian isimli Alman sporcu ise en Almanya'nın en güçlü body Builder I olarak adlandırılıyor ve hiç bir hayvansal besin tüketmiyor.
B
itkilerin sinir sistemleri olduğunu ve aci çektiklerini sana bilimsel makaleyle gosterirsen Özür dileyecek misin daha 1 2 ay önce okudm makaleyi? Lafi baska yere çekme.Benim demeye çalıştığım sey net vegansan vegansin kimseye Karışma yok siz kötüsünuz yok hayvanları katlediyorsunuz damak zevki icin hayvan kesiyorsunuz.

melankoli iyi değildir bu gün tek bir bitki yiyrek hayatını sürdüren veya bir canlı türünün karnında yaşamak için evrilmiş bir sürü canlı var. günümzdeki köpeklerde buna en büyük örnektir doğada olmayan evcileştirilmiş ve zaman geçtikçe insana daha çok uyum sağlayacak şeklde şekil değiştirmişlerdirr. inek keçi domuz gibi türleride evcileştirdik :) et yemiyorsan bile onların sütlerini içmeyi melankolik bi şeklde yanıtlaman bişeyi değiştirmez. bu gün insanında çalışması gerek sadece inekler çalışmıyor. yaşadığın dünyayala barışık ol.

3 aydır bb yapıyorum görünürde bir şey yok vücut Ölçüleri omuz ve göğüste 2-3cm değişmiş kollarda bir şey yok. 1 Kilo almayi becermisim hatam nerede acaba

Sorunu kendinde arama.. Şöyle düşün 3 ay diyorsun 3 ay nedir ki ? 2,3 cm değişmiş normal değil mi sence ? 10 cm mi gelişeceğini söylediler sana yada öyle bir beklentin mi var dı?

Bu iş;

1- Mutfak sporu
2- Bir ileri iki geri sporu
3- Zaman ile yakın ilişkileri olan tek spor

Yani sen düzenli beslen güzel idman yap dinlen gerisi zaman.. Öyle 3 bilemedin 5 ayda HULK olunsaydı herkes dışarda üçgen dolaşır BB gönül verenlerin yıllarını bu spora vermiş adamların pek farkı kalmaz bu spor yapılmaz hale gelebilirdi değil mi ? kulağa mantıklı geliyor..

Tek yapman gereken yukarda bahsettiklerim ZAMAN 'la sen istemesen bile gelişeceksin..

HER ŞEY ZAMAN ..

oab447.jpg

B
itkilerin sinir sistemleri olduğunu ve aci çektiklerini sana bilimsel makaleyle gosterirsen Özür dileyecek misin daha 1 2 ay önce okudm makaleyi? Lafi baska yere çekme.Benim demeye çalıştığım sey net vegansan vegansin kimseye Karışma yok siz kötüsünuz yok hayvanları katlediyorsunuz damak zevki icin hayvan kesiyorsunuz.
O makaleyi emin ol ben de okudum[DOUBLEPOST=1406393012][/DOUBLEPOST]Konu yardımdan çok tartışma alanına döndü neyse konuyu açtığıma pişman oldum

Son düzenleme:
Hic kimse sana uykudan bahsetmemis.Senin aldigin protein miktari iyi sayilir senin icin.Vejeteryan olman hakkinda konusmak istrmiyorum, cunku sana saygi duyuyorum, herjez diledigi gibi yasamali.Neyse, cocuklar uyurken buyur lafini biliyordursun, sporda boyle sen antremandan once ve sonra iyi besleniyor isen ve iyide antreman cikariyorsan, gelismemendeki en buyuk sebeb uyku.10 saat uyumaya calis, ama araliksiz.Unutma buyume hormonlari sen uyurken salgilanir, buyume uyumada gerceklesir.[DOUBLEPOST=1406401490][/DOUBLEPOST]Spor bir.ucgendir.Ucgenin her ucu bir anlam tasir.Antreman, beslenme, uyuma(dinlenme).Birtanesi olmasin olmaz bu is.

Son düzenleme:
B

mericboss99 ordan burdan 2 satır bişeyler okuyup gelip buraya makale okudum havasına girme sallama sana zahmet. Bitkiler de acı çekermiş. Ne cahil cevaplar bunlar.. Son mesajında da dalga geçmişin adamla resmen haddini bil

Programı evde veririm şimdi aklımda değil.
Eskiden uyku problemi çekerim ilk başladığım zamanlar şimdi ise çekiyorum. Beslenme programı olarak Normal bitkisel besleniyorum günlük en az 60-70 gram Protein giriyor. Hayvansal besinler tüketmiyorum
Sorun bu. hem bitkisel protein hemde 60-70 gr oranında olması. Beslenmeni düzenle

Yeni başlayan insanların diğerlerine göre çok daha hızlı gelişmesi beklenir. Gerçekten gelişip gelişmediğinizi bilmeniz için öncelikle kademeli yüklenme denilen şeyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum. Sorun beslenme, kademeli yüklenme eksikliği, uyku eksikliği, genetik vb. şeylerden kaynaklanıyor olabilir.
Gelişebilmek ya da en azından gelişip gelişemediğinizi isabetli bir şekilde anlayabilmek için:
Beslenme konusunda fikir sahibi olabilmek için:

mericboss99 ordan burdan 2 satır bişeyler okuyup gelip buraya makale okudum havasına girme sallama sana zahmet. Bitkiler de acı çekermiş. Ne cahil cevaplar bunlar.. Son mesajında da dalga geçmişin adamla resmen haddini bil

Sen evde aptal kutusu izlerken ben makale okuyorum tanimadigin insanlar hakkinda iftirs atma.Cahilin demeden önce kendi bilgine bak

Ikincisi sana o konuyla ilgili tonla makale atarim.Makaleyi eline verirsem ne yapacaksin onu söyle

Son düzenleme:
Back
Yukarı