İyi de en fazla kaç kilo fark eder? 13 yaşında bir kız 10 kiloyu bile zor basması gerekiyorDecline pozisyonuna sokuyor kendini, decline'da daha fazla göğüs kası harekete geçtiğinden her zaman daha fazla ağırlık basılır.
35 yaşında bir insanın da 325 kg basması aynı oranda imkansız, kimya sağolsunİyi de en fazla kaç kilo fark eder? 13 yaşında bir kız 10 kiloyu bile zor basması gerekiyor
4.murad evet 250 kiloyu kaldırabilir ama orada bir elle kaldırıp birde döndürdüğü yazılınca haliyle inanmamıştım birde söz konusu olan hanım kızımız şu galibayaklaşık 115-120 kilo yapıyor değil mi? ben, 4. murad 250 kilo kaldırıyordu dediğimde "öyle bişey imkansız" derler, ama bu kızı takdir ederler![]()
bir elle kaldırdığına dair bilgi yok. kaldırıp döndürdüğü yazılı kayıtlarda. muhtemelen iki elle kaldırmıştır.4.murad evet 250 kiloyu kaldırabilir ama orada bir elle kaldırıp birde döndürdüğü yazılınca haliyle inanmamıştım birde söz konusu olan hanım kızımız şu galiba
sakatlanma riskine bir etkisi var mıdır bu esnemenin?Bu kızın esnekliği de işini kolaylaştırıyor. Kalça ve omuz kalkmadıktan sonra formu hatalı değil ama öyle bir esnemiş ki ağırlığın gideceği yolu epey kısaltmış. Gene de kız çok güçlü tabi, ona lafım yok.
Powerlifting tarzı bench pressin daha güvenli olduğunu duyarım ama kesin bilgim yok, araştırmak lazım.sakatlanma riskine bir etkisi var mıdır bu esnemenin?