240 lb bench press

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar youtubede rastladımda 13 yaşında bir kız nasıl oluyorda 240lb bench basabiliyor? Ve bulursanız o videoyu belini neden o kadar kaldırıyor?

İzleyip kendimden utanmıştım. Powerlifting tarzı bench press yapıyor. Nasıl oluyor kısmı genetik, doğru antrenman ve beslenme.

Decline pozisyonuna sokuyor kendini, decline'da daha fazla göğüs kası harekete geçtiğinden her zaman daha fazla ağırlık basılır.

Bu kızın esnekliği de işini kolaylaştırıyor. Kalça ve omuz kalkmadıktan sonra formu hatalı değil ama öyle bir esnemiş ki ağırlığın gideceği yolu epey kısaltmış. Gene de kız çok güçlü tabi, ona lafım yok.

4.murad evet 250 kiloyu kaldırabilir ama orada bir elle kaldırıp birde döndürdüğü yazılınca haliyle inanmamıştım birde söz konusu olan hanım kızımız şu galiba
bir elle kaldırdığına dair bilgi yok. kaldırıp döndürdüğü yazılı kayıtlarda. muhtemelen iki elle kaldırmıştır.

o kız 13 yaşındamıymış ama o nasıl bir güçtür arkadaş biz zar zor kaldırıyoruz :)

Tamamda genetik diyorsunuz bunu daha geçen hafta salonda görevli abiye sordum çok güçsüzüm sen ne sürede 80 takmaya ulaşın dedim. Valla ben 2. Ayımda 40 yüklüyordum genetik heralde falan filan konuştu. Ama şuan bakınca vücut ortada ama 13 yasında bir kız değil :F acaba video fake mi?

tek tekrar kaldırıyor max kiloda bu yüzden ağırlık baya bi yüksek oluyor kendinizde deneyin normalde çoğu kişi ortalama 8 tekrar çalışır max 1 tekrar yapabileceğiniz kiloya bakın bide 8 tekrar ondan kulağa fazla geliyor bu ağırlık bize:)
bide doxux un dediği gibi indirdiği yolu kısaltıyor o şekil altına girince ağırlığın
kollarda uzun değil güle oynaya bizden fazla basmış ne diyelim helal :D

Back
Yukarı