2014 Dünya Kupası favorileriniz,tahminleriniz,yorumlarınız..

Kosta rika dan beklenmeyen iş.. campbell denen adam heralde bu maçtan sonra bonservisini 3 e katlamıştır.. 2. yarı hollanda gibiydiler..
İngiltere-İtalya.. iki takıma da antipati duyuyorum.. berabere biterse şaşırmam..

iyi oldu urugaya. Muslera türkiye'ye cabuk döner :) allah korusun sakatlanir

bu sene favorum italya. ins yari finalda almanya ile karsilasirlar da balotelli reis sov yapar :D

Offenbar-unbezahlbar-fuer-Milan-Mario-Balotelli.jpg

Balotelli yine yaptı yapacağını.. bu ingilizler büyük maçlarda gol atma özürlü.. çok kaçırdılar her zamanki gibi..

Asıl maç Salı akşamı
Sabırsızlıkla Belçikayı bekliyorum ben. Buyuk bir supriz yapabilirler.
Hazard - Lukaku - Fellaini - Mirallas - Adnan ı izlemek zevkli olucak!
bos.gif

hollandayı oldum olası severim favori değiller ama kazanmalarımı isterim

Hollanda İspanya karşısında bu kupayı ne kadar önemsediğini gösterdi İspanya yine aynı havalarda bu senede favori benim ben kazanırım tarzında top oynuyor yaptıkları ayak pasları bir süre sonra sıkıcı geliyor ve maçı izlenmez hale getiriyor inşallah Hollanda bu sene kazanır hak ettiğini düşündüğüm tek takım

Kosta rica adamlar inanmış :) süpriz oldu ama hakkettiler takım oyunu süper rakibi kendilerine çekip ani press ile topu kazanıp uzun top atıyorlar kontraya çıkıyorlar başarılıda oldular..

38. dakikaya kadar keyifli bir karşılaşma oldu.. pepe klasikleri :) skor artık 5 mi olur bilemem.. yalnız koca portekizde almeida dışında forvet yok mudur yani.. yerine giren adam ondan iyiydi yine.. en azından hareketli..

Başlığı şimdi gördüm ve tam başlık tutar derken zaten tutmuş baya :D Bence A grubundan Brezilya ve Hırvatistan çıkar. Hırvatistanın kadrosuda baya güçlüymüş baktımda olic , modrid , mandzukic'ler filan :D
B grubunda İspanda ve Hollanda zaten Hollanda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi geçen maçta.1. olarak çıkma ihtimalleride yüksek..

Şu ingiltere inşallah gruplarda kalır geçen italya çok güzel benzetti :D Balotelli çok hoşuma gidiyor adamın ne yapıcağı belli değil yani o gün eğer günündeyse size tek başına maç getirebilicek bir kapasitede adam. Euro 2012 dede favori olan Almanyayı yerle bir etmişti..

Fildişi sahilide grubundan rahatlıkla çıkabilir gibime geliyor.. Oyuncularda ortanın üstünde bence defansif olarak iyiler forvettede drogbaya bağlı..

Favorim İtalya benimde balotelliyi çok seviyorum şunu yapsa bir daha keşke :)

iyi oldu urugaya. Muslera türkiye'ye cabuk döner :) allah korusun sakatlanir

bu sene favorum italya. ins yari finalda almanya ile karsilasirlar da balotelli reis sov yapar :D

Offenbar-unbezahlbar-fuer-Milan-Mario-Balotelli.jpg

Nazar değmez umarım 2.yarı, neymar ın kafa vuruşunda çok iyiydi..
aynen hocam baya iyi gidiyor ochoa bence bu maç meksikanın..turnuvada brezilya ve hollanda favorim ama meksika alıcak gibi :)[DOUBLEPOST=1403034952][/DOUBLEPOST]nostalji :( küçüktüm o zamanlar ama nasıl tepki verdigim vs hala aklımda hiç unutmam keşke bu turnuvadada milli takımımız olsaydı..

aynen hocam baya iyi gidiyor ochoa bence bu maç meksikanın..turnuvada brezilya ve hollanda favorim ama meksika alıcak gibi :)
o değil de kosta rika bunları da yenmiş.. bence brezilyada bi yamukluk var :) hollanda almanya falan gelince anlaşılır zaten.. meksikada soldaki guardado fena bi adam.. eski fm oyunlarında wonderkid olan bi arkadaştı kendisi.. eskiden deportivonun solunda luis filipe ve bu arkadaş vardı.. meksika uzaktan şutla gol atabilir izlenimi verdi, bakalım 2.yarı ochoa ya yine büyük iş düşecek..

Back
Yukarı