• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yillik calismam...(43 yas)

Öncelikle yaşınıza bakılırsa tebrikler iyi iş çıkarmışsınız gerçekten.
Benim kafama takılan ilk 1./2./3. resimlerinize baktığımda kollar tüylü sonraki resimlerde babyskinn olmuşsunuz gerçekten nasıl oldu acaba?
Anabol Steroid kullandınız mı?

Saygılarımla...

Öncelikle yaşınıza bakılırsa tebrikler iyi iş çıkarmışsınız gerçekten.
Benim kafama takılan ilk 1./2./3. resimlerinize baktığımda kollar tüylü sonraki resimlerde babyskinn olmuşsunuz gerçekten nasıl oldu acaba?
Anabol Steroid kullandınız mı?

Saygılarımla...
yaz sezonu sonu idi ve tenim son bir fotoraf icin uygundu ve kollarimi tras etmistim hepsi bu zaten yapi itibari ile killi bir insan degilim......supplement disinda hic bir urun kullanmadim... tskler.

Gerçekten insanlar için azim kaynağısınız Babam gençliğinde 8 sene VG yaptı sonra bıraktı mağlum evlilik/cocuklar sizi görünce tekrardan başlamayı düşünüyor :D
Boyu 1,86 Kilo 110 hergün 2 saat sabah 7 de sahilde yürüyüş yapıyor ve yemeklerine çok ama çok dikkat ediyor. Şişman olmanın sağlığa ne kadar zararlı olduğuna ciddi şekilde farkına vardı eskiden 128 ilo idi 5 ayda verdi inş. sizi görünce VG devam eder. Hedefi 100 kilo altına inmek 95-98 kilo olmak istiyor.
Umarım yakında yeni resimlerde eklersiniz !

Iyi Günler ;)

Gerçekten insanlar için azim kaynağısınız Babam gençliğinde 8 sene VG yaptı sonra bıraktı mağlum evlilik/cocuklar sizi görünce tekrardan başlamayı düşünüyor :D
Boyu 1,86 Kilo 110 hergün 2 saat sabah 7 de sahilde yürüyüş yapıyor ve yemeklerine çok ama çok dikkat ediyor. Şişman olmanın sağlığa ne kadar zararlı olduğuna ciddi şekilde farkına vardı eskiden 128 ilo idi 5 ayda verdi inş. sizi görünce VG devam eder. Hedefi 100 kilo altına inmek 95-98 kilo olmak istiyor.
Umarım yakında yeni resimlerde eklersiniz !

Iyi Günler ;)
Sevgili Darkness, cok tesekkurler.bizde oglumla beraber calismaya basliyacagiz insallah...Babaniza basarilar...Sahilde yurumek kadar guzel bir sey yok.. Dun de biz o zevki tatdik... Hafta da bir de olsa o sansi yakaliyabiliyoruz yazin buralar da..Benim tek sorunum goguslerim istedigim gibi gelismiyor onun disin da bir sorunum yok.....thums:

Diyete devam...;)

Eklentiler

• simitpoint 061.jpg
    simitpoint 061.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 556
Güzel Amca.Pardon AMa Gençlerin Kasına Göre Çok Kötü.
14 833 kez insanlar bu foruma girip , resimlere bakmislar ve 90 kusurun ustunde yorum var ama en guzel senin ki.. tebrikler...forumlari okuyarak kendine gore cok sonuclar cikarmissin.. bu yol da devam ....:)
amca dedigine gore bir amcanla ,babanin bir resmini koyda gorelim....

Son düzenleme:
14 833 kez insanlar bu foruma girip , resimlere bakmislar ve 90 kusurun ustunde yorum var ama en guzel senin ki.. tebrikler...forumlari okuyarak kendine gore cok sonuclar cikarmissin.. bu yol da devam ....:)
amca dedigine gore bir amcanla ,babanin bir resmini koyda gorelim....
aslinda oturup sana cevap yazdigim icin kendi kendime kizdim ,yorumu silme sansim olsa da silebilsem..

Back
Yukarı