• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yillik calismam...(43 yas)

inanın derlerdi yaşın önemi yok diye sporda hele hele vg'de şimdi sizi görünce moral ve motivasyonum inanın çok arttı bende 30 yaşında başladım 2 aydırda düzenli çalışıyorum 6kg verdim vücudum baya şekle girmeye başladı sizide gördümya artık sizin yaşınıza gelince Frank McGrath gibi olurum inşallah :) Allah kaza bela sakatlık vermesin gücünüz dahada artsın bol bol vg'li günler dilerim selametle

inanın derlerdi yaşın önemi yok diye sporda hele hele vg'de şimdi sizi görünce moral ve motivasyonum inanın çok arttı bende 30 yaşında başladım 2 aydırda düzenli çalışıyorum 6kg verdim vücudum baya şekle girmeye başladı sizide gördümya artık sizin yaşınıza gelince Frank McGrath gibi olurum inşallah :) Allah kaza bela sakatlık vermesin gücünüz dahada artsın bol bol vg'li günler dilerim selametle
tesekkurler.. keske ben de sizin gibi 30 lar da baslayabilse idim... kolay gelsin..

Tebrık ederın ılk resımle son resım arasında kocaman bır fark var kolay degıl 43 yaasındasınız sızın yasınızdakılder sısman sısman gezıyor cokmus oluyorlar ama 30 lu yaslarda gosterıyor vucudunuz son resımde

Bende 16 yaşındayım babam 41 yaşında diyom ona başla diyede bizden geçti artık diyo:D
bu fotoları gösteriyimde belki başlar

Yasınıza Göre Süper bir gelişme kaydetmişsiniz .. İlk halinize Baktıgımızda şimdiki Haliniz arasında buyuk bır fark var ..

ne mutlu bana motivasyonunuzu artirmisim, 6 kg guzel bir rakam... bende ilk basladigimda 9 kiloya yakin bir kilo vermistim... simdi ayni kilomdayim ama fit sekilde.... sizlere de iyi gunler....

Back
Yukarı