2.günüm sorum var

Dün ilk günümdü bütün bölgeleri çalıştıran bir program yazdı hoca. Bugün biraz geç gittik bütün hareketleri yapamadım salon kapandı. Dün birer set on tekrar girdim hepsinde. Bugün üçer set girmemi söylendi. Sadece 5-6 tane alet ile çalıştım. Günlük programı tamamlayamadım. Yarın gitmeli miyim?

Bunu bu kadar sorun haline getirmeyin motivasyonunuzu kaybetmeyin. Eger kaslarinizda agri hissederseniz yarin dinlenin. Kendinizi iyi hissederseniz gidin ve programinizi eksiksiz uygulayin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece göğüslerimde pek rahatsız etmeyen bir ağrı var onun dışında bir ağrı yok. Peki bu adaptasyon döneminde haftada kaç gün gitmeliyim?

Sadece göğüslerimde pek rahatsız etmeyen bir ağrı var onun dışında bir ağrı yok. Peki bu adaptasyon döneminde haftada kaç gün gitmeliyim?
adaptasyon döneminde 1 gün ara ile gitmeniz iyi olucaktır

Yaw benim anlamadigim bu programi yazan hocalar bunu haftada kac kez yapman gerektigini söylemiyorlarmi?
hepsi için demiyorum tabi ama çoğu spor salonunda ilgisizlik mevcut hele ki erkekseniz gerçi bayanlarıda vg konusunda ne kadar bilinçlendirdikleride ayrı bir konu baştan sağma bir program yazar çoğu sen salona her gün gelip yapmışsın yada hareketi yapmamışsın umurlarında olmaz ha aradan aylar geçer sen artık spor eğitmeninden umudunu kesmişsindir tek başına dikkatli bir şekilde çalışırken korku filimlerindeki gibi aniden belirir ve yanlış yaptığını söyler :)

Son düzenleme:
Bende uzun zaman hocalardan medet bekledim bu yuzden cok motivasyon kaybi yaşadım. Artik kendi beslenmemi kendi calismami kendim olusturuyorum. Sizde elinizin altinda bodyforumtr gibi bi forum varken mumkun oldugunca faydalanin bence :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hepsi için demiyorum tabi ama çoğu spor salonunda ilgisizlik mevcut hele ki erkekseniz gerçi bayanlarıda vg konusunda ne kadar bilinçlendirdikleride ayrı bir konu baştan sağma bir program yazar çoğu sen salona her gün gelip yapmışsın yada hareketi yapmamışsın umurlarında olmaz ha aradan aylar geçer sen artık spor eğitmeninden umudunu kesmişsindir tek başına dikkatli bir şekilde çalışırken korku filimlerindeki gibi aniden belirir ve yanlış yaptığını söyler :)

Yanii adam söylese gelip buraya niye sorayım.:D

Back
Yukarı