the monster
Üye
Yorumun için çok teşekkür ederim maddi durumum bir üniversite öğrencisi olduğum için onu karşılayamam yani tavuğu arttırabilirim protein tozu alabilrim ama her güne eklemek biraz pahalı kaçar haftada bir balık tüketiyorum ..Maddi durumun iyiyse hergün kırmızı et ve balık eti tüket. Bulguru, pilavı, yulafı eksik etme. Canavar gibi saldır yemeklere. Hayvan gibi ye hayvan gibi çalış ve tıpkı kış uykusuna yatan bir ayı gibi dinlen. Ayrıca madem salona hergün gitme gibi bir durumun var o zaman şu programını değiştir. İlk güne sadece Göğüs hareketleri ekle. Omuzda ve kolda çok az hareket giriyorsun. Son setlerde tekrar sayılarına takılma. Son 2 sette gerçekten sınırlarını zorla. Kaldırabildiğin kadar kaldır.
Ayrıca göğüs çalışmadığın günde pullover hareketinin işi nedir? Gelişmemen normal değil mi sence?
Ben az önce günlük kısmındaki yazıları okudum benden vücut ölçüleri az olan kilosu az olan arkadaşlarım benden fazla kaldırıyorlar ben bar hariç bench presste 50 koyuyorum yani ..
Buradan bir antrenman programı yazmanız mümkün müdür ?
Bu arada pulloverı bende görünce sordum arkaya doğru esnerken sırtını düzeltir kamburluğunu giderecek demişti hocam
Teşekkürler tekrardan