atraksiyonlu
Üye
ben de basemode gibi düşünüyorum sırtı düzgün tuttuktan boy uzamasını etkileyeceğini düşünmüyorum
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bro güzel diyosunda pratikte önemli ben bizzat kendim yaptığım için konuşuyorum ayda 1-2 cm uzuyorum başladığımda 1,68dim şuan 1,76Şöyle olayı özet geçeyim o halde size. Aminoasit proteinin yapı taşıdır. Aynı zamanda kemik iliği gelişiminde kalsiyumla beraber en önemli gereçlerindendir. Genç biri tam büyüme döneminde kas kütlesini arttıracak şekilde idman yaparsa hem kemiğin uzayacağı alanı kasla sıkıştırmış olur , hem de iliğin alacağı aminoasit kas çalışımındaki parçalanmadan dolayı kasa gider. Dolayısıyla mevzu eğer dediğiniz gibi eklem olsaydı konu sakatlık riski üzerine oluşurdu. Spor salonlarında bile çok genç bireyler için şekillendirici idman programı düzenlenir. Vücut ağırlığıyla orantılı ağırlıklarla programın ardaşıklığı oluşturulur. Ben şu an 1.86 boyundayım ve en fazla 17 den 18'e geçerken boy attım. Boyunuz gelişim çağında uzar. Kas kütlesini her zaman oluşturabilirsiniz. Bazı şeylerin hevesatıyla sabırsız davranırsanız ileriye yönelik kalıcı hatalar elde edersiniz. İyi forumlar arkadaşlar
Dostum şu an doğru sporu yapıyorsun o haldebro güzel diyosunda pratikte önemli ben bizzat kendim yaptığım için konuşuyorum ayda 1-2 cm uzuyorum başladığımda 1,68dim şuan 1,76
Vucut gelistirmedr 16 yaş sınırı diye bişey yok ben 15 yasindaykende v.g.ye gidiyordumVücut geliştirme için 16 yaş sınırı var Türkiye de
D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim yaşim 15 boy 172 kilom 63tü ama benide aldılar☺Normalde yaş sınırı var ama boyunuz uzun kilonuz iyiyse alıyorlar bir ay kadar yaptım vg 16 yaşındayken 185 boyum 80 i geçkin kilom vardı aldılar
Dostum ben Yunanistanda yaşıyorum. Yunanistanda yaş sınırı yok.Normalde yaş sınırı var ama boyunuz uzun kilonuz iyiyse alıyorlar bir ay kadar yaptım vg 16 yaşındayken 185 boyum 80 i geçkin kilom vardı aldılar